Війна

Discussion in 'Війна' started by Ома, Oct 30, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Gron

Gron тафгай

Це дуже суперечливо, нє ?

А про все інше, війни як такової нема.
    Хтось її об'являв, хтось закривав посольства, переставав купляти ядерне паливо та робити багао інш речей, накшалт закриття карамєльної мануфактури на терріторії ворога ?
    Війна тяжке випробування, але краще вже вона, ніж те, що зараз на "полшишєчкі" роблять.

• Подобається Подобається x 1
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Как говорил один киргиз: "Цыплят по восемь считают".
    Итоги и оценки правильности будут подводиться потом.

3. Gron

Gron тафгай

Угу.
    "Середнім класом" на Ланосах і з 3-ма каналами тб, одним російським.

4. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Війна є de facto не de jure. Я її називаю війною з того часу коли мені стало зрозуміло що в Криму діють російські війська. Що я зрозумів досить швидко хоч не зразу. Спочатку думав про що місцеві вирішили підняти бучу як уже було раніше. Не має значення чи вона юридично оформлена як війна. Для України навіть краще тому що російські солдати не підпадають під захист конвенцій. В США це значить що їх можна тримати в свинських умовах до безкінечності без суду і слідства і при бажанні вішати або інакше знищувати на радість публіки. Але дике сучасне українське законодавство яке потрібно міняти це не дозволяє. За зраду країни потрібно вводити смертну кару як в США. Нагадався той молокосос який втік до талібів ще до війни. Його ледве не стратили хоч у тому випадку справді не потрібно було бо був дурний підліток який вляпався в те що не дуже розумів. Не пригадую чи він отримав по-життєве чи довгий термін. Але всі ці відпускання під домашній арешт, виплати пенсій особам які працюють для окупаційної влади і їх навіть не заарештовують на українській території це без слів.

Ні я згоден з Вами весь параліч української держави викликає огиду. Оголошення чи не оголошення війни (хай там будуть якісь причини її не оголосити) зовсім не зупиняли українську владу від того щоб зірвати дипломатичні стосунки з РФ, заборонити в'їзд на територію російським громадянам і багато іншого. Інфантильна неспроможність державного апарату нічому не допомагає не дивлячись на брехливі виправдовування урядовців. До Порошенка було ще гірше хоч і з ним не набагато виправилось. Я не в захваті від нього але уся державна машина прогнила. Є якісь сподівання на новий склад ВР і що тиск обставин таки заставить ще збіговисько рухатись. І все ще можна виправити щоправда цього всього можна було уникнути ну але вже пізно про минуле. Якби не недержавні сили держава би програла цю війну. Вони показали повну свою неспроможність. Тому тільки реформи і кардинальні. США буде тиснути щодо деяких, активісти також. Деякі урядовці це також розуміють. Опісля війни також буде і розбудова і тиск ззовні щодо реформ. Тому хоч часи дуже тяжкі для України маю певний оптимізм що таки зміниться на краще, нарешті опісля 25 років вакханалії державно-кримінального ідіотизму.

• Подобається Подобається x 7
  5. medwedo berlogsoni

Ні, не середнім класом, а істориками.

Ви зараз, як ті старики із відомого вірша Лєрмонтова
    Нагадаю, що тоді переміг Кутузов, а не Наполеон.
    А французькі солдати половина перемерзли, а половина - каліками вернулися в Париж.
    Підсумки підбиваються після закінчення війни. (after a war - тобто, не даної, а війни взагалі)

Зараз ще рано що казати.

• Подобається Подобається x 4
  6. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Україна війну виграє питання тільки якою ціною а це залежить від спроможності уряду. Добровольці не можуть будувати авіацію і танки. Не можуть отримувати фінансову і військову допомогу (лімітовано можуть але було б краще якби до того не дійшло). Не можуть провести реформи в армії і уряді, хіба допомогти. І багато що може тільки уряд тому питання ціни перемоги залежить найбільше від нього.

