Прочла, по диагонали Навскидку рассмешили перлы: В общем, это не программа, это всего лишь заявление о намерениях "Как в Грузии" у свободовцев не получится - образование не то. ИМХО ))))))))))))))
Spoiler Шкода тих, хто не дуже розуміється в ситуації і тому ними маніпулюють, а коли розуміють що й до чого, але намагаються ситуацію використати для якихось особистих цілей, при цьому прикриваючись розмовою про якісь ідеали, то таких мені не шкода....
Якщо Ви на мене натякаєте, то марно... Я живу в Криму... а тут підтримка ВО "Свобода" не дасть жодних дивідендів, крім пригод на свою... і тому ось ця частина Вашого посту - "намагаються ситуацію використати для якихось особистих цілей" - для мене аж ніяк не підходить!
Тоді поцікавтеся, як до тої партії ставляться в регіонах, де в облраді "Свобода" має більшість...[CENZ]Вчора на іншому форумі я якраз писала про те, що деякі ідеї "Свободи" я могла б підтримати, та поки на перших ролях такі одіозні особи[CENZ]кандидатури яких Ви б підтримали [/CENZ], що думають про відомість будь-якою ціною, до тої партії буду ставитися дуже насторожено. [/CENZ]
О-о...ну уж нет. Какой угодно, вовсе не мой "кумир", но не НЕумный. Как раз напротив =- толковый парень, грамотный. Собственно, свою аудиторию он расширяет весьма успешно.
Але серед їх шанувальників не тільки молодь...А щодо "гасла замість програми" - підтримую Вашу думку.
:rose: Я не вірю в кардинальні зміни переконань у зрілого чоловіка. А те, що я чула декілька років тому, мені категорично не подобається.