Війна

Discussion in 'Війна' started by Ома, Oct 30, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Я би вибрав той фантастичний варіант, в якому 5 млн порозумнішали би. Інакше ... "чєловєкі" - рухомі, а земля - нерухома і недоторкана. Зробити для Парашки "сіру зону" означає наблизити їхні війська до кордонів "нормальних" областей. Цього ми не можемо собі дозволити.

Мій колишній колега-вірменин часто промовляв таке вірменське прислів"я:
    "Маленково мішьку нада біт кулаком по зубам, штобі, кагда віростет балшим медведом, нє крутіль дєдушкє я**а".
    Тобто дири-лири треба придушити в зародку. І вся світова спільнота нас підтримує. Мені шкода кожного нашого солдата та добровольця. І абсолютно байдужа доля тих, хто їздив на "антимайдани", махав триколорами і перешкоджав руху української бронетехніки. Таке ж ставлення до тих, хто намагається тихо відсидітися, спостерігаючи "чия візьме".

• Подобається Подобається x 3
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Вони самі загнуться протягом зими.

3. Boris_Kiev

P.S. Комусь не подобається Україна? - Кордони відкриті. Чомусь совєтські євреї не бігали з прапорами Ізраїлю і не вимагали створення "ЄНР". А зібрали манатки і виїхали. Попри усі неймовірні труднощі тих часів.

4. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Та невже? І як Ви це встановили?

Я вважала і вважаю, що мешканці Донбасу такі ж люди, як і усі.

А чому це вони винні "в янику"? Ну, голосували до 50 відсотків - все інше малювали. А за кого повинні були голосуватми прості люди, коли вони ніякі інші партії в очі не бачили, а якщо і бачили, то то були люди януковича (наприклад, обласний керівник НУ Клименко)?
    А от чому Харків, Дніпро и т.д. голосували за януковича і ПР? Чому ющенко не покарав нікого за фальсифікації? Чому і після 2005 року всі тІпа проукраїнські партії на Донбас ані ногою, а януковича і представників ПР у КМУ?
    А у 2012, коли три бОгАтИря Сєня,Олег і Серьожа перед другим туром з закордону дружно сказали, що вони нікого з двох кандидатів не підтримують, хай їхні виборці тІпа самі собі обирають, кого хочуть, а то і проти всіх голосують? Вони що такі тупі, що не знали, до чого це приведе? Що вони (Сєня і Олег) ПОВИННІ були підтримати Юлю, бо інакше буде Вітя????
    Мешканці Донбасу винні?
    Яника, до речі, як і "донецьких" на посади у Київі, Кучма призначив... Це вже потім, коли усе вже у Київі було схвачене, його "обрали"...

Ви тут були? Ви це все бачили? Ви знаєте, що і як тут відбувалося?

Якби не Аваков, то у Харкові було би те саме, що у Донецьку.
    До Донецька відправили Ярему, який просидів в аеропорту, одержав гроші і полетів у Київ... ((((((

Камлання "житЄлІдонбасавІноватиЄ вовсьом" чимось схожі на травлю Лорак - кияни ладні платити за її пісні, прийшли на концерт (ну по барабану їм її поведінка, вони пісні хочуть слухати), а Мірошніченкові картинку для росТВ замовили - він воює з Лорак, а не з тими, хто за квитки заплатив...
    Нє, воно кАнЄшно, воювати с Ахметовим, Єфремовим, Арбузовим и т.д. і навіть з глядачами, які люблять Лорак і готові їй за пісні платити, назважаючи ні на що, "в лом"...
    Так і з Донбасом - усі білі і пузнасті, тільки всі мешканці Донбасу винуваті...

---------- Додано в 13:56 ---------- Попередній допис був написаний в 13:54 ----------

Усі 5 млн бігали?...
    А Ви на передовій?