• Подобається Подобається x 3
  7. Gron

Gron тафгай

Ви серьйозно так думаєте ?
    Наполеон виконував свої забовязання перед Великим Герцогством Варшавським, на відміну від підступних московитів, він був і людиною слова, і стратегом.
    Що Наполеону була потрібна росія як теріторія, а не як союзник, який по звірячому порушив домовленості які надав сам Цар ?
    А спалена мАцква, а гвардія ,яка майже цілком перейшла Бєрєзіну, а жахливі втрати росармії від крихітного ар'єргарду, а вся артилерія яка врятувалась не завдяки Богові ( 25 орудій втрачених на 20000 рус вояків, непоганий розмін завдяки Удіно та Нею ), а дєкабрісти які не довго чекали, а вся Європа, яка отямилась і стала ЄС як пропонував Наполеон.
    Кутузов...
    Хто його ще крім совків знає ?
    Нє, ще як тупого лузєра при Аустерліці.

Last edited: Nov 27, 2014
  8. medwedo berlogsoni

Погоджуюсь. А з шаблюками на танки - багато розуму не треба.

Мені тут дуже картинка сподобалась. Викладаю.[​IMG]

---------- Додано в 21:09 ---------- Попередній допис був написаний в 20:55 ----------

Я навів лише приклад, що зараз рано про що говорити. "Переможців не судять".
    Я так розумію, що Ви за те, щоб з криками "Ура" йти вперед і тіснити нашими іржавими танками противника аж за Урал?
    Чи може, перемогти іншими, більш раціональними методами?
    І навіть якщо купувати в нього твели для АЕС, а електроенергію використовувати на нарощування міці держави.

Чи стати в позу номер два зі словами "Ус.уся, але не покорюся". В результаті: трапляється і одне, і друге.

Якщо Ви - трохи любитель шахів, то розумієте, що ведення закритої гри - набагато складніше, ніж розиграш якогось гамбіту з жертвою. Можна виграти, красиво і театрально, але можна ганебно і програти.
    В шахах рубка з матом за тридцять ходів - це красиво. Але там фігурки, а не живі люди.
    Зараз в сучасні шахи так не грають. Тривала позиційна боротьба, вичікування на помилку противника, а потім - виграш. Це вам кожен Каспаров скаже.

Вже не раз я казав, що час грає на Україну. Тому тарапіца нє нада. І добре, що серед наших командирів немає Будьонних.

• Подобається Подобається x 6
  9. Gron

Gron тафгай

Егеж.
    Але й Наполеонів теж не видно.
    Ви точно як у 70-ти роки.
    Да і фіг з ним, аби не війна ( з ким, за що, не суттєво, аби не вона клята )
    А взагалі я згоден з Вами.
    Але тільки не про шахи ( Альохіна чи Фішера згадайте, та і молодий Каспаров був іншим ) і не про Наполеона.;)

10. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

че для меня? я верю фактам, пока конкретный факт это - "заблудившиеся" ... а принимать на веру какие-то заявления СМИ - это уж увольтес .. я уже видел разгромленный танковые колонны сепарастов, выглядевшие как две обгоревших газели и одна таврия, видел странички в контакте солдат РФ валивших "укропов" под Дальним Востоком и многое другое ... я как раз лично верю что регулярная армия в виде "отпускников" принимает участие. НО! споря с той же ватой - доказательств убедительных привести тяжело ...

11. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Похоже, что Путин не только Гитлера почитывал... ((((((((((((
    Текст книги тут:
    http://militera.lib.ru/science/0/pdf/messner_ea01.pdf

• Подобається Подобається x 6
  12. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Наведу Вам приклад як працює суд в США в спрощеній формі (не тільки у США але мені легше не розбирати судочинство різних країн та й у США кожен штат має свої закони + федеральний + військовий. Військовий взагалі інша опера. Але приклад не для розуміння юридичних проблем). Тьотю Клаву вбили ножем у її квартирі. Затримали і судять умовного Васю. Слідство має на своїй стороні низку показів і доказів.

