Тис Кристоферсен. Ложь об Освенциме Легендарная брошюра Тиса Кристоферсена «Ложь об Освенциме» впервые на русском языке
Давно написано. Совєцька мерзота,як завжди брехала,щоб покрити власні злочини. От ж гидь... Правда о Бабьем Яре Чрезвычайная комиссия не нашла доказательств расстрела в Бабьем Яре и эксгумировала могилы умерших в Сырецком лагере Бабий Яр: дезинформационная операция для прикрытия преступлений большевиков
Не думаю, что подлодку поднимут, а вот памятник Бандере, шо за народные деньги во Львове поставлен, а может краще рятувати дітей?
а мож знести памятник катерині , а на вирученні гроші допомогти дітям, га? вона ж до України як фіра до камаза....
А,може,краще поскидати боввани педерасту бланку? І всякі меморіали смердячим совдепівським підстилкам - так званим асвабадітєлям. Це ж їм ті діти повинні дякувати,що зараз вмирають в муках,саме тій проклятущій комуняцькій сволоті. Єдине,що тішить,що витірани зараз в тому ж становищі. Але вони це заслужили.
Але була ОУН, яка спала і бачила себе руководящєй і направляющєй силой нації і майбутньої держави. З початком польської кампанії Рейхом, його вірні наймити теж активізувались. Почали збройну боротьбу із польською поліцією і військами. Тобто виступили четвертою стороною в знищенні Польщі.
Але сталось те,що сталось. Совдепівські холуї засмороділи всю Європу своїм парашним савєцьким смородом. Не ОУН,а комуняцькі підстилки.
Історія все поставила на місце. Парашний серсер здох. Я радий,що пабєдітєлі заслужили те,що мають - помийну родіну,що доздихує і витіранів,на яких нахаркали свої ж. Вони це заслужили
Добре, що нагадали про активізацію СРСРвірних союзників Гітлера. ОУН виступала на своїй землі в захисті українців від польських шовіністів, які скаженіли через поразки на фронті і вирішили відігратися на українцях, за що і отримали. До слова більшість виступів ОУН сталася після 17 вересня коли пшецької держави вже не було, чи ви забули?
А чо ж так безрадісно? Радійте, СССР здох, постала Вільна Україна. Чи Вам і Україна не до вподоби? Чи Вам ТАКА Україна не до вподоби? Ну тут ніц не поробиш, лівер у нациків гнилий, щось своє сліпити... ---------- Додано в 00:18 ---------- Попередній допис був написаний в 00:16 ---------- Можете підтвердити, чи як завжди?
Хто ж винен, що в асвабадітєлій такий гнилий лівер і все інше, що не змогли захистити свій любимий СеРиСеРи і він розвалився.
Я ж кажу бебехи гнилі у нацят щось путнє зробити... Навіть поприбирати в своїй хаті... Бо ще гірші робІтники, аніж большевікі чи нацисти. ---------- Додано в 00:30 ---------- Попередній допис був написаний в 00:29 ---------- Тобто виступили, як союзники нацистів.
Я ж не таке брехло як ви яке за свої слова не відповідає а просто язиком таляпає. На Львівщині спалах повстання з 17 по 22 вересня. Аналогічні виступи відбувалися в Тернопільщині і Станіславщині. Більше і детальніше з цифрами і посиланням на джерела читайте в: Патриляк І. «Встань і борись! Слухай і вір…»: українське націоналістичне підпілля та повстанський рух (1939—1960 рр.). С.32-56.