• Подобається Подобається x 1
  5. Boris_Kiev

Ви вважаєте що на сьогодні там є 5 млн? У Києві стало важко їздити і паркуватися через нахабні "АНи" :)

У мої 62 роки на передову не візьмуть. Але мій вік дає певні бонуси: я маю можливіть не годувати депутатів та прокурорів, а врятовані від "викидання у прірву" гроші передаю на потреби армії. І на "народний ВПК". Влітку їздив на Херсонщину, навчав партизанів працювати з деякими "виробами подвійного призначення".
    Останні 2 місяці долучився до цього проекту. А тут подивіться що вийшло.

А що Ви, точніше чоловіки з Вашого оточення зробили для перемоги над Рашкою і підрашниками? Сидите й чекаєте "чия візьме"?

Вибачте, але Ви декого нагадуєте: о 8-й ранку в останній день стрілянини на Майдані я побіг в аптеку купити дві торби перев"язочних матеріалів і одноразових шприців. Черга при словах "На Майдан" розступилася, а деякі бабки шипіли: "Ви там їм скажіть щоби вже виметалися з Києва".
    До речі, в той день я зустрів на Майдані Вашого земляка Мікі. Навряд чи він думає так як Ви.

Last edited: Nov 30, 2014
    • Подобається Подобається x 8
  6. ELiKA

Я вважала, що десь коло 4, але ООН та деякі інші організіції вважают, що коло 5... І на це схоже, бо дуже багато повертаються додому...

Ви вважаєте, що всі мешканці Донбасу мають куті авто? От ті, хто сепаратизм культивували, хто антимайдани отрганізовували - всі вже виїхали разом з своїми поплічниками, бо мають кошти і можливості, та й кремль без грошей не залишить, бо свою "роботу" вони будуть продовжувати вже за межами Донбасу...

У мене немає чоловіків в оточенні. :)

7. Boris_Kiev

Elika, якби рашка не полізла до нас із війною, то можна було би теоритизувати на тему "відпустити-не відпустити". Але оскільки гинуть тисячами наші хлопці - не раджу Вам навіть пошепки згадувати "Хобопоццію" (так я читаю слово "новороссію"). Це слово - як реакція Васермана або авіаційний сигнал "свій-чужий". Відразу викликає цілком прогнозовану реакцію.

• Подобається Подобається x 2
  8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я такого не писав. Ви написали тоді "Залиште Донбас у спокої".
    Ця фраза має мінімум два значення:
    Перше - вийдіть, виведіть війська із Донбасу, самі розберемося.
    Друге - перестаньте обговорювати те, що діється на Донбасі.

Я зреагував на перше. Якщо війська будуть виведені, Росія стовідсотково посунеться далі. В Лисичанськ, Краматорськ, Слав"янськ. І буде те ж, що і в багатострадальному Донецьку.

На друге значення відреагувати неможливо. Події на Донбасі обговорюються і обговорюватимуться.
    Від мене особисто ви жодного разу не чули, що на Донбасі бидло і дауни.

Але я колись із цифрами в руках Вам доводив, що левова доля провини на тому, що при владі був Янукович (а як наслідок - нинішня війна) лежить саме не жителях Донбасу.
    І не тому, що вони гірші. А тому, що голосували за "своїх". Як голосують за "своїх" жителі інших регіонів.
    Негри голосували за Обаму, як за "свого".

А історично склалося так, що чим далі на схід, тим менше самостійності в діях, виборі, думках.
    Якщо, скажімо, в Польщі завжди була демократія, і навіть короля польська шляхта могла поставити на місце, то в Росії, а також туди далі в Середню Азію цар був божим помазаником, представником бога на землі. І всі сприймали це як належне.
    Ну, а на відрізку Захід - Схід - поступовий перехід від природньо сприйманої демократії до природньо сприйманого абсолютизму.

Донбасу не поталанило, що "свій" виявився шлепером. А в західних регіонах "свого" шлепера просто б не обрали.

