Ви дещо схожі.... Тільки не зрозуміло, як релігійність співвідноситься з оцим: http://ostrovforum.net/showpost.php?p=403000&postcount=35 І з Вашими, пане Гранд, натяками на Страшний суд, комсомол та партію. До речі, брати на себе функції Господа - гріх. Облиште, на Страшному суді кожен з нас відповість. І не Вам мене судити, комунізм будували ВИ, Перефарбований товаришу. Ще раз питаю - водички? Спробуйте.
я думаю, что Суворов - Власов_lite. Достаточно почитать письмо. С режимом бороться - с вилами на танк Но высказать свою точку зрения - можно.
%-) До ре мі до ре до. Pocaluj mi w dupe.(pol.) Та шо тут говорити,ну шо тут мовити? Та накопати всіх в зад ,i галичан також,хто сміє 2-у Отєчествєнную 2-ю Світовою називати. Путін копaє Яника,Яник копaє Табачника,Табачик розігнався копнути нас...Якраз розганяється,тільки зараз маленька перерва, він памперса вставляє собі в штани,щоби не,гм-м... на старті.Cамі розумієте.) До речі,а як ту Вітчизняну війну Росії з Наполійоном нам в Україні називати?Шо... також Вітчизняною,1-ю,а цю табачніковську 2-ю,чи як? Направду,начисто поварювали,як переселився Яник з Табачником в ті Міжгірські апппартаменти. Про нас з вами забули. А в нас таких нема,знацця завидуєм! Вот буде у кожного з нас своє "Міжгіря" від Отєчаства,як в них(а не хрущовки якісь)то...то і буде все вокруг Отєчественним,а поки що то...то якісь "коньські жарти." Люблю я-си так троха порозмовлєти про Родину,Вітчизну,Неньку-Україну...Направду!
"Нас много на каждом кіломєтрє"( із назви фільму про югославських партизан). Ви мабуть ще під стіл пішки ходили коли він був популярним.
У Вашому виконанні всі нехитрі мелодії стають просто чарівними))) Неперевершений майстер нехитрих мелодій:rose: До речі, ЦЯ особливо приємна, бо не копіпаст, не плагіат - це Ваше творіння, тому збережу в пам"яті назавжди)
Еее, нііі...ТАКІ великі твори не зникають, вони викарбовуються в серці народнім, як ото газета Правда, що Ви її порівняли зі СПІД - інфо..А в Правді сам прокіп друкувався:rolleyes: Ну, добре, всім дідуганам, навіть вередущим спати час. Добраніч, ГРАНДе! Нехай уві сні виздихають усі москальські корови, пересохне Москва-річка і на дні її знійдуть чудовисько, яке зжере Путіна))) Іншими словами - приємих Вам снів!!!:rose:
странно что такого умного не расстреляла кровавая гебня-сейчас бы одним тормозом было бы меньше)А вопрос тупой до безобразия-Великой Отечественной она являлась для советского народа.Гитлер к нему не относился.Странно что вы дожив до седых волос на scrotum до сих пор этого не знаете.
Вот данные банка Украины [07.06.2010 19:26] Официальный курс валют на 8 июня Согласно информации официального сайта Национального банка Украины, на 8 июня Нацбанк установил следующий официальный курс гривни к мировым валютам: 100 USD – 792.1000 (на 7 июня – 792.1300) 100 EUR – 947.2724 (на 7 июня – 955.3088) 10 RUR – 2.4925 (на 7 июня – 2.5496) постiйна адреса статтi: http://www.unian.net/rus/news/news-380583.html
Основой СА, по крайней мере сержантского состава,всегда были украинцы. Сами себя окупировали? Эти хлопцы были ,,героями для Западной Украины,но ниаогда для Великой.Сотни тысяч? И где вы стока вояк УПА насчетали?