Війна

Discussion in 'Війна' started by Ома, Oct 30, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bayard

bayard Дуже важлива персона

а кто по-вашему НЕ чмо?
    Кравчук начал грабить
    Кучма продолжил
    Ющ - ваще гнида
    Янук - зечара и предатель
    Порошенко - урод.

вот скажите мне пан Василий, - не тяжел ли груз негатива, столько лет таскать за спиной?

• Подобається Подобається x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Привык за столько-то лет.
    Больше всего кумарит то, что на манеже все те же. При этом не в первый раз. При этом, что и в прошлые разы от их руления толку не было. Грабли, грабли, грабли...

3. Hyligan

Hyligan Іронічний

Памятаю як під час початку кримської заварушки ви мене звинуватили в "бажанні наставити березових хрестів", хоча я явно не страждаю надмірною войовничістю. Тепер "чмо здало Крим без пострілів". :dntknw:

4. VasMT

А в чому я не правий?
    Пригадайте, я ж не закликав починати бойові дії, а тільки блокувати зелених туристів силою армії. Оточити в три ряди ВР Криму, перекрити Керченську протоку, оточити блокпости на Кримському перешийку... Одним словом показати Пуцькіну, хто в домі хазяїн (як зробив Кучма на Тузлі). А цей В.О. запхав голову в пісок і з корєшами ділив владу, поки, ой, Криму не стало. І навіть після цього, коли почались дії на Донбасі, він не зреагував, не почав діяти, хоч і старий есбеушнік, а чекав поки не россосеться. І навіть після того, як почався захват територій, не хватило духу почати навіть АТО, не кажучи про військовий стан та повномасштабні бойові дії.
    Так що так, Хулігане.
    (Я маю добру пам'ять і не колєблюсь согласно рєшеній партії)

5. bayard

bayard Дуже важлива персона

а я не считаю что это грабли.
    это нормальный путь становления государства. в некоторых других странах было намного хуже.
    я просто не представляю как можно жить когда вокруг все идиоты наступающие на грабли:)))

• Подобається Подобається x 2
  6. VasMT

Да очень просто. Я тоже в этой толпе. Один из многих. И тоже наступал на грабли. Но больше не желаю. Ни одного из бывших во власти видеть не желаю.

7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 5
  8. Hyligan

Hyligan Іронічний

9. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Початок зроблено. Чи вам не здається, що нормалізація відносин з Кубою саме тепер не випадкова? По-перше, американці памятають кризу 1961 року, коли не набагато розумніший від Пуйла Нікітушка мало не розпочав ядерну війну. А, по-друге, Куба ще має симпатиків в Латинській Америці. Так що ще один кусочоко від Раші обрубується. Ну а бацька не такий вже дурний...

• Подобається Подобається x 6
  10. majolika

majolika Well-Known Member

Ця війна - це наша ганьба. Моя ганьба. Наша ганьба. Загинули мої друзі, мої родичі. Через мене, бо мені не вистачило розуму в певний час. Суки і гівно сидять при владі, продовжують війну нашою кровю, за наші гроші. І я не знаю, що робити, і як далі жити, кути бігти і кого впи**ти. Ненавиджу їх всіх

Last edited by a moderator: Dec 21, 2014
  11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Покращення відносин з Кубою відбувалось з того часу коли Фідель Кастро відійшов в тінь. Дуже повільно щоправда. Тому це скорше продовження політики США яке безвідносне до подій в Европі. Фідель навіть комуністом насправді не був. Але був маніакальним диктатором. А от спроба покращення відносин з Білоруссю це нове і має пряме відношення до російських вибриків.

• Подобається Подобається x 2
  12. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Не карайте себе особисто. Навряд чи Ви в чомусь винні.
    Але мушу сказати тут і зараз: конкретно винні особисто ті, хто у 2010 році зайняв зручну позицію "противсіх" ("у сортах лайна не розбираюся").
    Дякуємо вам, "противсіхи". У реалі я змінив своє ставлення до таких "поцреотів" і як показало життя - правильно зробив.

• Подобається Подобається x 3
  13. Hyligan

Hyligan Іронічний

Криза мінЄт папізже?

Мы поддерживаем проведение встречи между Путиным и Порошенко, - Белый Дом

---------- Додано в 00:10 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:47 ----------

http://zik.ua/ua/news/2014/12/18/80...t_lyshe_z_avtomatamy_biytsi_tse_pastka_550340

14. VasMT

Мій давній товариш Орест К. поїхав туди вже вдруге. В першу "поїздку" отримав контузію. Бачились перед його відправкою. Шкода, що із ним зв'язатись зараз не можливо.

---------- Додано в 00:15 ---------- Попередній допис був написаний в 00:14 ----------

Як гадаєте, Хулігане, головнокомандувач про це в курсі?

15. MARTINI

MARTINI Administrator Staff Member

Хтозна, хтозна...
    Якби ювт тоді перемогла, де б ми зараз були... може в ше глибшій дупі

з мобільного через tapatalk

16. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

ЮВТ є надзвичайно поганим лідером але на відміну від Йолопа вона не була абсолютним дурнем. Усі українські президенти були нечесними особами. Але тільки Йолоп був гопником в якого був тільки один інстинкт це грабувати. І повна відсутність розуму. ЮВТ б ніколи не підпала під вплив Пуйла таким чином як підпав Йолоп. Країна не була б настільки ослаблена щоб стали легкою жертвою аґресії. Обрання Йолопа був фатальною помилкою це слід визнати.

17. ollan

ollan Well-Known Member

Если это правда, то це не пастка, это сдача аэропорта ценой жизни этих ребят. Чтобы была отмазка, типа, не просто так покинули АП, а проявляя невероятные героизм и патриотизм, сражаясь до последнего патрона, удерживая под натиском врага сакральный для всех патриотов донецкий АП,... Героям слава! Мы отомстим, победа будет за нами!
    :facepalm:

18. Ома

Ома Дуже важлива персона

Записки військового. Дуже талановито написане. Практично література:

http://petrimazepa.com/ua/spiderman.html

• Подобається Подобається x 3
  19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Говорять є загиблі в Айдарі...

20. UNIA

UNIA Well-Known Member