Дорогі друзі, що Ви думаєте про відпочинок в сауні чи Російській бані??? Як Ви дивитеся на проведення вечірок та свят в сауні??? Взагалі на Вашу думку які плюси і мінуси???
Розповім я про новорічну корпоративну вечірку в сауні! Було це минулого року... Я пропрацювала тут 2 місяці, як почула про такий захід. Була надзвичайно здивована таким рішенням, але мене така ідея зацікавила. Спочатку брали сумніви, адже навколо багато малознайомих людей, а тут ще й треба роздягатись... Ще й до всього жодного разу в сауні не була. А яке в мене було здивування, коли сказали усім приготувати новорічні номери... Так от, вечірка була дивовижно весела, всі так розважались, немов все життя разом до сауни ходять... І після першого ящика випивки вже ніхто нікого не соромився!!!
а от сауна і випивка - несумісні речі, такої біди собі можна наробити...та чомусь для людей перша асоціація з сауною - якраз і є випивка. А саму сауну дуже люблю, в нас це сімейний відпочинок. А замість алкоголю - фруктові чаї, зварені з гілочок, листочків, сушених ягід.
Одну із зустрічей випускників (шкільних) ми влаштовували в сауні. Що я можу сказати - класно було. Правда, повій ми з собою не брали, тільки випивку
Ні. Чого у мене виникло таке враження, що при слові "сауна" люди починають мислити стереотипами? Я вас запевняю, безпосередньо паритись ми не ходили всім класом. Ну так, сиділи в купальниках і обмотані рушниками. Ну то й що? На пляжах влітку купу людей в купальниках ходить
я дуже люблю сауну.. була там і з сімєю, і з друзями... навіть якось на одному науковому семінарі, де були студенти зі всієї України, ввечері пішли в сайну... десь на третій день знайомства між собою... але компанія була підходяща, суперська, без всяких комплексів...
взагаліто алкоголь виходить через пори, неможна пити лиже людям з хворобами серця та проблемами з артеріальним тиску!!!
обожнюю баню - класичну російську баню з віничком. ніякого алкоголю безпосередньо в бані (може він і виходить через пори, але нафіга і без цього засмічені пори досмічувати ще алкоголем?!), ніяких повій і пляшка пива після бані, і класссс :girl_tender:
тобто не можна пити в сауні тим, хто має схильність до підвищення тиску??? добре, що сказали.. одній людині ця інфо дуже знадобиться!!!
ходить кожного тижня і нема на то ради...(( ех... але не знаю наскільки мій знайомий гіпертонік, просто здається пару разів тиск підвищувався..