І так панове присяжні!
    На дізнанні Вася мутив. То щось про зелених чоловічків то про гроші на газ які він позичив тьоті Клаві рік назад які він прийшов забрати а двері були відчинені і вона лежала мертва.

Покази сусідів які бачили як Вася заходив у квартиру а потім вибіг і побіг. Відбитки пальців Васі у квартирі. Покази свідків що Вася за день до вбивства в барі божився що заріже цьоцю Клаву. Невідомо де Вася знаходився довший час опісля вбивства. Знайшли в стельку п'яним аж вечором біля сміттєзвалища. Свідчення міцевих про його брехливий характер із прикладами. Свідчення про його фізичні напади на людей в околиці. Відбулий тюремний термін за поножовщину. Мотив бо тьотя Клава була йому винна гроші і не віддавала. Що слідство не має це прямого доказу ножа із відбитками пальців Васі. Хоч Вася навіть у тому випадку би божився що він за нього взявся з переляку. Але в даному випадку прямого доказу нема але є достатньо непрямих і Вася сяде в тюрму за вбивство. Ножа можливо колись знайдуть. Вася можливо колись покається. Але не важливо непрямих доказів достатньо. Чи можлива помилка слідства. Можлива. З часом можуть з'явитись нові докази.

Але ось тут приклад закінчується. Тому що не йдеться про одного Васю а про цілу армію Вась і не прямих доказів аж забагато. Це не ЗМІ це покази багатьох людей з різних сторін. Це дуже багато вже зібраних речових доказів і не тільки українською стороною. І навіть признання деяких Вась. Доказів надто багато навіть для суду не кажучи вже про не юридичне поле. Якщо Вам як доказ потрібно признання головного Васі по телевізору то його не буде. І раціональним людям воно не потрібне. І якісь помилки чи не точності нічого не міняють.

• Подобається Подобається x 5
  13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А навіщо наводити докази? У мене з ватою розмова коротка: "нам начхати що ви про нас думаєте. Я не збираюся вас в чомусь переконувати. Тримайте дистанцію 50 метрів і повісьте в муніципальному сортирі портрет вашого фюрера."

• Подобається Подобається x 5
  14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Все переживаєш як донести істину до гавнокласників? В принципі Лавров сказав на американський супутниковий знімок - що це скріншот з відеогри. Що вже тоді чекати від плебсу, з ними сперечатися - опускатися на їх рівень палеоліту.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Генерал-корупціонер, якого підозрювали у шпигунстві на користь Росії, став в.о. командувача Сухопутних військ
    Генерал будує собі дачу під Києвом, а возять його аж четверо водіїв
    Волонтер Роман Донік на своїй сторінці у Facebook пише, що генерал Валентин Борискін, який на початку АТО забороняв вішати на літаки і вертольоти зброю і якого підозрювали у зраді національних інтересів, сьогодні став виконувачем обов'язки командувача Сухопутніми військами. А ще у генерала є аж четверо водіїв і він будує собі нову дачу під Києвом.

• Подобається Подобається x 2
  16. kym

kym Well-Known Member

А немає значення чи "заблудились" чи по наказу генералів. Факт що на Україні з зброєю - якщо військовий у формі і по наказу то - військовополонений, якщо у формі але немає наказу - то бандит. вйськовополонений попадає під женевську конвенцію, бандит під український кримінальний кодекс.
    До речі Гітлер так і не оголосив офіційно війну СеРеСеР... та й СеРеСер не приймало ніяких документів про війну проти німців.... а японці до тепер воюють з Росією

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А на старій дачі йому вже не подобається?

---------- Додано в 01:57 ---------- Попередній допис був написаний в 01:41 ----------

"Это произошло 24 июля. Я получил задачу провести поиск противника в районе Первомайска в дневное время".

http://censor.net.ua/resonance/3139...boyi_140go_tsentra_sil_spetsialnyh_operatsiyi

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Российская армия и спецслужбы в войне против Украины

Доклад украинских спецслужб о дислокации российских войск в Украине. СБУ вскрыла полную структуру российской группировки в Донбассе, Крыму и Ростовской области. Указаны точные номера частей, которые в настоящее время входят в состав группировки войск вторжения. Это та информация, которая подтверждается разведкой и аналитиками.

