Проблема не в його популярності, а в тому, що нема йому противника. Кличко? Я б проголосував. Сумніваюсь, що більшість проголосує. Яценюк? Я б проголосував. Сумніваюсь, що більшість проголосує. Хто противник? На парламентських був задіяний адмін ресурс. І багато хто голосував за ПР, щоб не накликати на себе ніяких проблем (в загальнонаціональному масштабі ж не мислять). Дійсно — треба дивитись, що буде далі. Якщо більш менш достатній для населлення рівень виживання збережеться, то Янукович піде на другий строк.
Якщо не почубиться з своіми, то піде. І матиме великтй шанс перемогти, бо "опозиція" знову буде тягти ковдру в різні боки і не зможе домовитися відносно одного кандидата.
Не перший тур так другий. ---------- Додано в 11:18 ---------- Попередній допис був написаний в 11:16 ---------- Ще й як проголосує Та нє, Януковичу або шлях Ющенка 2010-го, або Кучми 2004-го
Лишенько! З ними щось погане трапилось? Чи може хтось з дописувачів може похвалитись, що рівень його життя вищий за оціх двох діячив?
Проти Ющенка десятого Янукович має і матиме набагато міцніші позиції. Щодо четвертого — я не вірю в повторення. Нє, я звичайно за і хочу цього, але в те, що це буде, не вірю.
Але вам мабуть думка того що синьожопа банда піде на смітник історії, спати не дає. Аж картинки в інтернеті шукаєте які б ваш неспокій приховали. Тільки на жаль електоральні тенденції ну ніяк не на вашу користь. Пішов процес коли зник поділ на центр-захід і південь-схід. Міста півдня-сходу стають помаранчевими, крім Донбасу і Криму хіба що. А особливість української електоральної демографії в тому що у нас сильна прив'язка області до центру. Облцентр за синіх - область за синіх. Облцентр за оранжевих - область за оранжевих. А облцентри стають оранжевими. І вибори в 2015-му таки будуть, ВР президента не буде обирати. Так що, біло-блакитні невдахи, змиріться із неминучим. Біло-блакитна (проросійська) ідеологія вже померла. На черзі біло-блакитні сили як такі. Істерики в інтернеті не допоможуть, бо в реалі ви не здатні до політичних акцій. Що буде робити прихильник Януковича коли в 2015-му побачить пів мільйона людей в центрі Києва? Звісно що нічого. Лєнточку синю на аватарку поставить хіба що. Біло-блакитна ідеологія вмирає, єдині переможні вибори - 2010-го, все решта результат брехні маніпуляцій і фальсифікацій. Як от коаліція в 2006-му, коаліція в 2010-му, чи ці вибори з мажоритарниками. Але в 2015-му ваша брехня не пройде. Хоча б тому що я (і такий як я середньостатистичний помаранчевий виборець) готовий в 2015-му розбити лиця уродам які брехнею і маніпуляціями захочуть узурпувати владу, а біло-блакитні невдахи не здатні ні на що, тільки молитися перед телевізором щоб Підрахуй правильні результати видав. Можете тішити один одного далі, тільки користі з того ніякої. ---------- Додано в 13:26 ---------- Попередній допис був написаний в 13:25 ---------- Як би там не було, в 2004-му ще менше було впевненості і ще більше страху. Зараз як мінімум немає ні в кого страху. ---------- Додано в 13:35 ---------- Попередній допис був написаний в 13:26 ---------- Ну і власне про вибори. Як за два роки покращень змінився Дніпропетровськ. Червоний колір - перевага УДАР+ОО+ВОС Синій колір - перевага ПР+КПУ
Ну в ПР завжди була сильніша і продуманіша команда, ніж у всіх інших. Вони як бульдозер. І своїх не шкодують. В них бабла найбільше і вони мають своїх шпійонів. ---------- Додано в 14:15 ---------- Попередній допис був написаний в 14:14 ---------- Але ніхто те все не організує. ---------- Додано в 14:19 ---------- Попередній допис був написаний в 14:15 ---------- Навіть якщо Янукович не виграє вибори, куди, як Ви думаєте, подінеться все те, що вони так рясно посіяли і виростили? Всі ті явища і найголовніше люди, кадри? Де воно все дінеться. Он Ющенко в четвертому вже був виграв... Бандити сіли в тюрми
Ні, вони єдині хто грає не по правилах, хто підкуповує, фальсифікує, краде. Он як пости VasMT. Майже прямим текстом пише - ПР купить, ПР організує результат, ПР 'замутить' вибори. Але вся та їхня брехня їм не допоможе. Ну так за 5 років, за 10, 15, аби процес пішов у зворотню сторону. Ця влада що зараз - найгірше що може бути. І на відміну від 2004-го у неї немає ідейного електорату. Трохи схиблених пенсіонерів та антиукраїнських шовіністів. А те чи вийдуть люди у випадку якщо Хамло собі намалює результат на виборах - можете не сумніватися.
а также жЫдив, москалив, наверно пока одни других не перебанят не будет мира на земле ... увы доопоможе, без радости говорю - как есть .... э не, хуже всего это война ... замены нет, верховная власть которая над ПР все верно рассчитала не за кого голосовать, или ПР - гомно но хоть стабильное, или Йулькофцы которые ска стремные но в целом годные (тока крылья им подрезали ) а вот все остальное шушера или придурок Тягнибок (который по жизни может и не придурок но ведет себя как придурок, потому кроме головожопой студмолодежи и пары недостреляных никто за ним не пойдет ) или всякая бутафория: Клички, недойуля, недоленин, и т.д.
а надолго хватило? вот как раз после 2004го за очередным "люби друзззи" уже не побегут .... нас всех так или иначе ... но вы не возразили по поводу самого тезиса ....
Опозиція буде краще ригів Кличко вам не подобається чи Яценюк... а Азаров 0 IQ чи міністерство податків вам більше подобається? Може син Януковича кращий? Чи Фірташ?
Кличко - это чья то марионетка тех же рыгов скорее всего ... Яцык ну как йулькинец - хз, может быть только есть абсолютная уверенность что краще не станет ... неверно вы правы, этих товарисчей надо менять хотябы ради того чтоб они знали что их могут поменять, ну хрен с ним значит - яценюк ... может твари хоть Луценка выпустят который тупо сидит не за что ...
А чо так погано про Кличка? ---------- Додано в 02:45 ---------- Попередній допис був написаний в 02:43 ---------- Я так собі завжди думав. Я не вірю політикам, але голосую "хотябы ради того чтоб они знали что их могут поменять".