Війна

Discussion in 'Війна' started by Ома, Oct 30, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. skelja

skelja Active Member

У нас є. Якути.

• Подобається Подобається x 2
  2. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Це РФ.

• Подобається Подобається x 1
  3. skelja

skelja Active Member

РЕС в ріспублікє. Гниди.

---------- Додано в 14:37 ---------- Попередній допис був написаний в 14:36 ----------

Все одно, іноземці.

4. Hase

Hase зайчик

Вибачаюся, а що таке РЕC? Як поводяться з населенням якути?

5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Це не українська армія

6. skelja

skelja Active Member

Райелектросеть. А як з ним поводитись, як воно чучмек чучмеком і ще якусь новососію від когось захищає. Ніяк, кадрові тихенькі. Місцеві сепари, правда, їх бєшеними називають.

---------- Додано в 14:45 ---------- Попередній допис був написаний в 14:44 ----------

Звичайно ні, то кадрові руські.

• Подобається Подобається x 4
  7. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

Я до сих пір не зрозуміла. Думаю, буде краще для всіх, якщо Скеля російською пояснить.

8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Чому?

9. skelja

skelja Active Member

Бо у них як є наказ, вони його виконують. А ніхто не знає, коли і проти кого той наказ буде.

• Подобається Подобається x 5
  10. Ома

Ома Дуже важлива персона

Скеля, як місцевий люд налаштований?
    Ви з самого Гранітного? То грецьке село, здається, нє?

11. Hase

Hase зайчик

Так вона вже російською пояснила. Купа людей, в тому числі і воєнних із окупаційних частин України перебувають у госпіталях у Львові та інших містах, де попри заборону далі роблять феєрверки. Саме тому вона попросила людей цього не робити.

12. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

А якути де?

13. skelja

skelja Active Member

Греко-татарське. Ні, я не з Гранітного, але Новоазовський і Тельманівський райони часто все робили разом -ми росли разом, багато хто ходив в одні школи. Ми ближче до моря. В Гранітному буваю раз на тиждень. Настрої? Більшість би розстріляла, але українці звідси мало виїжджали, ми всі тут. Тут виникало у декого питання( моя донька дуже пишається таким значком Укропа) - хто пішов і з ким зв'язок? Одного чудового? серпневого дня ми прокинулись, а військові ЗНИКЛИ, блокпости пусті... А після 12-тої уже входила колона легкових машин і два! БТРи дировців. О третій годині - 5 танків. Все здали "бєз шума і пилі" і без жодного пострілу.

---------- Додано в 16:07 ---------- Попередній допис був написаний в 16:04 ----------

А якути в Тельманово, там де рєспубліка. І в Новоазовську, там таке саме г..

• Подобається Подобається x 3
  14. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ви в Новоазовську буваєте? В мене там батьки живуть.

15. skelja

skelja Active Member

Я поняла. У нас кажуть - я свой, я бандЄра. Тому і говорю з вами, як українка, а не дончанка. Те, що для мене очевидне, для вас важко. Вибачте, за такий сумбур. У нас уже введений між собою розподіл - ваші-наші за місцем проживання, а не за поглядами. Дзвонимо в Гранітне і говоримо - наші танки рвонули на полігон, скоріше управляйтесь. Звідтам дзвонять нам - по матрьошкам! наши вийшли на позицію, щас ми вас раздолбім... З Мирного також дзвонять, коли в підвал пора йти.

---------- Додано в 16:28 ---------- Попередній допис був написаний в 16:21 ----------

Є волонтер там. Вибачте, але мало хто з нас скаже, де точно живе. Ні, нас не пресують і всі знають хто українець, а хто ні. Але слідкують і не слабо. Телефонна розмова з другими областями прослуховується. По нашій області - ні, а зі Львовом і Києвом точно.

16. zet

zet Дуже важлива персона

Кошмар!!! Лучше бы полигон устроили б где-нибудь восточнее Донбасса. Зачем так далеко тех якутов возить на "учения"?
    Надыбала сегодня на фрагмент интервью еще 2012 года...

https://www.youtube.com/watch?v=pDHI2vE_81Y

17. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Важко Вам там...

Я три рази перечитав цей допис, перш ніж зрозумів, про що мова.

Ваші - це не ваші, а "ваші". Ну, як у побуті: Марійко, можеш сьогодні спокійно виспатися - "твого" міліція сьогодні п"яного в витверезник забрала.

18. skelja

skelja Active Member

Свадьба в Маліновкє отдихаєт! Бо як ми будемо казати на українців - наші, а живемо не при наших, тоді не зрозуміємо, з я кого боку прилетить снаряд:facepalm:

19. Ома

Ома Дуже важлива персона

А за поглядами є якісь суперечки, непорозуміння? Чи люди більше мовчать про погляди?

Тримайтеся.

20. skelja

skelja Active Member

Ми не приховували. А як приховаєш, як кругом всі один одного знають, а ти на блокпосту з варениками. Той, хто з колєблющіхся, той свої погляди не видає і дотепер. Спочатку страшнувато було - чистки. Тепер звикли. Зновуж таки - всі свої і ніхто не впевнений - ану як вернеться Україна, а вони нас здали МГБ. Самі сепари кажуть - что у вас за насєлєніє, стучат на всєх.

• Подобається Подобається x 6
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)