Олег Тягнибок: "Свобода" підготувала проекти законів "Про ліквідацію приватних монополій та олігополій" і "Про приватизацію державного майна"
Олег Тягнибок: "Без люстрації – докорінного очищення влади – остаточно порвати з колоніальним минулим неможливо"
Господин Orthodox?А что с тем [STRIKE]алкоголиком [/STRIKE] борцом за справедливость сталось?Кто оказался прав ?Менты? А такая красивая шумиха начиналась.Вот щас бы в жилу было бы,для рейтинга !
Интересно, начто этот плешивец Тягнибок рассчитывает? Что Украина примет галицайское эрзац-православие (или недокатоличество, кому как больше нравится...)? Или что все начнут говорить на галицайской мове (которая тоже не более чем эрзац-язык)? Дурной он мужик, чего уж тут...
Там незрозуміло вже з самого початку. Програма захисту українців. Питання перше. Захисту від кого або від чого? Зазвичай слово захист не вживається само по собі, а із відповідним поясненням. Питання друге. Чому захисту українців, а не громадян України?
Вот именно поэтому я и спрашиваю, на что он рассчитывает? Максимум, до чего он допрыгается - до народной мести за скотство и измену Родине.
Так, тобто програма Свободи стосується виключно українців, а не громадян України? А захист очевидно мається на увазі - захист українців від інших громадян України. Ну-ну. Голосуйте. На всяк випадок - кров'ю на лобі напишіть, що ви українець. Щоб було далеко видно, а головне переконливо, коли сортування піде.
Як "Москвич" представляє світове автомобілебудування, так і "Свобода" представляє націоналістичний рух України. Навіть достойної газети не змогли організувати, зате самозваним вождізмом там добряче тхне, не допускаючи критики в свою адресу. Ця сурогатність української політики існує завдяки сурогатності наших ЗМІ, які тримають народ в повному невігластві. Тому і я вимушений на виборах вибирати КРАЩОГО СЕРЕД НЕПІДХОДЯЩИХ, тому й вимушений буду голосувати по мажоритарці за Іллєнка.