http://rus.4post.com.ua/politics/177463.html Как известно, ранее МИД России уже выступило с жестким заявлением в адрес Украины и США из-за учений Sea Breeze-2011 и захода в Черное море ракетного крейсера ВМФ США Monterey, оснащенного многоцелевым зенитно-ракетным комплексом Aegis. МИД РФ назвал «угрозой безопасности» России «появление в непосредственной близости от российских границ элементов стратегической инфраструктуры США». Ну и пустили бы в сопровождение свой тридцатилетний супер-крейсер "Москва" или какой другой хлам, как это делалось при СССР вместо того, чтобы пиз......ь. Это не грузинские порты блокировать и топить катера. За 20 лет распихивания нефте и газо-долларов по карманам не сподобились пополнить ЧФ ни одним новым кораблём, а теперь все им представляют угрозу.
Та якщо я його відправлю в ігнор, це буде курям на сміх... Тому що через тиждень не витримаю і випущу з ігнору. З ним - погано, але без нього - ще гірше... Він моє улюблене троленятко
Якщо розглядати Севастополь з Кримом як барбакан, то він є барбаканом лише для України...Росія відірвана від Севастополя і без контролю території України він є непотрібним...Що і показала війна...
Свято, це ракетний крейсер, він також знищує вражі ракети, якщо не помиляюсь на дуууже далекій відстані, мабуть Амери своє ПРО запустили на південь Європи, от ер-ефія і скавчить, ну про нас то зрозуміло, а от проти Румунів, Грузин-зась.
Так даже не весь крейсер а зенитно-ракетный комплекс на нём. Видать, совсем плохо с обороной у них. От грузинских событий всё никак отойти не могут.
Це мене і турбує... Я зрештою, писав Стратегія армійських формувань Кілька слів Враховуючи сучасні стратегічні і тактичні загрози слід визнати, що стратегічних засобів оборони в нас немає. А саме - відсутність зброї масового знищення не забезпечує стримувального фактору. Про фактор загрози комусь - мова вестися теж не може. Для збільшення обороноздатності потрібно завантажити хоча би зо два інститути по розробці та впровадженню ракетних систем оборони і нападу - класу земля-земля, земля-земля, повітря-земля. Ракети повинні встановлюватися як на спеціалізовані мобільні установки, так і бути більш простого класу для швидкого транспортування та розгортання в польових умовах. Ручні ракети (типу стінгерів) повинні складати основу будь-якого підрозділу. І чи не основне завдання таких ракет - вони повинні бути самонавідні - бажано за самих несприятливих умов - дощ, сніг, туман, ніч, наявність штучних і природних перешкод. Маючи велику кількість мобільних підрозділів із зброєю, що може завдати удару, як по авіатехніці, так і по важкій сухопутній техніці - можна спати спокійно, знаючи, що в солдатів достатньо сучасне озброєння для ведення війни. Єдиною сферою оборони, яку ми можемо підняти в стратегічному плані - це сфера моніторингу повітряного простору - Цифрові безперебійні системи контролю. Дуже важливу роль грає комунікація в сучасному суспільстві, тому встановлення зв’язку чи не з кожним солдатом - основне завдання керівництва. Про системи позиціонування можна не говорити - це повинно бути само-собою зрозуміло кожному. Для зауважень можу лише додати, що крім супутникової системи позиціонування - а її в нас (гарантованої в Україні) ще навіть немає - необхідно створити територіальну систему позиціонування (мережа маяків на землі - якщо це можливо) Ізотопні мітки - це якось надто древньо ....
Подобаються мені ці чуваки . З таким вумним виглядом бовкають всяку бздюрь, не маючи зеленого поняття про предмет розмови... Протиракетний крейсер типу «Тікондерога» класу CG-47 "Монтерей" зпущений на воду в 23 жовтня 1988 року. На шість років пізніше "Слави"... Тобто дідусеві вже теж капку років. А якщо взяти до уваги, що обидва спроектовані в 70-х роках, то тоді все стає на місце... Є ще один нюанс. Крейсера типу "Тікондерога" проектувались як есмінці з КРО.
От ви фігнею займаєтесь, ваш Middle tower з'єднаний з фортецею, а не був би з'єднаний, ви б там сиділи під облогою коли навіть на двір не вийти, не те що припасів підвезти?
Не волнуйтесь ТАК! Это последствия того, что русский язык только год учили... НВП - начальная военная подготовка. Ничего противозаконного - или нецензурного.
І ще добавлю декілька слів про ЧФ РФ. Дехто не слідкує за новинами. ЧФ РФ в найближчі 7-9 років поповниться двадцятьма новими кораблями. Це так, для загального розвитку чайників...
Ну, якби ту абревіатуру написали ви, то я б її розшифрував як навчально-виховний процес Фільм для сина вже скачали?