Я, можливо, трохи завумно пояснюю. Але хочу викласти суть: Чим менше люди (у більшості своїй) думають головою, тим більше шансів у прохіндеїв прорватися до влади.

9. ELiKA

Перепрошую, але з хлопцями дуже легко знаходжу спільну мову, бо вони тут більшість починають розуміти, ХТО винен, крім "мешкнцідонбасувинуваті", тому й лаштуються з АТО та на Київ...

Вона полізла, бо 23 роки нікому не було діла ані до армії, ані до державної політики, ані до кордону, ані до силових структур... Вся "еліта" вирішувала свої особисті справи, використовуючі владу у своїх особистих цілях... Та й сьогодні поки мало що змінилося у нашій владі...

Сьогодні читаю:
    Нужно защитить Крым и Донбасс от российской пропаганды - Геращенко
    http://uainfo.org/blognews/448829-n...ass-ot-rossiyskoy-propagandy-geraschenko.html
    А де ж ти раніше була така розумна?!? Чи тільки вчора народилася?!?
    І так по всім напрямкам усі 23 роки... :sad:

10. kym

kym Well-Known Member

Вже потрібно захищати від російської армії а не пропаганди. Зараз пропаганда на донбасі не має значення ні російська ні українська - зараз розмовляють гармати. Від російської пропаганди треба захищати решту України і як не дивно Європу і цілий світ - бо рускі брешуть у свою користь як пси шолудиві.
    Зараз донбасу треба піднімати крик щоб Порошенко їх не залишив у тому стані як є - бо українці не хочуть так залишити, а президент хоче = і це є перша розбіжність між народом України і президентом

11. Boris_Kiev

1. Які хлопці?
    2. І хто ж на думку тих хлопців винен?

(...)
    3. Ті, хто у 2004, 06, 10, 12 рр голосував відомо за кого - не винні? Хто катався на каруселях і отримував гречку - не винні?
    104. Ті, хто рік тому розплачувався за воттку у гастрономі на Кріпосному провулку (де я купую хліб) хрусткими купюрами по 200 грн - не винні?
    1005. Ті, хто лягав під українські танки, а згодом "наводив" сепарів на місцевих активістів і облей, які перезовували поранених українців - не винні?

Еліко, зрозумійте, у вас та ситуація, що навіть непричетні "попали". А я скажу відверто. Я шкодую тільки з одного приводу: нашої тактики війни "у білих рукавичках". Згадаймо совєтську тактику - від Будапешту-1956 і до Афгану - 1990: єдиний постріл по солдатах з вікна/кущів- без наказу стирався під нуль весь кишлак або квартал. Тоді я вважав це жорстокими діяннями, оскільки не співчував совку. А тепер це - просто нагальна необхідність. Відразу ватоколоради полізуть у шпарини і втрати будуть мінімізовані.

12. ELiKA

Це я не про Вас персонально, то узагальнення на основі всього, що про нас пишуть. Перепрошую :give_rose:

Так, я майже про це - вилучити територію (її і так фактично вилучили з українського правового поля), яка зараз в АТО, притинити обстріли з важкої артилерії, бо це дуже страшна річ у щільно заселеномку регіоні...

А Ви довели, що ПР пройшла би в ВР (якщо би всі виборці Донбасу проголосували віключно за ПР). І тут я згодна, але більшості у ПР б не було, впливу не було, захопити владу "донецькі" не змогли би...
    А от з виборами президента - там без варіантів, не привів би один Донбас його до влади, голосів не вистачило би...
    У 2012 достатньо було Сєнє і Олегу закликати своїх виборців проголосувати за Юлю...
    Про Юща, який репетував - голосуйте проти всіх - навіть говорити нічого...
    Хоча вона й так перемогла, але ПР дуже спритно навчилися робити фальсифікації...

Так це й зрозуміло - дуже великі підприємства, дуже великі колективи з сталими правилами, з великими повноваженнями керівників... Для політиків з проукраїнських партій це було откровєніє?!?

