та при чем тут доріс. не доріс.? ВО Свобода - подавление иных укроэтнокомпонентой, за нее логично голосовать в центрозаходе, но на на сходе же, был бы я , Spoiler не дай Бог ,в укроэтносе- сам бы голосовал за ВО Свобода -
Ющенко злочинець, бо він робив все можливе, щоб у 2010 президентом став Янукович. І бачу він продовжує свою гідливу діяльність.
На мою думку, це може бути черговою маніпулятивною технологією ПР. Поясню. На президентських виборах Ющенко агітував за пана Противсіха, тобто грав "на одну кишеню" з янучарами. Маю великі сумніви щодо зміни його політичної орієнтації. Отже багато виборців, які не мають часу для детального аналізу кандидатів, можуть міркувати наступним чином: "За Свободу? Та ні. За них же Пасічник блатує. То мабуть щось на кшталт "Любі друзі - версія 2.0" Десь так. Янучари зі шкіри вилазять аби голоси протестного електорату спрямувати до своїх комерційних проектів, а саме до Кличка, Королевської і "иже с ними"... Переконаний, що було б набагато краще, якби Ющенко мовчав. P.S. А голосувати треба за ВО "Свобода"! Однозначно. Слава Україні!
Безумовно! Ось інфа у якості чергового аргументу, чому треба голосувати саме за "Свободу": Олігархи на виборах: Коломойський ставить на Кличка, Пінчук розкладає у всі кошики Олігархи на виборах: група Льовочкіна-Фірташа дружить з Кличком та ставить на округи Олігархи на виборах: каток Ріната Ахметова P.S. А у Свободи списки взірцеві!
Не хвилюйтесь так. Сходіть до проктолога, там поможуть. Будь хто, тільки не "Свобода". Націоналізм - шлях у темряву, на сміттярку людства.
Список "Свободи" на виборах ))) А Ви про них нічого не чули? Ми мабуть не в одному інформаційному просторі живемо - я на Землі, а Ви - ? :rolleyes: Тут погугліть, якщо справді цікаво: http://www.youtube.com/user/VOSvoboda/videos?view=0 http://www.svoboda.org.ua/ "А далі сама..." (с) :p
Таки не чула, крім Бенюка. А чому я повинна знати прізвища депутатів обласних рад Львівської, Тернопольської і інших західних областей? Та мені фіолетово, хто там сидить.