У найпершу чергу потрібно перебрати всі речі в гардеробі який вже є, виверніть усі свої шафи. Найчастіше там багато речей, які вам малі чи великі, давно вийшли з моди, потерті, розтягнулися або «таке навіть моя бабуся не наділа б», але серед них можуть бути речі які просто забуті, а ще ті які можна поєднати між собою по іншому і вони набудуть зовсім іншого вигляду.
я ось відчинила шафу, одягу повно, а вдягти ну нема ничого, от я навіть не жартую, просто стою гола-боса-самотня, а йду на шопінг - то нічого не подобаться, може у мене депресія..))
мені теж мало чим догоджає шопінг з захмарними цінами, але депресії точно нема. Тож носю що маю) Хочу сказати, що європейська людина мало звертає уваги на гарчір'я. На літо має пару шортів чи штанів (чи юпок) та пару футболок і нічим таким не переймається. От і я не переймаюсь)
Хто порадить, чи стикалися ви з маркетплейсом Svitstyle. Сподобалась блуза, але хочу почути відгуки про магазин.
Це ж постійна жіноча проблема, нам завжди нічого одягти. Я ось на днях замовила сукню на сайті леді мері , не пам’ятаю вже, коли в останнє така щаслива була, давно нічого не купувала. На вихідних підберу до неї босоніжки і можна в люди виходити)))
Зараз стільки усего гарненького можна знайти . Я вже на осінь речі купляю, недавно доповнила свою колекцію сукеньок ( Купить платья с длинным рукавом в интернет-магазине Karree ) дуже задоволена покупкою, Раджу цей магазинчик в них дуже сексуальна білизна є) А якщо ше встигнета зараз в усіх торгівельних центрах розпродож )
Але, Польща не така маленька... Я б конкретизував : Chrząszczyżewoszyce, powiat Łękołody (Хржоншчижевошице, повят Ленколоди).
Я там замовляла собі блузку, а також з роботи на свята національний одяг замовляли, можу порекомендувати.
Симпатизую тобі ! Вчи таких невігласів як я і інших- любити свій край і землю, на якій народилися.......