В мене є певні сумніви щодо достовірності версії подій, яку Ви так ефектно лоббіюєте... Мені байдуже, що там кажуть соціологи. Доречі, хто їм платить за опитування? Є така відома західномонгольська приказка про ліс і страх перед вовками (мовою оригіналу): "Зубов бояться - в рот не давать!" Я вірю у здоровий глузд українців, особливо молодих українців, тих що народилися уже в незалежній Україні і тепер мають право голосу на виборах. Я вірю в перемогу "Свободи" і це мій вибір - вірити в те, що мені підказує серце, а не продажні ЗМІ та політтехнологи...
Товарищь верь,прийдет она... ну и так далее П.С. А не Вы ли на каком то форуме ,себя этаким простачком выставили,какбэ только что поверили в ВО"Свободу"? Сердцем ессно!
що і роблю... Ви про це http://ostrovforum.net/showpost.php?p=721202&postcount=1 ? Так, я цей пост скопіював ще на один львівський форум. "Нє атґіцаю"... І що? Я не зовсім зрозумів про простачка. Поясніть, якщо можете.
Да особенно то ничего.Просто уже полгода педалирует ВО"Свобода" на этом форуме,а на "каве" наивным простачком прикинулись. Ой да бросте.Есть другая пословица "Не по Сеньке шапка!" Вот это мне больше всего понравилось!Гуд. Все те кто критикуют ВО"Свобода" есть "продажні ЗМІ та політтехнологи..". А те кто хвалят,да и сама ВО"Свобода" честная и принципиальная. Только человек скончался,тут же карул,политика,наркотики,детей воруют!
Ви це зрозуміли так... Гм... Сумно... Я всього-навсього хотів пояснити свій вибір у новому для мене місці спілкування... Щиро кажу. Та й навіщо мені якісь там мульки щодо вдавання простачка. Який сенс у цьому? Імхо безглуздя... Курчат рахують восени... Я таких узагальнень не робив. Не приписуйте мені Ваші висновки. Кожний випадок треба розглядати індивідуально. [OFFTOP]Я радий, що Вам сподобалось[/OFFTOP]
Ортодокс, кому ти щось хочеш пояснити? Та він до кінця світу буде тут морочити голову, що куриця несе чорні яйця.
Якби серед виборців Києва "молоді українці" складали би значний відсоток, то Іллєнко, може, й мав би непоганий шанс проти Гереги, але тут долю кандидатів, на жаль, вирішують "космічні бабусі", тому Свобода і разом з нею усі, хто проти януковичей, дуже і дуже ризикують. Тим більше, що бабусі та дідусі, які розчарувалися в ПР, збираються голосувати за комуністів. Отаке.
КОДла просто сдала Киев ПР! Ну хоть бы того же Дония или Кармазина выставили.И то шансов по более было бы. А за кого им еще голосовать?Не за мученицу же харьковскую.
Ти бражки перепив чи зроду такий? Я не тільки в Черкассках, але й Черкасах ніколи не жив крім сборів від інституту в танковій дивізії. Я живу в с. Воскресенка.
похоже на то любопытное интервью по этому поводу экс-главы фонда Держмайна Александра Бондаря: В общем, голосовать как бы и не за кого... хотя, похоже что Свобода рулит ))))) зп неё собираются голосовать даже бывшие симпатики голубых
Свобода - це однозначно ксенофобська анти-європейська партія, яка на антивладних радікально-націоналістичних та фашистських гаслах намагається урвати свій кусень пирога. Такі партії присутні в усіх європейських країнах і мають свій стабільний невеличкий електорат, якій дозволяє їм безбідно існувати в політичній системі країни. Іноді, вони, правда, виходять за рамки своїх реальних відсотків та роблять якісь прориви, але то виключення з правила, бо такі партії в принципі неспроможні займатися державотворенням і швидко вертаються на своє місце.
Вікторе Андрійовичу...Ви там зі своїми бджолами геть зв`язок із реальністью втратили... Як бути у такому випадку із Грецією....не кажучі вже про Францію...???
За яку проблему йде мова...??? Якщо за бджіл...то це Вам треба в інститут Бджільництва на Заболотного....
Я с некоторым удивлением читаю на одном из львовских форумов, где явно не жалуют регионалов, предельно критические высказывания в адрес "Свободы".. Их не любят больше, чем регионалов... Лишнее подтверждение этому - позиция относительно "ВО "Свобода" шановной пани TesTanya. Уж её-то вряд ли кто заподозрит в симпатиях к регионалам... Надеюсь, я правильно понял позицию шановной пани...