Тiєї?!? Це яка ТАКа у вас цiя? А для моєї держави - України - це держане свято. I святкується офiцiйно.
Про Україну і йде мова. Друга світова не наша війна, а скоріше війна росіян із німцями, і обидва були окупантами стосовно України і українського народу. Хай хто що хоче святкує, але офіційно це не повинно вважатися святом. Тут навіть питання не конкретно у тій війні, а питання у трактуванні історії 20 століття. Вважати радянський лад чи маріонетковий режим УРСР як частину української державності = легітимізація злочинів комунізму стосовно українців. Хоча звичайно найближчим часом всю цю пропаганду випрацьовану роками не вдасться скинути у всеукраїнському масштабі.
Чи це правда? Тоді звісно Свободі не місце серед Європейських націоналістів та і серед націоналістів взагалі. “Свободу” через побиття закарпатських угорців зі скандалом вигнали з Альянсу європейських націоналістів.
З боку і правда виглядає, як провокація. Бо нащо партії, яка сидить у Раді, такі "піар" акції, які лише знищують її рейтинґ!?
А що виключати з партії довго? Це можно зробити за 5 хвилин - навіть ліквідувати все регіональне відділення! ---------- Додано в 16:03 ---------- Попередній допис був написаний в 16:02 ---------- А раніше все писали "акупантаф"...
Дивно що тут активно обговорюється подія якої взагалі не було...Чому нікому не прийшло в голову просто подивитись в гуглі. Про побиття людей в Берегово крім сайту за вашим посиланням згадує ще хіба один сайт http://www.ridus.ru/news/76299/ звідки і взята ця "інформація" Не треба ніяких переодітих офіцерів ФСБ, хватить написати якусь фігню на пів сторінки, а потім цитувати її всюди, і посилатись на самого себе...
І не тільки по Закарпаттю... Для тих хлопців головне політика. яка є хорошим бізнесом... Яник поки дозволу відать не давав))) Особисто я знаю про справи і Свободу з однієї місцевої ради де я був депутатом (ні не від Свободи і не від Регіонів).. позапартійному мені було просто... Класно було дивитися як Свобода "рішає вапроси" (цитата). Ну там мені то 600 зелених пропонували за сесію.. то 1000.. як коли... приносили списки хто має отримати землю "бо киданув лаве в общяк", а кого треба "нахєр" (сорі за циатти)... НУ і так далі... мене не переконає навіть цічлування Тягнибока на колінах Біблії.. в тому що він не продажна тварина...
А що це ви за всiх тут розписуєтеся? Вам не цiкаво? ТАК i пишить! И еще - что за манеры безнаказанно обзывать человека "оккупантом"? Кого это господин Полковник оккупировал? Пора бы вам дать карточку, Давно пора.
Окей окей.... думка нащадків вбивць, гвалітівників, безграмотних продажних НКВСників не цікава нікому... отак десь...