Ой, как высококультурно! Европейскость настоящего галичанина ТАК и прет! Ни поста без личностных наездов - это последствия мысленной импотенции по теме "Всеукраїнське об’єднання Свобода"?
Бидло не сидить в Інеті. А якби й сиділо - в Інеті горілки не наллють і 400 грн за голос не заплатять.
Вони можливі, якщо йдеться про "личность". А мова ж про вас, який без допомоги інших форумлян чи Губермана двох думок докупи не складе, тому це визначення недоречне Крім того, я до вас не звертався. Звертався до пана Василя, а ви самі забажали влізти. Так що самі собі винні, пане Брехунець...
Господин высокообразованный журналист - по соместительтсу егоист - продолжате обучать европейской культуре схiдняка? Как-то у вас однообразно выходит. Может стоить прикупить ядреного самогона - закарпатского разлива - и настояв на табаке - принять? Ну - для возбуждения воображения? А то прям заклинил соображательный механизм - даже смотреть больно... Я понимаю - воспитанные господа с наманикюренными руками все больше к Хенесси приучены. Но от него - как видно - застой и разруха в голове... Зря нас душит горечь или смех, если учат власть интеллигенты: в сексе понимают больше всех евнухи, скопцы и импотенты. И.Губерман
За що? Ніхто не ризикнув, крім Темплара, і то, по іншому питанню, забити. Прийдеться пити самому... Ну а тепер про свій голос. Я, як би це не здалось неймовірним, проголосував за №11 по партійним спискам, і за чувака, підтримати якого просила Фаріон. Він пройшов. Про причини такого мого голосування я говорити не хочу...
А я и не поэтому. Есть ряд причин, одна из которых связана с просьбой одного уважаемого мной человека. Но это по мажоритарке. По партийным причины глобальнее... ---------- Додано в 12:22 ---------- Попередній допис був написаний в 12:21 ---------- Приїжджайте в гості, вип"ємо і закусимо... Мені горілки не шкода.
Мажоритарку будуть фальсифікувати. Партійні списки ні. Їм йтак не солодко, знаючи які електоральні розклади в столиці, а сфальсифікувавши партійні списки, тобто коли оф дані будуть суттєво відрізнятися від екзит-полів, там і тиск з заходу і майдан-2 в Києві не за горами
Удар собирается объединиться с ОО и Свободой. Подождите пока объединятся, тогда и порадуетесь... А то у наших оппозиционеров с объединением что-то не клеится, как бы не спугнуть.
І навіть гуртом ледь-ледь вище одного Удару і ВОСу. А розбий їх по частинам, то і мали би, як Пасічник...
Свобода проходить - це очевидно! Зараз головне, щоб ПеРасти з комуняками не набрали вкупі 300 голосів (конституційна більшість). Якщо це станеться, то презика будуть обирати у ВРУ, тобто Яник форева....