А що таке Василь? І чи він існує взагалі. Написано, що живе в Софії? Що це, Болгарія? Брехня! Щось старається патякати про фізику? Він розбирається в фізиці як баран по зорях. Тим більше про багатовимірний простір. Я більш чим впевнений, що це школяр-підліток кимось зазомбований а швидше трохи хворий на голову. Може і не трохи...
Я ж кажу: Ви не можете дати визначення бога, бо воно не є конкретним поняттям, а лише абстракцією. Відтак, поняттю бога не відповідає ніякий конкретний зміст, який міг би бути покладений в основі істинного вчення про бога.
то неправда. якщо обєкт існує реально, але людина не може дати визначення, то це зовсім не означає, що цей обєкт є абстракцією. Ваше висловлювання у даному випадку є просто поверхневі.
Васю, а звідки ти знаєш, що існує реально а що не існує? Ось звідки ми знаємо що ти існуєш? По крайній мірі в таких параметрах що ти себе зарепрезентував? Я більш ніж впевнений, що це є абсолютною брехнею. І на жаль, я впевнений, що ти потребуєш довгого лікування в певного спеціаліста. Ось, наприклад, ти Бога не бачив і твій кумир, алкаш Гагарін теж. То це означає, що Бога нема? Я вже тобі привів статтю, де написано, що людство досліджує невеличку частинку 4% частини Всесвіту. То як ти можеш з твоїм куцим розумцем збагнути Бога??? Який створив 100% видимого і невидимого Всесвіту. Васю, ти маєш освіту хоч би в обємі середньої школи? Якби ти мав, ти б подумав, що найпростіша жива клітина є в сотні разів складніша ніж найскладніший компютер. І вона виникла сама по собі? Я не хочу хвалитися, але я закінчив два медичних університети, а перед ними медичне училище. І коли вивчаєш механізми життєдіяльності живої матерії, тоді чітко розумієш, яким дурнем треба бути, щоб заперечувати творця всього живого і неживого. Вже не кажучи, що я пережив багато ситуацій, коли відчував, що невидима рука рятувала мене від великих а то і фатальних ситуацій. Але що тобі говорити? Тобі хтось вбив в голову якусь дурість і ти в неї РЕЛІГІЙНО віриш.
Читай вище. Якщо вмієш. Розумієш, в мене причин вірити в існування Бога є, приблизно, в 1000000 разів більше ніж в існування тебе.
Хамите? Тыкаете? Не хорошо. Хватит гундеть, Пан Педро, лучше ответьте на мой пост №239 в ветке Львівський форум > Живий куток > Всяке різне маю запитання до...
Я питав Вас не про причини Вашої віри в існування бога, а про те, звідки Ви знаєте, існує він чи не існує, є реальною чи міфічною фігурою! Так що відповідайте, якщо є що відповісти!
Для Василька то не аргумент. Скажім...він ніколи не видів багатовимірного простору,але готовий його описати... А Бога не готовий... І вупше,жара....
Ні, він просто помилявся. При тому щиро, тобто без задніх думок. Людина може не брехати, одночасно при тому помиляючись.
А Василько не помиляється... От...у всі часи,незалежно від релігій,люди вірили і знали,що Бог є. І тут,з дуба звалився нєкій Василь,жи каже,що Його нема... Хм.... Хоча в нього був попередник