Це він так соромиться вітчизняного авторства. Слов'янам за Валдай пробує перекинути свою угро-фінську дурню.
Так ворони в Східній Прусії не говорять, а просто какають на "Воронеж". Фауст, пішов би краще поганяв ворон з локатора.
Сейчас ворон отгоняют воспроизводя через динамики записанные крики хищных птиц типа сапсана или пустельги. И прекратите "тыкать", еще раз напоминаю, что свиней с Вами не пас!
Так пруські ворони глухі. так я ж старовір і не підписувався під петрушиними табелями про ранги, я все по руські, в нас і до князя звертаються на "ти", навіть ваші перші москалі
Так пруські ворони глухі. так я ж старовір і не підписувався під петрушиними табелями про ранги, я все по руські, в нас і до князя звертаються на "ти", навіть ваші перші москалі Бач і той Кузьмин Суздаль за Русь не мав.
300 років заставляли, а тепер просять. І вони такі тупі та нахабні, що навіть не зрозуміють коректність адекватного - ПИШІТЬ, БУДЬ ЛАСКА, НА УКРАЇНСЬКІЙ МОВІ.
Болотний, а може не треба тобі до нього йти. В вашій культурі "блаженних" поважають. Залишайся бути Распутіним без психіатра.