18 фактів з історії Другої світової війни на території України, котрі приховувала радянська пропаганда (відео)
А ми спитаємо у єдиного і неповторного свідка, - І все на своїх місцях: нацисти - союзники, ОУН боролася, але так, як дозволяли нацисти, і жодної шкоди нацистам. А з ким боролась? З Поляками. Велика боротьба проти Польщі. І не треба нічого вигадувати.
Це такі, як Ви його вигадали, а я тільки спробував в цьому питанні розібратись. А як Вам прогиб Бандери перед Кундтом?
спрбували відмінити парад? пізно спробували, він вже відбувся, навіть є зафіксованим на фото і відеоматеріалах
Що Вася вирішив знову зіскочити з питання боротьби ОУН проти польських шовіністів з 10 вересня 1939 р. і вирішив перескочити в 1941 р. Тобто Вася знову немає, що сказати по суті. І ще одне Вася забув що ОУН 1939 р. і ОУН 1941 р це вже не єдина організація а дві різні. І ОУН в 1939 р. підпорядковувалася Мельнику а не Бандері. І те що казав Бандера відноситься до ОУН під керівництвом Мельника. І якщо Вася не помітив, Бандера коротко розповів Кундтові шлях боротьби ОУН проти польських і російських окупантів. А не тільки проти вашої любимої Польщі. Яку як я розумію ви підтримуєте, і її шовіністичну політику теж. Ех Вася вчи вчи, одні двойки
Це у хворих мізках переписувачів історії він "зафіксований". ---------- Додано в 12:53 ---------- Попередній допис був написаний в 12:49 ---------- Я з Вашою мамою переспав, що Ви до мене так по родинному? Вдінте врешті-решт льорнети і уважно почитайте, що пише головний кішкодав: великої боротьби 1939 року проти Польщі й Росії Та ясєн пєнь... Про кого він ще міг говорити...
Не злітьсятак, ну не можете ви довести, що парду не було, НЕ МОЖЕТЕ Мені в родині радянських підстилок не треба. А до вас я відношуся як до Васі який плете дурниці. коли Бандера вийшов із тюрми? От бачите і до вас почало трохи доходити, а то вічно свої маразми пишете, може щось колись і ви нормальне напишете.
Як і Ви не в стані довести, що він відбувся. До мене Ви не відноситесь, а щодо Вас... Та відносьтесь хоч до дурників з торбою, мені яка до Вас справа... А це він про себе говорив?
Фото є, документ є, свідчення очевидців є. А у вас які аргументи? Танк криво стоїть і фіра їде. Він говорив про минулі події якщо ви не помітили
ОК. По пунктам. Дайте фоту і відео з Гудеріаном, Кривошеїним і радянськими військами, що проходять повз постамент. Свідчення свідка неоднозначне. Звичайно. Як можна говорити в 41-му про 39-й в майбутньому? Тільки, як минули подвиги ОУН...
Знаєте такого відео я не бачив. За те є ось це. http://www.youtube.com/watch?v=SKo-UPB6Yo4 Час 1:42 проходять радянські танки, запам'ятайте їх звук. Час 1:52 показують Гудеріана і Кривошеєва і той самий звук від від проходу радянських танків. Гудеріан і Кривошеєв стоять на постаменті під час проходу радянських танків. Аналогічно на цьому відео. http://www.youtube.com/watch?v=YMGgEzvZVyk Час 1:44 прохід радянських танків і їх звук. Час 1:50 Гудеріан і Кривошеєв і звук проходження біля них радянських танків. Зі свідками все нормально Боротьби проти пшецьких окупантів.
Толбто фактичного матеріалу про парад так і не знайшлось? ОК! Тоді чому Ви так впевнено наполягаєте, що парад був, якщо доказів його немає? Ми вже розібрали це відео покадрово, там і близько немає навіть натяку про СПІЛЬНИЙ парад. Тепер детальніше: Де на 1.44 ота толпа зівак і оркестри? Звук? Досить... Так, але в союзництві із Вермахтом. Що і треба було доказати. Бандера особисто зазначив про те, що націонал-соціалісти є його союзниками, натомість ЖОДНОГО свідчення союзництва СССР і Німеччини немає...
А куди він дівся? А? О добре, що нагадали про цей момент а то я про нього взагалі забув http://www.youtube.com/watch?v=SKo-UPB6Yo4 час 2:09 і аналогічно звук радянського танку аналогічно http://www.youtube.com/watch?v=YMGgEzvZVyk час 2:10 На параді видно багато людей. Максимум про що можна говорити, це про співпрацю. Самі німці казали, що ми не союзники. СеРиСеРи і Німеччина не союзники ага, договори не підписували і Польщу не ділили, і бази СеРиСеРи не давала для операції проти Норвегії і в газетах радянських Гітлера не захищала, зовсім не союзники. http://bilaplyama.blogspot.com/2010/06/blog-post_13.html
І симфонічний оркестр... Але чомусь не видно ні постаменту, ні навіть прапору Рейху... ---------- Додано в 21:56 ---------- Попередній допис був написаний в 21:53 ---------- О. Навіть німці відхрещувались від тих наймитів, а вони як торочили, так і далі пхались у наймити: Хфюрер наш рулєвой, нацисти - наші союзники, Гітлер наш корєш...
Як бачимо доказів того, що парад був більше ніж досить, а те, що камера не зазняла в даний момент оркестр це не означає, що його там не було. Велика кількість людей на відео підтверджують слова свідків, що парад був. 1) Не брешіть, де вони таке казали про Гітлера? 2) Не брешіть ніхто в наймити не пхався. 3) Німців Актом 30 червня ОУН поставили перед фактом союзники або вороги. Німці вибрали друге.
)) А Стьопа свої слова про союзництво коли сказав? Дату нагадати...? А це не наймитство? Правильно, це ще кручє - дуполизання... Ще б пак, тільки те, що хазяїн дозволить, - Та кругом...
У когось скліроз забули коли було проголошено Акт 30 червня? Розмова велася 3 липня, 5 липня Бандеру помістили під домашній арешт, 15 вересня в Берлінську тюрму, коли не змогли змусити його відкликати Акт 30 червня. Співпраця передбачає координацію дій і їх узгодження а не хаотичні дії. А дуполизанням займалися при асвабадітєлях окремі наймити в ЗУ які зрадили свою землю і своїх земляків за що відповідно поплатилися життям. А тепер їх нащадки верещать як в сраку ранені по бандерівський терор Ну що тут скажеш собаці собача смерть. Конкретніше .