А хіба практика не показала, що вона таки одне ціле з голубими та комуняками? Різниця та конфлікт полягає лише в кількості грошей та їхрозподілі, де вони не зійшлись. Конфлікт не ідеологічний а суто фінансово- майновий. Не правда.
http://www.odnako.org/blogs/show_20938/ - ну як не вірити інфі з такого джерела?:rolleyes: Повірте, є сенс хоча б поверхнево ознайомитись з творчою спадщиною доктора Геббельса - брехня тоді буде більш естетичною:rolleyes: Якщо Вам "накакать" на зміст, то хоча про форму подбайте) Це я Вам "як художник художнику")
Как в "кайдашевой семье" ) В селе, где я проводила массу времени, нецензурщины, практически не слышала. При этом и русскоязычные близкие родственники тоже не использовали мат. Так что Луна права, дело не в языке, на котором говорит человек, а в самом человеке.
А я слышала. Единственное отличие, что женщины крайне редко выражаются это да. А мужчины практически также.
от! в это м то и проблема, по уму то надо- У парламенті треба щоби хоч півсотні було ідейно вмотивованих людей, які точно стоятимуть за народ
Доброго ранку друже Володимир Пилипович. А раніше спав? п.с. Чи не єдиний достойник Харкова. Принаймні із моїх знайомих.
може і так, але ж усі говорять, говорять а фактів бракує або взагалі нема а на паркані теж багато чого пишуть....