Народ, а ніхто не має бажання створити невеличкий флеш моб та роскидати цю "агітку" по соцмережам, іншим форумам напередодні нашого серйозного уікенду?
Как-то не всё учтено... Внизу надо изменить текст - на "Рука не здригнеться дати кожному украiїцю чарiвну паличку"
А чего мне скрывать - за кого я буду голосовать? Я же не Bambook. В ветке с голосванием я уже проголосовал. Хотя мое "противсiхство" и сейчас сильнее желания госовать за Кличка. Но "подарить" голос - и не пойти - ТАК поступить не правильно. А возможность проголосовать "проти всiх" мне перекрыли пр и бют дружным совместным голосованием...
Обов'язково прийдіть на вибори 28 жовтня! Переконайте прийти і обрати "Свободу" своїх рідних, знайомих, сусідів!
Та ні, шановний! То у Сталіна були кепські справи і він мусив використовувати християнське звернення до громади, бо партійна риторика вже не прокатувала... Отже "учітє матчась, батєнька..." ---------- Додано в 13:20 ---------- Попередній допис був написаний в 13:19 ---------- Розумію. Донецьк.
Брехунець вже й півгодини прожити не може, щоб про Бамбука не згадати. Та не приховую я нічого. Голосуватиму за ОО. Вам пояснювати, чому, не буду, бісеру шкода... Та й не про ОО тут тема...
Російська пропаганда на ''Євроньюс'' потренувалася на Тягнибокові Кляті кацапрасти вже і туди добралися!:ireful:
Да ТАК, як в свій час міряли румунскість. Виборці "свободи" мабуть не знають, що кращі друзі оун "подарували" частину України Румунії...
Это Ося был вынужден....сквозь зубы....обратиться к лагерникам с таким призывом.... ---------- Додано в 17:18 ---------- Попередній допис був написаний в 17:16 ---------- А что.....нормальные законы....
Испортить бюллетень - значит проголосовать против всех. Есть знакомые, которые готовятся нарисовать и написать на бюллетенях свое личное мнение. В любом случае, я думаю, лучше прийти на выборы.