Яке зараз законодавство на Україні щодо вогнепальної зброї-наприклад в Канаді рушниці карабіни можна після курсів мати любі якщо не автомат і магазин не більше 10 набоїв.Пістолети можна тільки для колекціонування і стрільби в тирі.По цінам СКС наприклад 250 дол а ящик набоїв армійських (1200 куль) 150 дол
пистолеты - нельзя, нарезное оружие можно практически любое кроме автоматов, правда оформление оружия это дело гембельное, но в Украине за бабки можно все сделать красиво и быстро, новая фишка - это обязательный отстрел гильз из всего типа оружия кроме гладкостволок, в том числе травматики и газовые, сам два "шмайсера" отстрелял для того чтоб разрешение продлить а батя скс раньше строка отстрелял ибо разрешитель очень просил ...
А постріляти є де?я тут в клубі з СКС і CZ858 стріляю-до 150 вони ок .хочеться щось купити щоб на 500-800 м метрів пуляти але те що хочу-SAKO TGR42 поки що задорого
СВД в Канаді заборонено-напевно куплю ремінгтон700.Для насправді прицільної стрільби сако дуже добре-до 1200 метрів а СВД до 600.Та і куля для ТГР по 5 баків штука
шкода що в Калгарі, а то в нас ще призив ніби не закінчився. Можна було би рік задурно постріляти. Нє?
ну наскільки я розумію реалії служби в Україні я відстрілюю більше набоїв за рік ніж рота української армії
Тут нема чого говорити. Є річні норми, є місячні... Для кожного роду військ свої... Для звірів зі стройбату взагалі не виділяли... Їх і так боялись
Я б сi лук як у Дж. Рембо вибрав (слабенький мене є), з часом інтерес до стріляня якось сам пройшов. У комп'ютері спокійніше стріляти бо жодного ненавмисно не пораниш. Їхати постріляти на дистанцію треба далеко, в спец місце і всьо одно грибника або ягідника можна зачепити.
Я то же прикупился в своё время,правда не боевое а как коллекция рариков.Документы соответствующие имеются-так что все законно! Тему лень новую открывать по коллекционированию!
У нас у місті Львів калашнік 8000 гривень Файно є, спочатку думав, що тіки спец. підрозділи можуть мати нарізну зброю.. А виявилось ні... Во так, 8000 гривень, 25 років у паспорті картка від психолога, взятка, йди на ВРУ =) ---------- Додано в 22:59 ---------- Попередній допис був написаний в 22:58 ---------- Блін, яка красота, я вам заздрю!)