Даю бесплатный совет:запишитесь к Фарион ,она Вас многому научит.Всеж таки дипломированный филолог.Правда Львовского уровня,но это уже не важно. А лично мне Ваши вчителЬские вказивки ни к чему,за сорок лет я уже многое забыл о чем в школе преподавали,да и ни к чему мне выпендриваться.Не тот возраст.
Знаю філологів кращих за ту пані, які дійсно можуть/вміють навчити, бо вона тільки вміє гасла виголошувати! Тому, Ваша порада - мені не потрібна!
Ще таке:щоб чомусь навчитися - вчителя треба поважати, або як особистість/людину, або як "носія знань"(визнавати їхній авторитет, в тій галузі, де відчуваєш себе дилетантом). Сподіваюсь, що хоч хтось мене зрозуміє... Щодо тієї пані, то особисто для мене - не виконується жоден пункт.
менше бухати треба, забугром в 60-70 років літаки пілатірують, як російськомовні після 40-ка дивляться хто б їм місце уступив в громадському транспорті
Був сьогодні на зустрічі із І.Фаріон. Оратор вона чудовий, майже неперевершений. Олєжику до неї, як до Києва рачки. Більш-менш наближений до неї оратор - Йулька. Але в живу я її вже купу років не чув. Тримала зал, бесіду вела легко, невимушено. Зривала аплодисменти. Один раз і я навіть аплодував. Відчувається, що вона щиро вірить в те, що говорить. Більше того, стиль розмови був не повчально-розповідним, а невимушеним, ніби за кавою. Відчувається досвід публічних виступів. По суті - вкотре наголошувалось, що ідеологія "Свободи" базується на вченні теоретиків націоналізму початку минулого століття. Наведені нею приклади французького, австрійського, шведського та британського націоналізму, були підігнані під наш, український. Тут вона сфальшувала. М"яко обійшла всі економічні та соціальні питання. Відчувається вплив ідеології Стецька-Бандери, революційного націоналізму, основною метою і суттю якого є захоплення влади. Водичка про Україну для українців викликає недовіру, як чистої води популізм. Хоча загальне враження позитивне. Зрештою, якби свобода змінила бандерівський ухил на голлівський, деякі політичні моменти, та большевістську економічну ідею на загальносвітову, то вони користувались би підримкою набагато більшої частини населення.
Каждый, кто проголосует за "свободу" получит карманный аквариум! Отдайте им свой голос - и они защитят вас от землетрясения в Мексике!
Гегеге, Ваш допис, Ортодоксе, нагадав релігійних проповідників, тих, котрі винаймають зали в будинках культури. Таке тут не пройде. Пан Василь VasMT інакше ставиться до виборів і до політики, ніж Ви. Аматорська політика то його захопленнє на дозвіллі, це як гра на тоталізаторі з маленькими ставками.
Ваша реакція на мій допис теж викликає певні асоціації... побачимо... я лише зерно кинув... решта від грунту залежить... Та невже? Ну слава Богу! А то я вже почав думати, що усі люди однаково ставляться до політики! я теж не професіональний політик...
"Батьківщина" і "Свобода" підписали угоду про співпрацю у ВР ---------- Додано в 13:12 ---------- Попередній допис був написаний в 13:11 ---------- Тягнибок вже назвав Кличка "найбільшим розчаруванням" виборів
А сами выборцы что сказали?А если Удар займет второе место на выборах в ВР? Кто к кому на поклон,то бишь в коалицию попрется?
пробирає на сміх від фраз, які починаються з цих слів... Ви ж доросла людина... які нах "если"? хм... скажімо так: за певних умов (тобто "если") і "бабушка" була би "дєдушкой"... Кому шо, а азіатам аби тільки комусь кланятися... Тут справа не в тому у кого буде пуцька довша по результатам виборів, а у чесності перед виборцями. Угода носить чисто декларативний характер. Чому б Кличку чітко не сказати виборцям, що він ні за яких обставин не буде з янучарами? Питання звичайно риторичне. Відповідь очевидна. Доречі для мене по Кличко питань не було з самого початку. Достатньо згадати прізвища Куніцина (людина Фірташа) та Гурвіца з його списку і усі питання відпадуть, як хвіст у ящірки...
2Saszko Асоціації з гебістськими сексотами-провокаторами, які завжди присутні у будь-яких зібраннях... P.S. Sorry, Ви наполягали...