Всеукраїнське об’єднання Свобода

Discussion in 'Політика і політики' started by duncan, Feb 11, 2012.

1. Saszko

Saszko Well-Known Member

2. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

А мені подбається партія регіонів що пропи...ла долбоє...бів :))) Отримали те що заслуговують

3. olegp

olegp миється в бані

персоны Вашего уровня интеллекта из их лагеря думают о вас то же самое, и шо?:rock:

4. kjk

kjk Дуже важлива персона

Спершу ригів розстріляти, а потім братися за хуліганів
    В нашій країні проблема це тотальна корупція, а не хуліганство чи асоціальна поведінка

---------- Додано в 15:51 ---------- Попередній допис був написаний в 15:50 ----------

Хто, вони? У них немає здатності думати
    І звідки вам знати про мій рівень інтелекту
    http://www.youtube.com/watch?v=DHHN4ulbqGU

5. Фараон

Фараон Well-Known Member

Да хотя бы из того,что именно Вы ищете в ютубе...как говорится "мудак..ой рыбак рыбака,видет из далека" и в ютубе тоже!

6. kjk

kjk Дуже важлива персона

Я там в пошук вбиваю 'прихильники Януковича' або 'Партія Регіонів'

7. Фараон

Фараон Well-Known Member

Ну если Вам делать нехрен...сорри...
    Когда коту делать нечего,он ......когда kjk-у делать нечего,он ютуб мучает!

8. kjk

kjk Дуже важлива персона

Та не в ютубі діло, а в тому що є купа відео з прихильниками партії регіонів чи Януковича... І за дивним збігом обставин практично всі ці прихильники убогі забиті люди

9. Фараон

Фараон Well-Known Member

Да действительно,И действительно Купа.
    А Вы что хотели?Матькивщинцы же за каждую сенсацию на ютубе получают копеечку от матькивщины.
    Вот и охотятся за деньгами.А заплати ПР,то весь ютуб был бы полон идиотами от матькивщины.

10. kjk

kjk Дуже важлива персона

докази, де докази
    бо це пусті слова
    Відео 5-го каналу з колоною шахтьорів на поддєрдку Їнуковіча в 2004-му теж підставне?

11. Фараон

Фараон Well-Known Member

Нуууууу...Вы еще 1991 год вспомните.
    А Вам напомнить,что пел "5-й" в те времена устами Гришки Омельченко?
    Напомнить про спецназ в Ирпене?Про сто пятьдесят самолетов в Гостомеле?Про четыреста вагонов с оружием из Севастополя?Про сто тысяч бит на стадионе Динамо в Киев?Пр параллельный сервер и тд. и т.п.

12. kjk

kjk Дуже важлива персона

Давайте якісь пруфи вищезгаданого. Бо поки це ваші байки.

13. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Ось тут... :)))
    Там навіть бортові номери наводилися ... ТАК з 2004 року їх і шукають, все знайти не можуть ... :)))
    А як волали на майданi!:rock:

14. olegp

olegp миється в бані

15. kjk

kjk Дуже важлива персона

Ну і ... Дійсно є інфа про ті пару літаків які могли перевозити російський спецназ.
    Причому не на майдані волали, а з уст тогочасних посадовців.
    Тільки де тут брехня, якщо депутатам якийсь військовий чин повідомляє таку інформацію? Якщо хтось і бреше то він, а не помаранчеві.

---------- Додано в 17:34 ---------- Попередній допис був написаний в 17:33 ----------

Тому що мої пости знищують в нуль вашу брехливу антиукраїнську пропаганду, створену на вигадках і брехні?

16. olegp

olegp миється в бані

вони нічого не знищують , бо замість аргументації у вас, як правило, хамство, втім, за презумпцію рівня інтелекту перепрошую, можливо, він у вас не низький, просто на форумі ви граєте і позиціонуєте так, типу, relax такий

17. Strateg

Strateg Well-Known Member

http://antivos.info/ukrnews/kef-str/"]http://antivos.info/ukrnews/kef-str/[/URL]

активістки ВО Свобода зірвали захід, присвячений боротьбі з расовою дискримінацією в Сумах. Викрикували націоналістичні гасла: Україна для українців українки для українців.....
    І навіть расистські: одна нація - одна раса.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=b83HVMyxqEw

18. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Я и не сомневался, что у памаранчевых виноваты всегда другие... Ці руки ніколи нічого не робили... :)
    Честные политики должны были бы сообщит людям - нас подвели, сообщили неправдивую информацию - а мы ее вам в уши задули...Простите!
    Но это честные политики - а ТАКовых у нас не водится. :)

19. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Для Вас Cмiшкo - чесний експерт? І "кoнтopa" всю інформацію оприлюднює? Поцікавтеся, скільки в центральному апараті "кoнтopи" уродженців РСФСР. Здається, більшість із них досі не знає, на користь якої країни вони служать.

А що стосується певної кількості російських силовиків/військовців невідомої мені "масті" - принаймні був зафіксований на відео процес їхньої депортації: посеред глухою ночі загнали їх у літак (тип літака мені невідомий), тримали у літаку до ранку (аеропорт "Жуляни" працює лише вдень - забудова поруч), літак охоронявся українськими службами.
    Окрім CБУ і авіаторів, яким це "положено", процес був зафільмований, скажемо так, "позаштатним кореспондентом" з числа працівників аеропорта.

20. Фараон

Фараон Well-Known Member

Хорошая кинокамера видать была у пересичного работника аэропорта.Аж в глухой темноте что то смогла снимать.Видать при помощи невидимых лучей.Однако.
    Имя его не известно,фильм тот никто не видел!

а де твій аватар? :)