Я ещё раз - очень медленно и внятно - повторю: речь идёт о том, что Агентство Гэллапа, проведя опрос на Украине, установило: 83% украинцев предпочитают при общении русский язык. Вы всё время пытаетесь сказать нечто другое - сколько на Украине тех, кто себя считает этническим украинцем, сколько на Украине русскоговорящих, и в своём последнем вопросе опять сказали -83% украинцев отдают предпочтение русскому языку.. Нет, не так... Правильный ответ - 83% украинцев предпочитают при общении использовать русский язык... Именно это утверждает Агентство Гэллапа. Кстати - сравните с тиражами книг на русском языке на Украине.. Например, в 1989 году на Украине от общего числа проданных книг 80 % составляли книги на русском языке, а в 2004 году этот показатель составил 95 %, исключая учебники... Порядка 70 % процентов страниц Википедии украинские пользователи открывали на русском языке и около 13 % — на украинском языке.
83% опитаних вибрали російську мову в якомусь опитуванні. Ось що воно установило - не більше. Дайте джерело І взагалі це єдине дослідження де є такі, чи подібні то такого цифри.
Источник: http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%F3%F1%F1%EA%E8%E9_%FF%E7%FB%EA_%ED%E0_%D3%EA%F0%E0%E8%ED%E5 Внизу в примечаниях посмотрите, откуда взяты эти данные... ---------- Додано в 09:45 ---------- Попередній допис був написаний в 09:40 ---------- Совершенно верно - именно это установило Агентство Гэллапа в своём опросе на Украине.. Именно это Агентство Гэллапа, которое проводит опросы по всему миру.. А не те безвестные украинские агентства, которые за деньги сделают вам любой рейтинг...
Воно абсолютно ні про що не говорить Тим більше цифри там намальовані нереальні хіба що опитували схід ---------- Додано в 09:58 ---------- Попередній допис був написаний в 09:57 ---------- Та стаття не оновлювалася з 2004 року очевидно ---------- Додано в 10:00 ---------- Попередній допис був написаний в 09:58 ---------- Що за брєд там написані діаметрально протилежні речі
Отож бо..... якщо замість пам'ятників Леніну по всій країні тими ж фактично совковими методами понатикають пам'ятники Бандері з соціально-економічної точки зору життя у громадян краще не стане
Як нацист нацисту, всі пам"ятники тикати за гроші добровільних пожертв. Захтів я поставити хфігуру кірзовому чоботу, втворив пулярис, вийняв кровні і на маєш...
Що Strateg нацист - знав, а за вас вперше чую... Ото новина... Особисто я волів би, щоб памятників жодних найближим часом узагалі не ставили. Поки не потікають на пенсію ті, хто вчився тому ділу на бовванах Леніну і підручниках про соцреалізм, а зараз творить халтуру на кшталт пам'ятника Чорноволу у Львові чи Бандері в Червонограді.
Але тисячі туристів, що фотографуються біля них з Вами не згодні. Та й поставлені не за бюджетні кошти
Ой, якби я з якого Кривого рогу чи там Стрия до Львова приїхав, я б, може, теж ахав і охав від кожного камінчика, дешевої скульптурки чи фрази "Москалі є?" замість вітання. Але я зі Львова, тому вибачєйте, мені такі маленькі радощі недоступні
Натомість пан ярликовидавач пропоную зайнятись соціально-економічними проблемами, подоланням корупції, відновленням законності в судах, гідними зарплатами і пенсіями та іншими нагальними проблемами. Причому всім партіям. Пам'ятники Бандері - не найактуальніше питання. Від їх присутності/відсутності у вказаних вище питаннях справа не зрушиться.
То ви говорите про те, що ви пропонуєте пропонувати партіям. Ви, пане нацист, особисто які маєте ідеї для вирішення означених проблем?
Ідей у мене достатньо, пане ярликонавішувач: від запровадження податку на розкіш до націоналізації деяких підприємств чи навіть галузей, але я не маю можливості це реалізувати, бо я звичайний громадянин, який не має влади і не є членом політичних партій.