Боюся що наше суспільство ще не зовсім готове до такого дефіле ))))) Отправлено с моего Lenovo A760 через Tapatalk
Я например свои старие вещи, даю им вторую жизнь, перекроюваю их, перешиваю, что то новое дошиваю и получаться очень даже стильная вещь
як можна дати друге життя тим же джинсам після 2-х років практично щоденного використання? Реставрувати старі речі є cенс тільки в разі якщо це якась сумка Біркін за кілька тис. $ або брендові шмотки типу цього в силу того що такі речі апріорі шкода викидати (iмхо), хоча в будь-якому випадку зовнішній вигляд після реставрації вже буде далеко від того що було при покупці. Зі старих речей віддаю в ремонт тільки взуття тому що підклеїти підошву дешевше ніж купувати нові + зовнішній вигляд залишається точно таким же якщо порівнювати з одягом після реставрації. Збираюся у кінцi жовтня купити кросівки для бігу (не на повсякденне використання, а професійний біг підтюпцем), які краще з nike/reebok/adidas i яка лiнiйка?
В Червонограді в перший день в планеті секонд по 100 чоловік в черзі перед відкриттям збирається, ото хтось крутий бізнес закрутив...
Син минулого тижня в секонді надибав за 50грн. якусь сорочку. Якоїсь відомої (для нього, бо я таку назву фірми вперше від нього почув) марки. Казав, що в бутіках така вартує біля 1200грн. Після покупки був довольний, як слоник гумовий. Мені та сорочка якось пофік, але й я був довольний з того, жи дитина довольна))))))))))
Думаю не тільки в Червонограді))) Мала шанс спостерігати за такою чергою)) Навіть охорона від дверей відходить, щоб з ніг не збили))))
З тими секондами в наших деяких наших пенсіонеріа виробився дуже кумедний стиль, ядуче поєднання залишків совкового гардеробу, і найдешевшого секонду
Така ж проблема, тільки гардероб на літо зібрала, прийшла осінь, треба починати все заново, немає чого одягти))