Війна

Discussion in 'Війна' started by Ома, Oct 30, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Для початку те, що у VasMT на аватарці

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. Ома

Ома Дуже важлива персона

З Досвідом Албанії знайомі? Думаю, що ні. Ознайомтеся. Я не хочу собі такого.

3. Ома

Ома Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 3
  4. ollan

ollan Well-Known Member

И что потом?

5. Ома

Ома Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 2
  6. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Вибори

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А як на мене, то хай хоч чорт лисий веде перемовини, лишень би хлопців звільнили.
    Якщо заради доброго діла гальванізували Медведчука - ради Бога.
    Хай цей політичний труп хоч якусь користь принесе.

---------- Додано в 08:30 ---------- Попередній допис був написаний в 08:23 ----------

На чергових виборах у Шуфрича і Ко шанси зростуть. Пройдуть комуняки.

Президентом виберуть Тігіпка. Отоді заживемо! :rock:

Ні, давайте краще подивимося, що буде робити нова ВР, новий Кабмін. Хоча б рік.

8. Exitus

Exitus Well-Known Member

Ніколи нам чекати, тре все у ядерно-атомний попіл, да так, щоб навіть блохи не вціліли... щоб жодної бактерії на Землі не залишилось.
    І настане спокій і тиша. І огорне той спокій своїм морозним кожухом Землю. І буде благодать.

9. Vedun

Vedun Well-Known Member

І це від Донецька і до Сахаліну у ядерно-атомний попіл)

10. Ома

Ома Дуже важлива персона

Це точно, від нетерплячки таке буває.
    Нагадаю про Албанію, я вже писала про це, але показовий приклад.
    В Албанії народ від нетерплячки перетворив всю країну на лугандон. Албанія до 90-х мала сталінський режим, а потім люди захотіли швидких змін, але їм заважали крадії і корупціонери при владі. Ну, відомий сценарій. Так от, вони не довго думаючи почали вішати і різати чиновників і суддів. В момент вся країна перетворилася на лугандон. Закінчилося вводом іноземних військ.

11. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

Вона й до 90-х була лугандоном.

Албанці його мають в крові.

12. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

http://censor.net.ua/resonance/3174..._nad_golovoyi_potom_stoim_razgovarivaem_nu_ch

Не думаю що буде саме так але проблеми будуть. Потрібно створювати ветеранські організації бо держава поки її не копнеш...

13. Ома

Ома Дуже важлива персона

Може й так. Нюансів не знаю. Але повішання суддів і чиновників у них завершилося іноземними військами. Але, для нас лугандон неприродній. І для донбасян він неприродній. І створювати його своїми руками через нетерплячку це глупство. Якщо вже ми йдемо до Европи, то і методи повинні бути европейські. А оце буде означати повернення в дикунство.

Дивлячись на Донецьк таке повернення відбувається з блискавичною швидкістю. Не можна переходити межі.

14. GR_

GR_ Дуже важлива персона

И будем их менять каждые пол-года?

15. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

В Україні би варто було на 20-30 років змінити конституцію і вибирати президента і парламент на 2 роки. 5 точно що задовго для такої маленької країни. А в перехідний період 2 б було оптимально. Потім 3-4 цілком достатньо.

• Подобається Подобається x 3
  16. Ома

Ома Дуже важлива персона

Думаю, що це кричуща проблема.
    Я не була на фронті, просто пожила в Донецьку під час війни. І можу вас запевнити - посттравматичний синдром це реальність. Думала, що це через те, що я людина вразлива і все через себе пропускаю, але, справа не в цьому. Війна це неприродній стан для нормальної людини. Навіть не уявляю, що переживають наші чоловіки, які на фронті. Треба брати приклад з Ізраїля, який весь час у стані війни. Інакше ми скалічимо людям життя. Нашим найкращим людям.

17. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Та хоч через місяць. Хоча не думаю, що ще хтось з майбутніх президентів ризикнув би відправити на переговори з сторони України кума пуйла(і взагалі вести переговори з терористами) якби вальцмана повісили за державну зраду.

• Тупо Тупо x 1
  18. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Буде ще одна проблема. Судові позови за незаконну мобілізацію.
    Ось що говорять юристи: http://24tv.ua/home/showSingleNews....dki_nezakonnoyi_mobilizatsiyi&objectId=524438

19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ротація дуже важлива. Під час війни це нарощування резервів армії які повинні триматись у тилу але в бойовій готовності. Для ротації і для страхування фронту і інших напрямків які потенційно небезпечні. Головна причина чому Порошенко мене злостить, через те що він все робить не так і є особисто за це відповідальний.

Судячи по проблемах армії США де уряд також піддається критиці за недостатню роботу з подібними проблемами є ціла низка різних проблем. Психологічні досить легкі. І у більшості випадків можуть пройти за кілька місяців до року. Але є ще фізичні ураження головного мозку які погано дослідженні і у деяких випадках можуть мати серйозні наслідки на 1-10 років або довше. Алкоголізм, хуліганство, втрата сім'ї, самоізоляція, навіть бомжування чи убивства притаманні деяким особам які пройшли війну. Деякі ж не мають ніяких серйозних проблем.

---------- Додано в 06:51 ---------- Попередній допис був написаний в 06:47 ----------

Нічого не буде. Уряд в таких випадках завжди виграє. Змінять закон якщо їм буде потрібно.

20. ollan

ollan Well-Known Member

Угу. Под чутким руководством Пyтина.
    Я нисколько не идеализирую Порошенко, но сейчас у Украины единственный шанс стать нормальным государством. И лишить этого шанса ослабленную до невозможности Украину может всё, что угодно: хоть Порошенко своими действиями-бездействиями, хоть народ, затеяв очередную бузу. Если сейчас что-то или кто-то нарушит хлипкое равновесие, лодка утонет.
    Всё.

• Подобається Подобається x 4
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)