Вони просили взуття, бо те, що їм видали вийшли з ладу. Криза, нема у що перевзутися. А ти як думаєш? Вони босі?
Я без жодного сарказму... Своїми очами бачив ящики з кинутими продуктами. І в тому числі гуманітарочними (волонтерськими). Бачив коробки кинутих лахів: труси, футболки, шкарпетки, білизна. Бачив коробки кинутих мильно-рильних. Кинуті спальники, камуфльований одяг, хімічні грілки, наколінники, рукавиці, баби-клави тощо... Не в одиничних кількостях... Каже, що вийшло з ладу? Впевнений, що так воно і було... "Талани" порвались від інтенсивної експлуатації. І тішить щасливе лице бійця, що тримає взуття ніжними руками штабного писаря, на фоні фліски, яка ніколи не бачила броні...
Може і так, може й писар - не знаю. Молоде ще. Я вислав цілу партію взуття ще літом, але серед них була одна пара зимових. Тому їх притримали з висиланням, щоб не загубилися. А на початку зими вже потрапило йому. Краще вже писар, ніж би десь заникалось.
Згоден. Але мені шкода людських грошей, що марнуються через нехлюйство. А ще більше, через злодійство.
Є таке, але від цього важко втекти на жаль. Тим не менше, а переконаний, що у більшості випадків те, що я допомагаю йде на користь.
Я перестав брати "гуманітарку" ще більше року тому. Лише адресну допомогу. Зараз же основна біда з небойового - ремонт машин і колеса. А з одежею все добре. Базари і магазини завалені мілітарі-асортиментом. Бери що хочеш - на будь який смак і якість.
Тоже заметил, от военных чаще стали адресные запросы, а не общие: дайте всем бойцам то-то. Необычная тенденция, интересно, о чём она говорит.
По суті так воно і є. Хлопці замовили фліски - не давно вислав. Колеса з конкретними розмірами. Зараз замовили взуття з кількістю та розмірами. Буває, замовляють навушники для артелеристів.
А ось Мєдвєдо верещить, що транспорт та колеса то третєрядне. Дрони давай!Те, що я пишу, що ми навіть нову резину не возимо, тільки б/в (вигрібаємо по усій Європі на шиномонтажах), бо резина на фронті виходить з ладу зовсім не з-за пробігу- до нього не доходить.
Василь Михайловичу, я впевнений, що вони і з броніками були. Але моя страйкбольна німецька плитоноска (без плит, звісно- їх у мене і не було)- зі свистом пішла.