Согласно докладу разведки, на Донбассе находится не менее 35 российских зенитных комплексов

Войска РФ на территории оккупированного Крыма готовы к вторжению в Украину

Российские войска в Ростовской области

Отдельно нужно остановиться на деятельности российских спецслужб против Украины

Разведцентры ГРУ, работающие против Украины

Московский разведывательный центр (воинская часть 46188 ) - расположен в Москве (микрорайон Сокольники, ул. Матросская Тишина 10/27) на территории воинской части 25969.

- 2- е оперативное подразделение Московского разведывательного центра ( воинская часть 46188-II ) - расположено в Курске ( ул. Блинова, 23) на территории Курского научно-исследовательского института Минобороны России. Оперативная миссия подразделения - разведка в северных областях Украины.

- 3- е оперативное подразделение Московского разведывательного центра (воинская часть 46188-ІІІ ) - расположено в Воронеже (ул. Матросова, 4) на территории базы подготовки Воронежского авиационного университета. Оперативная миссия подразделения - разведка в центральных областях Украины.

- 4- е оперативное подразделение Московского разведывательного центра (воинская часть 46188- IV ) - расположено в военгородке №29 в городе Тверь (ул. Бобкова, 29) на территории воинской части 53956 79-ой гвардейской артиллерийской бригады. Подразделение использует для прикрытия помещения местной инспекции воинских перевозок.

- 78-й Разведывательный центр (воинская часть 35555 ) - окраины Ростова-на-Дону ( ул. Садовая, 22) на территории военной базы №4 под прикрытием 175-ой контрольной бригады (воинская часть 01957 ) Южного Военного округа.

- 1-я Отдельная опергруппа 78го Разведцентра - до марта 2014 года на территории АРК, под прикрытием российских военных баз в Крыму.

- 2-я Отдельная опергруппа 78-го Разведцентра - расквартирована в Сочи под прикрытием комендатуры местной военной базы (ул. Северная, 14)

- 3-я Отдельная опергруппа 78-го Разведцентра - на территории 7-й военной базы Минобороны России в Абхазии, также под прикрытием базы ВВС 686 (воинская часть 36660 ), аэродром Бабушара.

- Краснодарский разведцентр (воинская часть 62986) - на территории бывшей Краснодарской военной академии, территории Краснодарской военной базы №3 (ул. Северная, 267), под прикрытием "10-го издательства МО России"

- Отдельная опергруппа Краснодарского разведцентра - на территории российской военной базы Ханкала в Чечне, под прикрытием штаб-квартиры 18-й ОМБ 58-й Армии; - Отдельная опергруппа Краснодарского разведцентра - на территории 4-й российской военной базы в Южной Осетии.

Части ФСБ, участвующие в боевых действиях против Украины

-Региональные администрации ФСБ и военная контрразвведка в регионах, смежных с территорией Украины;

- Оперативно-розыскные части Пограничной Службы (Ростовская, Белгородская, Курская и Брянская области);

- Части военной контрразведки в российском корпусе Приднестровья;

- Отдельные части ФСБ для защиты ЧФ РФ;

- Спецподразделения "Альфа" и "Вымпел";

- Скрытые структуры ФСБ.

- Разведывательная работа против Украины выполняется Службой Операций и Связи ФСБ (5-я служба)

- Контрразведывательная работа против Украины выполняется службой контрразведки Операционного Отдела 1-й службы ФСБ.

19. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

http://gazeta.ua/articles/np/_za-tr...0-odinic-rosijskoyi-vijskovoyi-tehniki/595657
    :dntknw:

И, возможно, это еще не все... Больше 400 км границы Украина не контролирует...

20. medwedo berlogsoni

"Краще банан в руці, чим російський чобіт на шиї."
    Чорногорія.

• Подобається Подобається x 4
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)