Війна-2

Discussion in 'Війна' started by KARABIN, Jan 31, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

@tanna, а розкажіть нам т.с з перших вуст ,як у вас там ?

2. tanna

tanna Дуже важлива персона

У нас так, что и не расскажешь в двух словах. Сейчас терпимо. А когда обострение было в январе-феврале и по городу взрывалось и люди гибли просто на улицах было так ужасно, что не передать.

• Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  3. Alias

А населення кого підтримує ? З Вашого оточення, наприклад.

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Поки не перестріляєм москалів

• Тупо Тупо x 1
  5. manur

manur Well-Known Member

Маю надію, що в тему.

Є у мене товариш - полковник Нац. гвардії. Колись, ще за Союзу, закінчив одне з училищ ВВ, розташованих на території Росії. Ми (його друзі) часто і позаочі і просто в очі називаємо його "в доску ваєнний". Бо таки дійсно ваєнний, навіть деколи здається, що 1 ізвіліна, і та від фуражки і т.д..... але то тільки так здається, бо хлопака цілком толковий але..... " в доску ваєнний" )))

В інтернеті не сильно сидить, але в ОК аккаунт має. І був там в групі випускників свого училища. Нічого особливого там не писав, хіба лайкав те, що може подобатися кожному українцеві, але категорично НЕ подобатися ваті.

Так ось, на певному етапі кацапи (мається на увазі - такі ж випускники того училища, як і він) його з тої групи виключили і взагалі закрили йому доступ до тої групи.

І! Сьогодні він мені те все розповідає і додає, що на днях йому знов відкрили доступ до тої групи. І вже він починає спілкуватися з тими рассєянськими ваєннимі. Вже до багатьох з них доходить, що мій товариш все правильно лайкав і лайкає))) Доходить те, що найбільше зло для їх країни - це таки їх Пуйло.

Як на мене - трохи оптимістична інфа. Для нас, а не для Пуйла)))))

• Оптимістично Оптимістично x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це все-одно шо тролити вовчару в лісі, я не знаю, тільки гарчати буде, а там коменти почитати, то ще піну пускати по причині сказу і битися в конвульсіях. В москалів досі в ходу легенда шо на вході головного управління СБУ висить американський прапор.:facepalm:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  8. kym

kym Well-Known Member

Взагалі пацани добре придумали ...))))) Путін тепер сам повірить що там є американці і цілком серйозно пошле літаки в Мексіканську затоку, американці в Чорне море свої кораблі - один уже пішов до Одеси... тоді Путін свої підлодки під Каліфорнію , американці свої під Владивосток і так далі.... Коротше нам треба втягнути америку у наш конфлікт з росією. Самому з москалями тяжко. Так що пацани добре діло роблять)))))))))

9. Flametta

Flametta Well-Known Member

Alex N Alex Noyt
    10 Март в 16:41 ·
    Из подслушанного от Татьяны Мариновой.
    Беседа с кадровым офицером РФ.
    "- Так, как вы любите свою армию, у нас в РФ не любили никогда! Ну, какие волонтёры в Чечне, Абхазии, Осетии? Ну, какие рисунки от детей? Ну, какие девочки с ложками в госпиталях и диаспора с оборудованием? Ну, какие деньги на технику? Ну, какие встречи под военными частями с цветами? Ну, какие люди, преклонившие колено на похоронах? А бойкот этому кафе? А просто угощение служивых? А просто пожатие рук прохожего! А футбольные болельщики! А церковь! У вас даже менты стали патриотами! А как они с вами прощаются? Ты видела, КАК они целуют вас? Ты слышала, как они вас поздравляют с 8 марта? Они даже тёщ поздравляют! И вы - это...За вот ТАКУЮ страну и я бы зубами вгрызся! Каждой беременной радуюсь, как дурак в 45 лет! А у меня такой страны нет! И женщины такой нет! А за русскую бабу подыхать не собираюсь! Я - русский офицер!."

:good:

• Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  10. zet

zet Дуже важлива персона

не мое, но.. :)

• Смішно Смішно x 3
  11. консультант

консультант Дуже важлива персона

Неофіційне фото зроблене сепаратистами.
    img_53a837da680f7.jpg

12. metallic

metallic Well-Known Member

Уроки войны на Востоке

Продолжение по ссылке: http://petrimazepa.com/ua/letsons.html

• Подобається Подобається x 2
  13. Alias

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Проблеми середини минулого століття, нічого нового. І малювати страшного чорта теж не треба перестаратися. Страшний Іран тільки Обама собі малює. Ну таке в нього захоплення. Хтось любить літачки запускати на моторчику, а в Обами Іран.

• Тупо Тупо x 1
  15. UNIA

UNIA Well-Known Member

Cтрана официально управляемая религиозными фанатиками и имеющая ядерное оружие пугает лишь президента США? :)

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Да. Знайшли мені світове зло. З ким вони воювали, з Іраком, чи шо. Загроза Ізраїлю - смішно.

• Тупо Тупо x 1
  17. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

А у нас ходят слухи, что после Пасхи днровцы начнут войну

18. UNIA

UNIA Well-Known Member

А у нас ходят слухи, что пока шизик шарик не угробит, вообще, ничего не закончится.

19. Alias

Та як би ніхто й не сумнівається в цьому.
    Не просто ж так вони пруть туди озброєння .

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. zet

zet Дуже важлива персона

Ну, да.. Как раз на День Победы. Путина точно жаба задавит, ведь приехать согласились в РФ на трибуне постоять КНДР и парочка Африканских стран (тоже мне, "союзники-победители").
    А представители настоящих союзников во 2-й Мировой войне собираются ехать таки в Киев.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)