Всеукраїнське об’єднання Свобода

Discussion in 'Політика і політики' started by duncan, Feb 11, 2012.

1. tanna

tanna Дуже важлива персона

А я ще і не починала! :preved:

2. duncan

duncan батяр з личакова Staff Member

не всі церкви, які називають себе християнськими, є такими насправді

3. Orthodox

Orthodox Дуже важлива персона

4. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Цілком акономірна реакція українців на всі "покращення" янучарів і не прогнозована янучарами.

5. tanna

А ви думаєте в Одесі так багато українців у тому сенсі цього слова, як воно є за програмою Тягнибока? На мій погляд, там якраз більше тих, від кого Тягнибок зібрався захищати "справжніх українців".

6. Фараон

Фараон Well-Known Member

В пылу предвыборной агитации Олежка еще не то может нагородить.Посмотрим 28 октября.

7. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Я не нічого не думаю про "сенси" і називаю українцями всіх громадян У. І як виходить з рейтингів (річ, звісно дуже слизька), одесити поділяють мою думку, вірніше - я поділяю думку одеситів.

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Вчора зустрічався з А.Іллєнком, який балотується по нашому округу, висловив йому свою критику відносно примітивізму передвиборної агітації та боротьби з їх боку. Дав для аналізу деякі матеріали для покращення цієї роботи та запропонував свої послуги для допомоги. Чекаю відповіді. Не знаю, що переможе - гонор чи розум, хоча останнього я в їх діях мало помічаю.

9. Полковник

Полковник миється в бані

Включить во все агитматериалы информацию про болотных, угро-финов и отсталость Москвы?

10. Orthodox

В Криму з агітацією Свободи взагалі біда. Наприклад у нашому містечку вона просто відсутня. Коли спілкуєшся з людьми і намагаєшся переконати у необхідності голосування за Свободу, вони спочатку перелякано витріщають очі "як?! там же бандери?!!", але після хоча б тезисного ознайомлення з історією того ж Бандери, програмою ВО "Свобода" починають замислюватись і питають: "А чому про них ніде нічого не чути?" Відсутній навіть мінімум інформації про партію, жодної агітки.
    Даремно Свобода так недбало ставиться до агітаційної роботи на Півдні та Сході країни. Людей, яких цікавить Свобода стає дедалі більше щодня!
    Я на сайті Свободи у спеціальному розділі висловив бажання надати допомогу щодо розповсюдження агітматеріалів. Відповіді поки що немає. Ситуація аналогічна Вашій:

11. tanna

Свободівець і вболівальник Шахтаря одночасно. А так буває? :scratch_one-s_head:

12. Orthodox

:)):good:
    Як бачите - буває! Не всі болячки відпадають одночасно!
    Також хочу наголосити що я вболіваю з футбол команди Шахтар, а не за власника клубу. До власника моє ставлення просте і зрозуміле - на гіляку!;)

13. tanna

Я теж не вболіваю за власника, я взагалі-то вболіваю за Шахтар головним чином тому що він представляє місто Донецьк. Але з іншого боку, без цього власника не було б такого Шахтаря, як він є сьогодні. Так що ваші аргументи можуть здатися Тягнибоку не переконливими. :))

14. FourA

FourA Дуже важлива персона

Очень часто самые ярые антисемиты являются этническими евреями...

15. Orthodox

Менше читайте Г.Клімова:))

16. Orthodox

:scratch_one-s_head:
    Пропонуєте розцілувати йому сраку? Я не готовий...:pardon:
    Ну а за те, що Достоєвський мій улюблений письменник мене мабуть стратять:))

17. tanna

Та ні. Думаю, там готових вистачає. :))

Чому стратять? Зроблять таким же хворим на голову, яким був і сам Достоєвський.

18. FourA

FourA Дуже важлива персона

Я не знаком с этим, вероятно, достойным человеком и не читал написанного им...Зато я достаточно много почитал программу "Свободы".
    Могу поделиться своими мыслями...
    О пункте, где требуют восстановить ядерный потенциал Украины я уже писал на форуме...Даже другие форумчане отметили, что этот пункт -явная дурь..
    У меня есть замечания ещё ко многим пунктам программы...
    Понимаю, что ответов на вопросы я не дождусь.. Но в принципе могу выложить свои замечания...

19. Inga

Inga Дуже важлива персона

Скорее всего, ПР в панике от Удара. Его рейтинг растет с большей динамикой, чем у кого-либо.

Эта цитата по Вашей ссылке, с сайта Свободы:
    Всё не так:
    1. Тактическая цель, ввести в заблуждение, что Кличко такой же националист, как и Тягнибок (согласитесь, тема западноукраинских националистов в Одессе совершенно не популярна, а вот Кличко - свой)
    2. Стратегическая цель - оттянуть голоса от Удара в пользу ПР.

20. Orthodox

запевняю Вас, нічого не втратили.
    хоча...
    У мене протилежна думка.
    Ви хочете щоб Вас благали про це?:)) Це ж форум.
    Є бажання - пишіть, нема - не пишіть! Якось так...
    Є сенс обговорювати, якщо Ви громадянин України. В іншому випадку безглуздо.
    Але ж остаточно надію не втратили, якщо почали розмову...:))

а де твій аватар? :)