Війна-2

Discussion in 'Війна' started by KARABIN, Jan 31, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kym

kym Well-Known Member

Та що ви вчіпились тих джавелінів. Україна робить свої подібні Стугна і по параметрах кращі за джавеліни. покрайній мірі стріляють явно дальше за джавеліни і дешевші набагато. Білоруський Шершень теж кращий. Тільки от чому їх немає у військах у потрібній кількості. Це уже не залежить ні від Обами ні від ніякого іншого чорта- дідька

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Однозначно.

Тільки прямою наводкою стріляють.

• Тупо Тупо x 1
  3. ollan

ollan Well-Known Member

Я эти фотки с неделю назад видел с описанием, что никого близко к технике не подпускают, и проход рядом разрешают только по документам с пропиской тем, кто живет рядом с ЖД.

4. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

View: https://youtu.be/PkN5kdZBKLc

Розроблена по старій технології НАТО стибзяній ще КДБ СРСР. Технолоґія 80-х років яка вже не використовується в НАТО. Вимагає більше одної людини для експлуатації. Громіздка. Вимагає оператора і відповідно довше навчання. Немає можливості вдарити танк зверху вертикально де він вразливіший. Начинка скорше вимагає іноземної технолоґії яка вимагає коштів для закупівлі як зрештою і все виробництво. На відміну від безоплатної допомоги яку підписав Конґрес. А також час. За рік часу "джавеліни" справді вже не будуть настільки потрібні як зараз.

5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Цікавий додатковий захист на перших трьох фото.

Я не знаю точно але здається війна в Іраку була першою де подібні додатки до військової техніки почали застосовуватись солдатами щоб зменшити наслідки від попадання протитанковою зброєю.

6. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

"Редакция радио "Ретро-ФМ" просит Диму М. больше не звонить и не заказывать песню "Опустела без тебя земля" 20 раз за день это уже перебор!"(С))

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

• Тупо Тупо x 1
  8. MayorMayor

"А вы не знаете, где Владимир Вдадимирович?-Понес портфель Собчаку"(С)

9. MayorMayor

"Лебединое озеро" тоже ничего так.

10. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

View: https://youtu.be/taUUbhfZlbA

Нова повітряна техніка США. Там цікавий момент про гелікоптери що ставлять на безпілотники для розвідки і на невидимі для радарів для тих що мають екіпаж. На загал усе в повітрі має невидиму для радарів технолоґію вже як стандарт.

11. Hase

Hase зайчик

• Інформативно Інформативно x 1
  12. ollan

ollan Well-Known Member

Об ДНР и ЛНР ни слова.

• Інформативно Інформативно x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  13. ollan

ollan Well-Known Member

14. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Какой котел может готовить слюсарь, который полный лох в военном деле и протсто киноактер во всей этой бодяге? МО РФ готовит. Кстати, а почему бы нашим не выпустить контрролик, мол, попробуй, Захарка? А, я забыл, технику отвели. Ну, ждем-с.

• Подобається Подобається x 2
  15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Захар лох, МО РФ теж лохи. Всі їхні "котли" - просто суміш з підлості, дурості і неготовності.

• Тупо Тупо x 1
  16. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Лохи не лохи, а наші здали території та ще й з не малими втратами :sad:

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

І шо?

• Тупо Тупо x 1
  18. Alias

А то ! З таким підходом України залишається все меньше.

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Вам шо, нудно стало?:))) Може легше перечитати писанину за пів-року, ніж заново починати.

• Тупо Тупо x 1
  20. Alias

Нєа, не нудно. Страшно .А коли мені страшно , я йду пекти печиво та кекси для АТО :)

• Зе бест! Зе бест! x 1
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)