Шановні форумці. Може в кого є можливість знайти і вислати ліву піввісь (полуось рос.) трактора Т-150К і генератор Г-309 (Г-306). Дуже треба. Може бути б/у.
Зверніться до котроїсь з сильних волонтерських організацій. Наприклад Допоможи фронту. Поясніть, для чого й куди. В них набагато більше зв'язків, за ними слідкує багато людей, відповідно більше можливостей.
Буду вдячний. Стоїть бідака, не їде. На одному мості багато не нариєш... І "хазяї" на могорич не поскупляться.
Знову з протягнутою рукою. Пансьтво, потрібен двохходовий еклектромагнітний кран ГА-165 для гідросистеми бойової техніки.
З дописів на ЛФ ваше портфоліо: систематична дискредитація керівництва силових структур, систематична дискредитація одного підрозділу силових структур, популяризація сайтів окупованих територій, заклики юридично оформлювати неоголошену агресію, систематичні спроби антисемітської провокації, систематичне поширення негативістської дезінформації напр: Це портфоліо шкідника, що прикривається назвою теми.
за текстом "шкідник". Ви це не коментуєте?Не можете? А я інформаційними диверсіями не займаюся. Ще в систематично дискредитує ЛФ нецензурщиною.
На нашій дільниці працює один. Патріот та боєць у мережах, лаву перед під'їздом розфарбував у блакитньожовте. А коли до нього повістка прийшла почав никатися. То ж мені краще отакі "шкідники", ніж тії патрійоти. То ви ще Дзека не пам'ятаєте. До речі, давно його не видно. Може і він в АТО?
@Centerer, @hrim в вас настільки схожі аватарки (якщо не приглядатися), шо я зразу думав шо то хтось сам з собою бесіду завів
Воно й видно - ви протегуєте істеричного "шкідника", що хоче прикинутися волонтером. У вас і риторика однакова: Диверсійний "развод"?
Погано видно. ВасМТ не потребує чиєїсь протекції чи захисту. Якраз це він зараз захищає і вас , і мене, і Вальцмана. І він не "прикидається волонтером", а просить волонтерської допомоги, читайте уважніше. Ви, я бачу, теж належите до отих фарбувальників лавок, тож не дивуйтеся зі схожості риторики. Вас як не називай суть одна - показуха. Окуляри брати не пробували? Схожі та не настільки.
З дописів на ЛФ портфоліо VasMT: систематична дискредитація керівництва силових структур, систематична дискредитація одного підрозділу силових структур, популяризація сайтів окупованих територій, заклики юридично оформлювати неоголошену агресію, систематичні спроби антисемітської провокації, систематичне поширення негативістської дезінформації. Centerer, та то видно, що ви з однієї бригади. З вами все гаразд? Цитата І. Стрелкова пояснює на кого і проти кого з ким працює VasMT.: "И июле-начале августа против нас воевала украинская армия, которая после того как признали легитимность Порошенко, обрела главнокомандующего, и они стали выполнять его приказы. В конце апреля-начале мая они против нас не воевали. Против нас действовали подразделения Национальной гвардии, отдельные подразделения полиции, отдельные подразделения СБУ." Игорь Гиркин (Стрелков): «К власти и в Донецкой, и в Луганской республике Сурков привел бандитов»