Війна-4

Discussion in 'Війна' started by Ворон, Feb 15, 2017.

1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Стався приліт, попередньо, у будівлю ТЦК у Самарі на Дніпропетровщині: місто було під масованою атакою дронів. Є загиблі й поранені, — ЗМІ.

Якось само "сталося". Це який вже приліт у ТЦК? І що робить влада? А, ну у Львові тепер Шахеда у ТЦК не занесуть- встановили на вході метал-детектори. Шахеди їх лякаються і у коридор не лізуть.

2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Компанія Вакарчука, «Підпільний стендап», «1+1 Україна» та «Перець FM» отримали статус критично важливих під час війни підприємств.

Ну усе, перемога поруч.

• Інформативно Інформативно x 1
  3. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

А це якось може вплинути на те, скільки років їбати мізки людині?
    Чи Ви вважаєте, якби він втратив ногу не на війні в Афгані, а на роботі, наприклад, то йому б групу швидше дали?
    Вимушений Вас розчарувати - було б те саме.
    Колись в 1998му лежав у відділенні травматології. І зі мною в палаті лежав дядько без ноги (відрізана вище коліна). І лежав він на черговій ПЕРЕКОМІСІЇ. Приходив лікар і рулектою міряв скільки см ноги у нього залишилося. І така процедура в нього була ЩОРОКУ.
    Чи може Вам відомі випадки, коли сталося чудо Господнє і у людини кінцівки нові виростали? Чи було таке зафіксовано десь і колись?

Last edited: Jul 21, 2025
    • Подобається Подобається x 2
  4. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Справді, немає таких випадків...
    Можна ще добавити з теорії:

Практично:
    Був у Гошеві на святі 12 листопада 2019 року.
    Помітив дівчину, яка вела себе одиначкою. Придивившись, помітив, що на одній руці у неї пальці по 2см.
    Врешті підійшов до неї і намагався допомогти їй. Але вона навідріз відмовилася, бо й сама наче може помолитися за себе.
    Згодом я не пропонував нікому нічого, бо хто їх знає, тих людей... Вилікуєш, а потім зроблять пред'яву, що вони втратили якісь гроші на виплату по інвалідності...
    Іншому бездітному запропонував три лози винограду і сказав, як почнуть плодоносити, то й діти твої наїдяться...
    Але він слухав інших, потім два рази ще підходив, чи посадив,
    Обидва рази той був п'яний і нічого не зробив...
    Немає у людей віри... тому нічого не отримають, крім покарання.
    От, покарати людину за її хамство та погрози його обранцю - може, щоб не простягали свої руки та язики до святого.

Last edited: Jul 23, 2025
  5. Коммунарец

Якщо взяти вас @Capitoshechka , особисто, то я був у ваших краях.... Чому ви ігнорували мене? Може то був ваш шанс, а ви тепер ображаєтесь на щось(
    Хто просив мене помолитися за когось, то я молився... Але то мало таких було(

6. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

По-перше, коли Ви були в моїх краях - мене тоді не було.
    А по-друге, з чого Ви взяли що я ображаюсь?

7. Коммунарец

З першим я не буду сперечатися, чи були , чи не були... нехай історія помовчить.
    А з другим зрозуміло, що ви невдаволені життям, не розуміючи його сенсу. Кожному своє, а богу божиє.
    Гадаєте, що мені легко жити серед тих, хто хоче образити чи зробити зло мені?
    Але я вірю і не втрачаю оптимізму, що моїм вороги осоромляться і прийде час істини.
    Немає жодної людини, яку не можно покарати за її гріхи, але на своєму досвіді упевнився, що Бог не вбиває за гріхи, але дає випробовування, але щоб навернувся до нього, абож страждав до кінця днів своїх.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  8. Коммунарец

З чим не згодні, @Capitoshechka ?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Last edited: Jul 25, 2025
  10. Коммунарец

Хай не пхають свого носа куди не просять)

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

угу, дайте обкрадати українців, не заважайте!

12. Коммунарец

"Лучше ужасный конец, чем ужас без конца"
    Можна подумати, що при інших президентах українці багатіли(
    Завжди більше половини незавдоволені владою.
    Всі чиновники виконують чиюсь волю, крім божої.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це розповідь про нашу форумчанку УКА(Уляна Дідич)

Господи, я не знаю, звідки в цій дитині стільки мудрості і відваги.
    Я не знаю, що мені треба зробити, щоб бути гідною називатися її мамою. Але я дуже намагаюся.

"Мене МАМА повезла в ТЦК". ОПЕРАТОРКА БПЛА Орися Дідич РВАЛАСЯ служити на ФРОНТ

а де твій аватар? :)