[OFFTOP] Нє-е...Ось вуйко Стефко завтра з тюряги вийде,і скаже ,що i як Тьотя Есфірь люблять "казніть і міловать"...Почекаєм вуйка...а то і мене тут засадять за грати,як...як і Кертіса колись,і вас всіх також бувало! А я такого не люблю в вашій майбутній демократичній Малороссії,котра нині так і називається там, нy там... "демократична Россія Ходорковського"[/OFFTOP] Тема хороша і динамічна така...Холуйство ,чи Дурість! І які тут привілегії можуть мати модератори,президенти...
Вони то може і хочуть,хе-е...та хто їм дасть! (поза рамками табачникових указів.Указів,а не законів!) :rose::rose::rose::rose: = Женщінє...а нє параходу, чи модератору!
Мені не біда...Слідкуйте,щоб Україні не нашкодити,і собі в Ній! Пан Стікс он переживає,що ми невірно трактуємо тему про Холуйство і Дурість,які нерозривно звязані між собою,як президентська посада і Янукович! Дивні люди...я Вам скажу ходять-бродять і по-Україні і по-форумах!
Цілком згодна! А деякі з них ще й схожі, як ото однояйцеві близнюки. Дивні речі робляться, пан Юрко, дивні...
Янукович...з модератором п.Герман Мєдвєдєв...а модератором п.Путіним Ну і частина форумчан...з модераторами із Одесси,та і з Росії також,раз форум інтернаціональний! Скажете,все вірно... Ну чим не тема для продовження дискусій про Демократію,Свободу слова,Свободу дій...і взагалі про Свободи Вільного Українського Народу!
А отакого я і не люблю,коли "халамана"(гал.) закручують,що Одесити це не Українці...Може Росіяни,чи як? Ой...! Ви задовго і твердо Ви стоїте на Тих своїх модераторських позиціях: Що дозволено Юпітеру - не дозволено Бику!
Пане Юрко - до чого тут мої модераторскькі права? Я задала Вам питання, виходячи з Вашого посту. Дозвольте поцікавитись - з якою метою Ви пригадали місце проживання модераторів? Хіба одесити - не такі жє українці як інші? І я не люблю. Як жінка. а не як пароход чи модератор.
Ні... Ви як той реп'ях,який чогось причіпиться... чи-то штанів,а чи то до слова... Одеса,евреї,жиди,вуйки...все не так сказано,а чи-то написано недоречно... Вам -би попростіше жити і модерувати ...І все буде О.К. Ну Bи хоча на 10% розумієте простих українців,таких як галицькі хлопи,чи ні? Моє враження,що НІ! Навіть не хочете цього розуміти. І це Ваше право і Та Bаша свобода,якою ви пудрите дискусії і розмови. Да-а...і це ваше модераторське право! Це без спору! Вибачайте,шановна Луно,але мене вже ламає...)
Та що ж Ви такі тендітні, галицький хлоп Вуйко? Що у Вас через слово - ті модераторські права, набридливі реп"яхи та Сибір мариться. Заспокойтеся вже, простіше нема куди - облиште стогнати, бо бридко. Ламає - води. Холодної води. І все минеться.
А Вам не здається що саме Ви і є головною провокаторкою. Бо дивіться за короткий проміжок часу забанено вже другого учасника і в результаті діалогу з Вами (як не мождератором). Ви і є провокаторка яка провокує тендітним хамством (накшталт нити, і т.п. особливо до чоловіків, які подібні речі не дуже терплять , і тим більше у виконанні жінок).