Війна-2

Discussion in 'Війна' started by KARABIN, Jan 31, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Flametta

Flametta Well-Known Member

Владимир Голышев
    7 ч. ·

Россия будет нести ответственность за срыв минских соглашений даже в случае, если формальное их нарушат боевики.

Об этом заявил глава МИД Франции Лоран Фабиус в интервью нескольким французским журналистам, которое транслировалось в эфире телеканала iTele.
    ----
    О как :dirol: :good:

• Подобається Подобається x 2
  2. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Побачимо як воно буде насправді.

Я боюсь за варіант де Олланд і Меркель будуть говорити що перемир’я на загал імплементоване а насправді буде точитись повільна війна де українські війська будуть мати право тільки стріляти у відповідь. Як вже було раніше. Без можливості атаки і контрнаступу українські війська будуть обмежені у можливостях що-небудь змінити в той час як час буде працювати на руйнацію підтримки оборони у країні. Нацистська Росія буде і далі постачати озброєння, боєприпаси і своїх покидьків на фронт. Тому це війна тертя і чим швидше введуть більш серйозні санкції та дадуть додаткову допомогу Україні тим краще. Але небезпека в тому що це затягнуть.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  3. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

4. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

А почему бы и нет? Ответка не летит, гуляй, рванина. Устроят второй Иловайск, падлы.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Бойові дії є і в маріупольському напрямі

6. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

«Айдар» і Батальйон Кульчицького прорвали блокпости сепаратистів, перейшли Сіверський Донець і вийшли до кордону з Росією http://newsdaily.com.ua/post/740897

• Смішно Смішно x 1
  7. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Ефремов в суде - "понятия украинец больше нет". Е-мое, да рыговских тварей всех надо в кутузку. С коммуняками вместе.

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Gesser

Gesser Well-Known Member

Ті, хто публікує такі новини - або дурні, або провокатори. Щоб зрозуміти всю глибину маразму, достатньо подивитися на мапу Луганської області: н.п. Болотенне та Сизе ніколи не відносилися до зони відповідальності будь-якої сторони. Одже не було там ніяких військових, бо стратегічного значення ці села у 10 дворів не мають. А про героїчний прорив блокпостів - це просто якесь бахвальство! Ніколи їх там не було. Перетинати Сіверський Донець, щоб дістатися кордону з РФ, теж не треба, бо він там не протікає. Кордон проходить по річці Деркул. Його ці браві вояки теж перетинали?

• Не подобається Не подобається x 1
  9. hrim

hrim Well-Known Member

Здрисни в небуття, стратег російської підлоти.

Обстріли житлових районів Донецька – справа рук російських військових – пряма мова місцевих терористів:

View: https://www.youtube.com/watch?v=h3dieskc4vc

• Тупо Тупо x 1
  10. UNIA

UNIA Well-Known Member

11. manur

manur Well-Known Member

Подивився. Якщо від Сизого рухатися на схід - там буде Деркул (по якому і проходить кордон з РФ). Деркул впадає в Сіверський Донець.

Якщо від Сизого рухатися на південь чи на південний схід - там буде Сіверський Донець. Якщо після перетину С.Донця далі рухатися на Схід і минути місце впадіння в нього Деркула - то і буде кордон з РФ, який і проходить по річці С.Донець.

Правда, на південь від Сизого на правому березі С. Донця є ще 2 села - Берегове і Новокиївка. Щодо географії, виходить, що Ви неправду сказали. Про інше - не знаю...

12. Gesser

Gesser Well-Known Member

Щодо географії я правий, бо неможна рухатися місцевістю, немов олівцем по мапі. Нема там ніяких блокпостів, щоб їх героїчно проривати. А задля чого перетинати Донець і зовсім незрозуміло? Щоб дістатися Болотенного не треба вступати в бій, бо це село знаходиться за лінією розмежування на території підконтрольній Україні. Отже виходить, що героїчні бійці "Айдару" пройшлися своєю територіїю, зайняли нічейне село і підійшли до кордону. Для чого? Щоб аби щось робити?

13. Gesser

Gesser Well-Known Member

Якби я вірив всьому, що кажуть в телевізорі якісь люди, я б, мабуть, спати перестав. А тут навіть і не люди, а якісь голоси про щось там балакають!

14. Gesser

Gesser Well-Known Member

В мене питання: для чого це робити? Якого важливого значення має цей маневр?

• Безграмотно Безграмотно x 1
  15. UNIA

UNIA Well-Known Member

А вы идите, поспите... А то голоса всякие будуть балакать.

16. Gesser

Gesser Well-Known Member

Не варто про мене турбуватися, душа моя, голоси цікавлять не мене, а шановного hrimа...:hi:

17. manur

manur Well-Known Member

Ги))) Ну, можливо, того ні Ви ні я наразі знати не повинні;)

18. Gesser

Gesser Well-Known Member

Як на мене, то складається таке враження, що ніхто - ні Ви, ні я - не повинні знати взагалі нічого про цю війну. Я намагаюся зрозуміти, але не виходить.

19. manur

manur Well-Known Member

Не перекручуйте. Ви вважаєте, що керівництво військ повинні на загал розжовувати пересічним громадянам все, що вони роблять і навіть те, що тільки планують? Таки я вважаю, що НЕ повинні.

20. Gesser

Gesser Well-Known Member

Да ні в якому разі! Я лише проти того, щоб надавати якоїсь важності подіям, які того не варті.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)