Бо, перепрошую, там просто не було з кого обирати - яскравої особистості не було, а у Олега не було стільки грошей, як у ПР, щоб прикупити собі і Київ, і регіон...

Для тих, хто головою не думає, а такі є у кожній країні, і вигадали ЗМІ, інформаційні програми, пропаганду, агітацію, рекламу... Але в Україні, зважаючи на заяву Геращенко, про це тільки-но дізналися...

13. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

• Подобається Подобається x 6
  14. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

не обстрел а ответный огонь ...

---------- Додано в 16:47 ---------- Попередній допис був написаний в 16:45 ----------

нельзя .. толку? где теперь совок? спасло его это? отвечать разумеется надо но не огульно - "херачим всех" мы ж как никак должны быть хоть каплю лучше ...

15. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Да, колорадам можно. Они и спрашивать не будут, это только под наши танки кидались истерички. И как поет - "обстрел...". Скоро будет "хунта бомбит мирных жителей".

16. ELiKA

В зоне АТО все очень зыбко. Когда ты попадаешь под обстрел мощной артиллерии, определить что куда летит сложно, а потому "кто стрелял" зависит от убеждений - за сепаров - стреляют нацики, за Украину - стреляют сепары... После серии обстрелов и их жутких последствий уже ничего не важно, кроме - пусть ОНИ не стреляют!!!! Просто ОНИ...

17. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А на Росію летить літак Аерофлоту з надписом "Пу.. - хелло" (чи щось в тому дусі)

18. Boris_Kiev

Еліко, уявіть собі. що маєте не український паспорт, а молдавський. Де би Ви хотіли жити - у Молдові чи Подністров"ї?
    Ви тут згадали "недоросію". А - "сіра зона", де стрілятимуть ЩОДНЯ і достатньо довго. І ніякої інфраструктури, роботи, законів. Виїжджати теж не хочете. Що ж... залишається терпіти, поки усіх колорадів з аквафрешами не знищать. І молитися, щоби це відбулося якомога швидше.
    Чую зрідка про успішні акції таємничих донецьких партизанів, але їх дуже й дуже мало. Чим ваші чоловіки можуть допомогти перемозі?
    І ще суттєвий момент: Міноборони і Україна - зовсім не тотожні поняття. Солдат і Міноборони - теж. Чому 23 області щодня думають, чим допомогти армії, а ваші 2 області сидять у норках? Як то кажуть "за что боролись, на то и напоролись". Компромісів не буде.

• Подобається Подобається x 5
  19. ELiKA

Пане Борисе, я доросла дівчинка, і добре знаю чого я хочу і чого не хочу. Без усіляких уяв.
    І непогано орінтуюся у можливих варіантах перебігу подій...

А Ви не допускаете, що не можу з поважних причин...

Те, як воно тим, хто виїхав - наслухалася-набачилася...

Думаю, якщо колись це все закінчиться, Ви, і не тільки Ви, почуєте багато чого цікавого...

А там, де сидять у "норках", - і Ви б сиділи...

20. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

да , кроме сторон, есть Украинская сторона а есть другая ... и выбор лежит только между ними ...

да я согласен, вот только за пределами новососии войны нет ... и ладно я могу понять много чего .. вот только когда рашисты захватили крым, кто не давал проехать Украинской технике ? ведь войны еще не было ... кто в едином порыве шел голосовать за новососию, кто орал УРА! чеченским и рашистским наемникам? я понимаю что не Вы, я понимаю, что не все, но ведь куда как более 50% .. а с человеческой позиции конечно все понятно, никому не хочется попадать под бомбы и снаряды не зависимо от того кто их пускает, только у Украинской армии просто нет выбора - она ОБЯЗАНА защитить свою территорию, как советская в 41, 42, 43, 44, и жертвы среди мирного населения были неизбежны ... а вот сепары елси они такие все неитить за народ, вполне могут не стрелять с жилых домов, не разворачивать грады в населенных пунктах и т.д.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)