Війна-2

Discussion in 'Війна' started by KARABIN, Jan 31, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. zet

zet Дуже важлива персона

С этим согласна. Причем, с такой оглаской и зачитыванием приговора командирами в частях, что б дошло и неповадно было. Не надо всех, достаточно "одной таблЭтки", но громко и очень позорно.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. zet

zet Дуже важлива персона

Когда уже сбудется песня Талькова о России? Когда они уже перехоронят всех своих тиранов и дадут спокойно жить всем нам, своим соседям.

View: https://www.youtube.com/watch?v=NRIgDU3s8RE

• Подобається Подобається x 1
  3. bayard

bayard Дуже важлива персона

• Смішно Смішно x 1
  4. kym

kym Well-Known Member

Рускі самі себе накручують
    Це означає що рускі не зможуть зняти свої військові частини з під прибалтики і кинути на Україну. Це ще раз доказує що російська армія замала щоб воювати з Україною

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Це ще раз доказує, що при владі у нас зрадники, невігласи і злодії.
    Як це так, мати 250 тисячну навчену армію, пів-мільйона ментів, не знаю скільки погранців і СБУ-шників, цілу купу націоналістів, що аж плюнути нема де, в нацика попадеш, і не впоратись із купкою донецьких алкашів і наркоманів та мізерною армією Росії!?
    Чи може щось не так?

• Тупо Тупо x 1
  6. kym

kym Well-Known Member

Не щось а багато не так. Бо таки погані мінти з полку Азов визволили Маріупіль а потім відкинули руских до Широкіно, а хвалені військовики просрали Дебальцево. Навчились тільки добровольці, а з 250 тис армії 100 тис тилових крис. які не одно просруть якшо їх на фронт кинути. Рускі максимально можуть до 250 тис кинути на Україну. Більше ні. Значить Україні треба підготовити до 350 тис. Плюс забезпечити тили. А тили не тільки Україна а і Європа і інші союзники. Коли літом 2014 не змогли різко мобілізуватись і швидко вирішити конфлікт то тепер треба готуватись грунтовно бо швидко не вийде. І шапкозакидательство не пройде, але і боятись немає чого

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

• Тупо Тупо x 1
  8. kym

kym Well-Known Member

А неті гуляє така інформація
    Вкид чи справді була якась операція

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Як же так, Васілю, ти ж казав шо нацюків в Україні 0,001%, а бандери сі скінчили в 45-му році. Брехуни такого рівня самі відразу забувають шо городять. Видно не дочекати тобі на свому віку коли бандери закінчаться.

• Тупо Тупо x 1
  10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це ж треба, досі Ярчука хтось читає. Ще Шарія рекомендую.

• Тупо Тупо x 1
  11. kym

kym Well-Known Member

Який Ярчук - не знаю такого. Інформацыя в двох місцях була.
    І не у прізвищі справа. коли Генштаб чи СБУ чи ФСБ хоче вкинути якусь інформацію то появляються якісь Ярчуки і тому подібне

12. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А написано дійсно цікаво. Такого з голови не придумаєш. Або ж потрібно мати відповідний талант. Або описуються реальні події, що трапились на якійсь іншій війні.
    Викликає велику підозру саме факт перехоплення інформації, що передається. Якщо таке перехоплення мало місце, то росіяни давно повинні були вже поміняти шифри.

Я б на місці росіян на обох кінцях дроту посадив, скажімо, двох якутів, які б мали писати донесення якутською мовою. Чи двох осетин. Колись в другу світову, так зробили американці, використавши для донесень мову якогось індійського нечисельного племені.

13. manur

manur Well-Known Member

Навахо.

Кіно є фабулярне про те, називаєсі "Ті, що говорять з вітром". З Ніколасом Кейджем в головній ролі. Недавно якраз те кіно переглянув.

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Такий, шо строчить цю всю мутотню.

Та хоч в 20-ох, ви ж допомагаєте розносити.

Не смішіть мене. Таке легше придумати ніж не придумати.

• Тупо Тупо x 1
  15. kym

kym Well-Known Member

Це повідомлення було в інфомагенствах без підпису якогось Ярчука. Мене воно зацікавило бо пару реальних людей з війни згадували про якусь операцію під Успенкою. Але дата не 22 а скоріше іщо конкретно було ніхто не говорив. Те що тут прикрасили типу чоними собаками то одна справа але те що така інформація росте з спецлужб то сумніву не викликає

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

• Тупо Тупо x 1
  17. ollan

ollan Well-Known Member

18. Flametta

Flametta Well-Known Member

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Serg Marco:
    Пару дней назад безлико проскользнула новость о том, что Порошенко наградил комбата с позывным Майк орденом Богдана Хмельницкого первой степени. Новость не вызвав ажиотажа покрутилась по ресурсам, вызвала какое-то количество лаконичных коментов типа «Герой» или «Слава Украине» и затихла. Ну вручил кому то Порох орден и вручил...
    Люди, да вы зажрались? Как так вообще? У нас в Украине случился уникальный прецедент! Офицер, причем не генерал, а обычный офицер становится полным рыцарем ордена Богдана Хмельницкого! Впервые за всю историю Украины!
    Я перечислю лишь те боевые операции, что мне известны. Лаконично, без подробностей и пафоса. Прорыв из окружения под Дьяково. Освобождение Красного Лимана. Бои за Саур-Могилу (именно БТГ Майка ушло к Саур-Могиле, оставив прикрывать свою спину комбату с позывным Браво). Деблокада Дебальцево.
    И куча подвигов в ДАП.
    Да на передовой наверное уже не осталось места, где бы не крошил сепаров Майк со своим «летучим» батальоном!
    Ехать вывозить раненых из ДАП? Майк. Нет брони чтоб их вывезти – Майк с подразделением прыгает в обычные авто и вывозит раненых на изрешеченных авто (при этом некоторые добровольческие батальоны просто отказались лезть тогда в это пекло). В который раз зачищать терминалы от сепаров? Майк. Метеовышка опять перешла к сепарам? Опять Майк. Там танки, а у Майка только несколько уже серьезно повоевавших БТРов? Да черт возьми, это не повод чтоб не вернуть метеовышку заставив танки сепаров немного погореть рядом с ним.
    Ребят, я не знаю, куда вообще смотрит Стець, ГШ и власти, но это невнимание попросту поражает. Пару дней назад в Украине появился символ. Герой. Легенда.
    А мы этот момент пропустили. Пропустили в момент войны, когда страна должна знать своих героев. Комбат 1-го батальона 79-й аэромобильной бригады, той самой, которая вместо девиза «Никто кроме нас» уже давно смирилась с девизом «Еб@ть, снова мы». Комбат с позывным – Майк.

• Подобається Подобається x 5
  20. kym

kym Well-Known Member

ситуація на Сході
    Так і проситься Донецьк в кільце взяти

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)