Якесь недоречне слово. Можна було не боятися, йти окремо, і набрати по 3-5%. А можна було зробити єдино правильний крок - об'єднатися. ---------- Додано в 15:02 ---------- Попередній допис був написаний в 14:59 ---------- Не знаю, якщо 10% у вас ледь-ледь, то наберіть но, покажіть приклад. Шо у вас навіть абревіатури якісь не як у людей, ВОС якийсь. А шо таке КОД у вас значить я й досі не допер.
Це думки вголос. Ще БЮТ, ФЗ... А дилетант Гриценко, Народний Рух і інші, сиділи би ціхонько в дупі... ВОС - ВО "Свобода" КОД - Комітет опору диктатурі Сім партій ОО поки що набирають 22,5 % , КПУ - 15, Удар - 13, ВОС- 9.
Добре, ці думки вголос уже неактуальні Та й загалом - забагато уваги цим виборам, які насправді практично нічого не вирішують. Навіть якби опозиціонери зібрали більшість включно з мажоритаркою, ніхто б їм не дав сформувати уряд. І вони про це самі прекрасно знали ще до виборів, принаймні Яценюк таку заяву робив.
О!.Добре, що Ви в курсі. А вся остальна братія з піною у рота: - "Жодного голосу...", "Останній бій...!", "Захистимо...!"... А реально, вожді трудовлаштовувались на наступні роки.
Ну, скажімо, гасло "жодного голосу" я підтримував, це вже справа принципу. А от "Останній бій" - це, як на мене, банальна неправда. У нас парламентські вибори нічого не вирішують ще року так з 1998-го...
Все правда. Не можна поступатися бидлюкам НІЧИМ. Жодним місцем в парламенті, уряді, комітеті, сільраді. З 2004 року електоральна карта не змінилася, це означає що бидло досягло в своєму керівництві країною нульових результатів. Опозиція як на диво прийняла єдино правильні рішення, не зробила жодної помилки. В 2015 році єдиний опозиційний кандидат викине Тугодума з президентського крісла.
Яка б з цього вийшла пристрілка, якби ПР взяла 450 голосів у парламенті? Половину опозиціонерів поповнили б камери Качанівської колонії, а решта зайнялися б грядками, а не політикою.
Тут вже хтось нас запевняв, що Свобода ну ніяк не зможе подолати 5-ти відсотковий бар'єр. Лише 3-х відсотковий під силу. Як бачимо прогнозист з вас ніякий, тому дочекаємось 2015.
у Януковича жодних шансів. Я серйозно. Навіть по цих виборах, по партійним спискам ОО УДАР ВОС набирають 50%+ тобто єдиний опозиційний кандидат навіть зараз теоретично перемагає взагалі в першому турі... А ще попереду подорожчання ціни на газ, ще більший спад промисловості, долар по 9-10 грн... це навіть несерйозно говорити про якусь перемогу Януковича.