Це завмерший совок, якого треба як скоріше позбутись. можливо навіть доплатити московщині, щоб вона його до себе прийняла. Це коротка теза під враженнями після моєї триденної подорожи до "першої столиці"
Відповім словами Вахтанга Кікабідзе із пісні до москвинів. Але стосовно Харкова трохи перефразую "Він мене не зрадив, а розчарував" http://www.youtube.com/watch?v=vmuQKzulKL0
І ще одне вражаюче відкриття я раптом збагнув під час відвідин Харкова ( в контексті з ранішніми відвідинами Полтави, Вінниці, Луцька та звісно ж Києва) Тоб то, вималювалась одна вражаюча закономірність.
Ну і що? У мене там стільки родичів, що Ви навіть уявити собі не можете. Та і я власне точну кількість не знаю. Знаю що багато.
Как кто???? да в этом городе живут Минни и Байард) Гранд не достал нас глупыми разборками-темами, в разделе VS, так решил достать накакав на весь город.... Гранд вы настолько прямой что иногда просто тошно не понятно только при тут слив личных впечатлений от частной поездки, к разделу Политика....
пан Дункан может логичнее тему перенести в раздел Страны и города? там как раз обсуждают такого рода поездки.....
Мамадарагая, так вот в чём дело, а форумовку устроить, пообщаться в живую, глядишь толи вы его, толи он вас в свой лагерь перетянули ) Город то тут при чём ?
Мені до лампочки Баярд і Мінні і полюс до того, до лампочки де вони живуть. Хоч в Зімбабаве. Діставати васшу жлобську парочку - справа невдячна. Я просто висловив в окремій темі те що повинен був висловити. А вже як ви совчата омосковлені на це реагуєте, то ваша особиста справа, яка мене не торкається. Я відвідав свою колишню маленьку батьківщину. враження самі гнетючі. Публіка деморалізована і вкрай безпринципна. Сказати що в Харкові панує бардак початку 90-х - це не сказати нічого. Жуть. Навіть в порівнянні з минулими відвідинами 2 роки тому, регрес вражаючий.
Так саме в тому і суть. Його треба віддавати (з доплатою та гарантієй не повернення) саме з мешканцями.
Прекратите Гранд чушь нести - страна у нас молодая совсем, двадцать годков всего. Всё ещё впереди, ёпта, чего вы хотите..