І чому тої так званої еліти досі ніде не видно? Де була та павлівська "еліта" на виборах? До речі, Павлів - то ж знаний автономіст, він хоче відокремити Галичину в автономний округ, а що робитиметься за Збручем, його не колише: Якщо я ще десь частково можу погодитися з Павлівим по деяких пунктах щодо націоналізму, то такі погляди мені видаються не те що "містечковою", але й "хутірною" темнотою. Так взяти і попрацювати на розкол держави ще треба вміти. А на вибори дядя взагалі не ходить, тому яку таку еліту він підтримав на виборах у ВР, залишається незрозумілим.
http://ua.korrespondent.net/ukraine/politics/1529692-svoboda-vimagae-nadati-informaciyu-pro-nacionalnist-narodnih-deputativ Свобода вимагає надати інформацію про національність народних депутатів Народні депутати з фракції Свобода у Верховній Раді Леонтій Мартинюк і Андрій Мохник звернулися до спікера парламенту Володимира Рибака із запитом про надання відомостей про суспільно важливу інформацію про національність чинних народних депутатів України. Свободівці вимагають надати інформацію про національність народних депутатів України. На їхню думку, це має значний суспільний інтерес. Ну прям національність депутатів - найбільш "невідкладна" та "нагальна" проблема в країні. Інших нема
Ви тільки забули додати, що у всіх попередніх парламентах ніхто таку інформацію не приховував, і її і досі можна знайти на сайті Ради (при наймі так було сказано в статті)
Я - за. Я навіть досліджував цю тему. http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=53519 В регіоналів там кого тіки нема - молдавашки, жиди, москальня, татарва, лиш українців на пальцях порахувати (Сухий з Тернополя - і то довбанутий на всю голову). З якої радості цей зброд допускати до керівництва країною? Колись допускали, бо ставили самі себе нижче плінтуса, тепер є люди, які не будуть допускати!
Вот со "сделал для Украины" - у профессиональных украинцев основная проблема. Ничего тяжелее ложки они поднимать не хотят - да и не умеют. Откуда - свершения? Единственное их достижение - это происхождение. Поэтому они и отметают все, что может помешать им "панувать"... Какие-ТАКие достижения? А кто у тебя родители? А деды? Ага! Не подходишь - не та "анкета"...
Интересно - а как "свобода" будет устанавливать происхождение? Основной документ, удостоверяющий личность у нас - общегражданский паспорт. Но там - происхождение не указано. Свидетельство о рождении? ТАК там - данные по родителям. А если у них происхождение разное? Судя по отсутствию графы "национальность" у нас отстутствует законодоательные правила ее определения. Видимо - без специального циркуля - для замеров черепа - "свободе" не обойтись. Да - еще им надо поштуриовать специальную литературу - как определить "арийство"...
Згідний, в принципі все вірно, але всерівно цікаво чому за неофіційними даними національний склад Верховної Ради України: 43% - євреї; 34% - росіяни; 22% - українці. І в тойже час національний склад населення України: 78% - українці; 17% - росіяни; 5% - інші нації. ---------- Додано в 17:32 ---------- Попередній допис був написаний в 17:31 ---------- А як це встановлюють під час перепису?
А навіщо? Давйте краще оголосимо хто в який день народився і яка в цей день була погода... Це ж основне в людині з паспортом громадянина України.
Хіба не ми їх обирали? Теперішній склад депутатів, втім як і попередний, працюють на себе і свій бізнес, а не на Україну. Причому незалежно від національності і партійності. Просто дехто ще до кінця не проявився, бо не встиг ввійти в смак. Ті мільйони доларів, які витрачає кожна партія на передвиборчу кампанію з неба не падають, і спонсорами не є пенсіонери, вчителі чи робітники, а потужні бізнесові структури. А бізнесмени гроші на вітер не кидають. Вони вміють їх рахувати і вкладають в справу, щоби окупити потім сторицею, принаймі в гіршому випадку повернути назад. Тому навіть всі ці "чесні", які найбільше кричать і б"ють чебе в груди, повинні потім відпрацьовувати подачку і лобіювати їхні інтереси. Невже ще є в нас люди, яким це незрозуміло?
Чому б і ні? Якщо виборцям цікаво, то навіть розмір члена можна було б оприлюднити.... ---------- Додано в 19:11 ---------- Попередній допис був написаний в 19:09 ---------- Це у всьому світі так, крім можливо таких відморожених країн як Північна Корея чи Куба, а от срач чисто наш, Український, точніше пострадянський...чому?
Я не міряю людей циркулями та лінійками, але з чисто людської цікавості мені б хотілося прочитати, хто і якої національності в парламенті (а заодно хочу знати про реальний рівень володіння наших депутатів іноземними мовами). Ну от цікаво мені. Я не бачу нічого поганого чи кримінального в тому, що людина повідомить свою національність, спекулювати на цьому так чи так не збираюся. Років так у 15-17 я щиро вірила, що національність автоматично визначає патріотизм людини. Ага, вже, життя трохи підкоригувало мої уявлення. Ото потрохи старіюся і цілком поділяю погляди Локе: А заодно запитати депутатів, чи варто одягати трусики
От і я собі часто задаю питання: чому? Мабуть тому, що в розвинутих країнах депутати є патріотами своєї держави, партії десятиліттями ведіть країну в одному напрямку. От в США, наприклад, чи виграють рестубліканці чи демократи - особливо кардинально на долі країни і людей це не відобоажається, вони діють в одному векторі, лиш з трохи різним підходом до вирішення тих самих питань. А в нас одні хочуть лягти під Росію, інші під захід. І виходить як в байці Крилова про Лебедя, Рака і Щуку. А віз і нині там.
Щоб знати хто нами керує.... Ви постійно ведете до того що національність не має ніякого значення, але як не крути це не так...Якось так дивовижно виходить що представники однієї національності переважно жебраки і бомжі, іншої чомусь переважно зустрічаються в вигляді начальників і депутатів, і практично повністю відсутні біля станків і в сільському господарстві, ще інші окупували всі українські базари, і старанно видавлюють з них всіх і кого інший розріз очей.....Невже це все випадкові речі?