Я, скорее всего, проголосую за меньшее из зол По другому пока никак. Удара в списке меньшего зла нет - знаю некоторых кандидатов лично, а потому...
Почему Фарион - проблема? Она умнейшая женщина и я не слыхал от неё того в чём её постоянно упрекают.
Гм... А я - со своей стороны скажу, что не слышал от нее ничего ТАКого, чтобы говорило о ней, как "умнейшей женщине"...
По темі гілки: обізнані люди відкритим текстом пишуть: враховуючи рівень очікуваних фальсифікацій з боку ригіаналів, "Свободі" для впевненого подолання бар"єру потрібно набрати не 5, а 8% голосів. Цифра співпадає з тією, про яку я писав "від себе" тиждень тому. Усі представники мого кола спілкування "в реалі" (навіть діючі члени "Батьківщини") зійшлися на рішенні поступитися власними амбіціями і віддати голоси за "Свободу".
Перекладі? Навіщо? Справа не в мові, справа в хворій голові панянки. А чути її по тв доводилось неодноразово. На жаль, до Луганська ТАКі діячи не доїзжають. Бо хвора-хвора, а розуміє, що тут їй нема чого робити...
Я бы проголосовал за "Батькивщыну", если бы там не было Тимошенко, а номером 1, был бы Сенька. А так... не пойду на выборы, все равно, как не крути, "рЫгионы", уже победили.
Через те, що Ви не пішли і не проголосували проти - вони і перемогають! Голосуйте за Ляшка - гірше не буде, хоч і зрозуміло, що то стовідстоковий спойлер!
Можэ й пиду, як душа ляжэ Але, за останний час, з"явылося такэ видчуття знэвиры та видразы, до всих тых политычных морд, що аж гыдко стае, як тилкы бачу ти билборды, почынае типаты. Выбачтэ за такый дыкый транслит.
Это откуда такая уверенность...??? Вон, у Тигипка губенки дрожат.....А главный шапочник,запуская новую ГЭС, вообще на каждом слове заикался...
"Главное, чтоб человек был хороший" ---------- Додано в 22:03 ---------- Попередній допис був написаний в 22:01 ---------- Вы думаете, что таки еще ничего не решено? Пенсионерам, по килограмму гречки в зубы, и дело в шляпе, пардон - в шапке