В мене три шафи і комора четверта - не допомагає . При цьому я регулярно люблю "зачистку" одягу, який не ношу більше двох років. Щось дарую подругам, щось продаю в інтернеті, а щось виношу просто на вулицю, люди швидко розбирають.
В мене така ж проблема! Але я одяг, який не вдягаю більше одного року, просто родичам та подружкам віддаю.
Гарна сукня. Останнім часом не бачила, а от в минулому році дуже багато подібних суконь траплялися на очі в магазинах - саме мікс чорного і золотого...
Сама шукаю гарну сукню з вставками з золота (на Новий рік собі хочу). Поки що марно, все якесь стрьомне
Я думаю, що проблема: "Нічого вдягти" стосується майже кожну жінку, а то й чоловіка). Я, наприклад, шопоголік. Можу годинами ходити по магазинам, чи продивлятися каталоги жіночого одягу та вибирати собі. Головне, щоб грошей вистачало на покупки.
Як кажуть, і надіти нема чого, і у шафі міста зовсім немає. Це ізвічна жіноча проблема) Однак, в наш час є і чоловіки, які люблять шопінг і оновлення свого гардеробу. У мене є знайомий, якого не переплюне не одна моя знайома жінка по числу предметів гардеробу
місця просто - вічна ні одна, а ще краще - жодна. @shelev, і охота, ото, вам тирнет-перекладачами послуговуватися?
Просто в мене зріст не величкий, тому на мені не таке вже воно й коротеньке - трохи вище коліна Ну і ракурс фото не дуже вдалий
А мне не очень нравится ходить по магазинам и покупать одежду, у меня на это дело уходит очень много времени. Люблю покупать одежду в интернет-магазинах. Недавно на новый год сделала себе подарок заказала красивое вязаное платье от ТМ Модус http://tm-modus.com.ua/catalog/vyazanye_platyya , это украинский производитель, который шьет очень стильные и яркие модели одежды. Частенько покупаю обновки у него, иногда даже покупки делаем вместе с подружками, при оптовом заказе делают хорошую скидку.
Сори что по руски, на клаве удалилась укр раскладка(((( Сегодня столкнулась с тем что у меня в арсенале нету классической одежды.....вот сижу и думаю нужна она мне или нет, так как такое впервые за 2 года ......не хочется деньги на ветер выкидывать....
Капець... Я от навмисне переключив розкладку на рос1йську 1 пишу це пов1домлення. Висновок - причина не в розкладц1, причина в голов1 1 не тре тут втирати про техн1чн1 причини @vendylove, зверн1ть увагу - тут практично вс1 сп1лкуються на людськ1й мов1
Це як? То відновіть її. А по темі, якщо на роботу потрібен класичний одяг, то краще мати такий у шафі