Відповідь: Вода Зараз зробив собі два чая: 1. Один на воді Сімейній 2. на воді з-під крана мда, другий встоявся і найого дні вже можна скарби шукати
Відповідь: Вода Тут залежить від температури надворі. Якщо на дворі -20 градусів і якщо +10 градусів. Пітримання температури 1 градуса при -20 значно дорожче, ніж при +10.
Відповідь: Вода Кількість води, що витікає залежить не тільки від товщини отвору, а й від тиску в системі.
Відповідь: Вода Найгірше те, що до цього часу відсутня гаряча вода... Мені то таке - я і під холодним душем помитися можу, а от жінку з дитиною доводиться постійно возити до родичів, щасливих власників будинку з газом і котлом. Думаю, може електронагрівач вдома поставити... Треба поцікавитися собівартістю такої забавки.
Відповідь: Вода а баняками воду совати слабО?... у мене стояв водонагрівач — жодних проблем... потім я переїхав, а він лишився... може й досі працює в тих людей...
Відповідь: Вода Вчора у найкращому, суперелітному районі Львова нарешті дали гарячу воду От що значить, поскаржитися на Львівському форумі! Цей во... в мене ше ліфт з перебоями працює, ледача двірничка і асфальт в дзюрах перед будинком
Відповідь: Вода точніше вкажіть місцезнаходження подвір'я - бо ваш опис застосовний до 90% львівських будинків-багатоповерхівок
Відповідь: Вода коли переїхали на сихів якість води здивувала, звичайно неприємно. тому купуємо моршинську або з машин. не знаю шо то за воду вони привозять, але принаймі немає накипу і смак нічого. а от щодо гарячої води з крану - то її нема вже десь місяць. на попередній квартирі поставили бойлер і проблема гарячої води з 6 до 12 (зранку і ввечері) була повністю вирішена. коштує бойлер недорго - орієнт 150$, двоє людей можуть спокійно прийняти душ, тільки електрики наганяє за місяць багато.