http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9wxcj-mDvt4 ---------- Додано в 10:54 ---------- Попередній допис був написаний в 10:54 ---------- http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wOl8VGsCGg0 ---------- Додано в 10:56 ---------- Попередній допис був написаний в 10:54 ---------- ---------- Додано в 10:58 ---------- Попередній допис був написаний в 10:56 ---------- "Спасибі" Партії Рецидивістів за "покращення". Ви як мала дитина.
Імовірність висока, але щоб не бути голослівним, як в нас люблять казати, треба дожити і подивитися. Нащо стільки пафосу? Достатньо того, що є люди, які сповідують ті ж переконання, що і я. А от ви крутите, як циган кіньми, що ви протиставляєте? Зека. Голосуєте за "Свободу". Хто вас буде серйозно сприймати? Взагалі щодо віри я говорив про речі вищого порядку, ніж оцінка партії. Вірити в прекрасне треба за будь-яких умов. Навіть після зради Помаранчевої революції треба вірити в прекрасне, тому що з голови воно матеріалізується. Лиш треба самому в собі не зраджувати цьому відчуттю.
І тільки базуючись на площі Незалежності і та пАмаранчовій брехні, на яку повелась Україна, Ви робите оцінку прекрасному? Не смішіть людей.
Здовольняли-задовольняли, не задовільнили... Тепер почнеться дозадовільнення? Дякую, що попередили - наїмося ще ...... від ПР по самоє не хочу.
А Ви хотіли, щоби Вам прям на стіл поклали? А попрацювати для свого покращення Вам на думку не спадало? Всьо, пацани. Халяви більше не буде. Пішла халява разом із совєтською властью... А тепер сам, сам... (с)
То живіть в лісі, нащо вам держава? Держава - організація політичної влади, головний інститут політичної системи суспільства, який спрямовує і організовує за допомогою правових норм спільну діяльність людей і соціальних груп, захищає права та інтереси громадян. Гуманітарні функції: забезпечення, охорона та захист основних прав людини; охорона природного середовища; охорона і відновлення здоров’я; соціальне забезпечення; освіта, виховання, розвиток культури тощо.
Еще не посчитали голоса - а свобода уже начала гадить на Кличка. тягнибок не понимает, что такое "радикализм"!!! Но уход от вопроса о антисиметизме - твердая 5.
Якби ви ще й розсекретили, що вкладаєти в те своє "попрацювати"? Це так, як пацани Мельника в Ірпені? Тоді це прямий виклик до силового супротиву. Буде, пане, буде. І Тягнибочок це вам організує, як організував 24% у Києві.
До кого ви з цим своїм "захистом прав людини", пане Dzeko? До пахана і його пацанів? Вони розуміють тільки, коли по пиці і боляче. ---------- Додано в 11:28 ---------- Попередній допис був написаний в 11:26 ---------- Але на питання ви не відповіли! Так хто з нас теля нерозумне і неуважне? Чи засоромилися правду сказати??
А я в 2009 "спостерігала" в Португалії вибори до місцевої влади (місяць до і самі вибои), наші позвчорашні вибори по-ПееРовськи - неприховано бандитьські.
Стривайте! Це не вiдповiдь. Його питають - наприклад - ви п'єте горiлку? А вiн вiдповiдає - в вас всi полiтики п'ють! До чого тут - що у них? А до того, що вiн не хоче даже сбрехати - що, мол - не антисемiтська!