Ну тоді ви знову збрехали. Бо я жодним добрим словом ніде не згадував Тягнибока. Ви вкотре приписуєте мені те, чого я не робив і не казав. Ви брехун і маніпулятор.
Вы приятный собеседник! Сначала спрашиваете, кого я имею в виду под "чертом", а когдя получаете ответ - сообщаете, что я вам "что-то приписую"! Успокойтесь, выпейте валерьяники! Я вам не "приписываю" демонизирования вашего фюрера . Дышите ровно!
Д-ку, всі питання - до вас. Це ж ваші слова: Далі ви кажете, що мали на увазі Тягнибока. Тобто саме ВИ стверджували, що я "рядив Тягнибока у "білі одежі". А це - явна брехня. Відтак, ви брехун і маніпулятор.
Пан Бамбук правий. Я йому задав недвозначне питання, суть якого, чи задавав він аналогічне питання тим, хто вважає наявність загальної дебільності серед виборців ПР. Ні більше, ні менше.
Ну говорю-же - вы приятный собеседник! Господа! Противников "свободы" прибыло! К нам присоединился широко известный в узких кругах господин Bambook! Он тоже считает, что нет у Тягнибока "белых одежд"! Ура!
Д-ку, я радий, що ви нарешті визнаєте свою брехню, хоча наразі й стидаєтеся назвати це слово прямо. Але то вже шлях до видужання. Цілком імовірно, що ваша брехливість - не патологічна. Може, це ситуативно - якась депресія у вас чи ще якісь чинники змушують так багато і нахабно брехати?
Юначе! Шо знов не ТАК?!? Може треба було написати, шо в "бiлих" - але промiж ногами засохлi жовтi плями? Пам'ятаєте - не ТАК давно - у нiжному вiцi - коли батьки не вдягали вам памперсу - ТАКе тряплялось?
Bambook не лише приємний співрозмовник. Тому краще і не пробуйте з ним дискутувати, бо постійно будете під плінтусом зі своєю брехнею, тупими картинками, і істеричними смайлами. ---------- Додано в 20:33 ---------- Попередній допис був написаний в 20:03 ---------- Лексика ЛФ? Ооооо! Буду знати... По темі: недавна кидала тут фотки, як фашистські нацята билися з червонозадими недобитками на синьожопій Луганщині. ці совки потім швабодовські прапорці перед адміністрацією поскладали. так от, це вже стало традицією. тепер данецькіє рьігіАнали прозріли, і поскидали ПР-віські ганчірки, після чого подалися до оранжоідів в їх КОДло. тімошонка ще нічого неказяля про те, як яника обісрали в самому його логові - Донецьку? якщо вже рядові рьіги повстали проти своїх уродов, то тягнибаксу якіта зайвих пару процентів точно доплюсується. данецькіє вже готові за Швабоду голосувати, аби тільки не за рьігіАнальне бьідло.
Троль хвалит троля... Репост побрехеньок Никаких "нацят" и близко не было Их изображали Всеволод Филимоненко — координатор областного движения "Чесно" и его сотоварищи. А движение "Чесно" возглавляет господин Рыбачук (тот самый, из администрации Ющенко и правительства Тимошенко)... И делалось это для местного самовыдвиженца Шахова - ну чтобы он остановил "типа нацистов"... Но коммунисты оказались раньше! Зато шуму - больше чем от пшик-марша по Львову...