Допоможіть будь ласка. Коротше через глюкнутий ПК виключав та включав зовнішній вінчестере по декілька разів(лише USB, живлення не рухав), через його часту перезагрузку. навіть 1 фільм толком не міг скопіювати. Постійно перезавантажувався (лише на даному 1 поганому ПК, на решті без проблем працював)... Після такої поведінки на глюкнутому ПК він перестав запускатись. Вінчестер зовнішній WD із блоком живлення на 1 Тб, був розбитий на 4 локальних диски. При підєднанні просить форматування, і відображає лише один локальний диск місткістю рівно половину всього hdd. при погодженні форматування але не виконувавши його показує його ємність 465 Гб, при відкриванні властивойстей о байт вільно та зайнято. Вінт практично повністю був заповнений мультимедією, програмами, іграми та документами. Я його не форматував, та чекаю ваших подальших підказок Прохання підказати як його відновити .... Дуже буду вдячний, оскільки окрім мультимедії є багато для мене цінної інформації (фотограції та документи в насамперед)
Спробуйте Active Undelete - в Неті є дистрибутиви. Якось повністю відновив партішн, яка зникла під час гри з джамперами (хоча, як потім з"ясувалося, винен був IDE кабель). Тільки відновлення відбувається на інший диск ! Якщо є підозра, що спалили ЮСБ-інтерфейс - спробуйте витягнути сам винт із кожуху - може вдасться підімкнути як внутрішній SATA? Отут я виклав "флеш-версію" (один екзешник), тільки не певен, чи "береться" він за відновлення партішнз (самі розумієте, на живих собаках тестувати не буду. http://www.4shared.com/file/rAkrpj-j/undelete.html
два рази відновлював вінт...останній раз 250 гб....програмкою r-studio ---------- Додано в 17:16 ---------- Попередній допис був написаний в 17:16 ---------- п.с. відновлення на інший диск...
Думаю юсб не згорів. Зараз перевіряю партішік меджік-ом, так вже сканує декілька годин. Він побачив вінт, та один із розділів, якраз другий щараз сканую. вінт крутитьсся та блимає світлодіод-ознака роботи). На жаль зараз не маю змоги підключити на пряму в ПК на АТА. На даний момент все робить із ноута(
Зайди в Пуск -> Выполнить (Win+R) и пропиши compmgmt.msc, если зашол тогда перейди в раздел Управление дисками и посмотри видно твой второй жесткий диск там. Если видно напиши мне пс или здесь в этой теме.
Не варто проводити якісь операції з диском які крім сканування нічого не дадуть. Та ще й "глюканутим" партішеним. Пробуйте як вам радили р-студією або подібним софтом. Чим менше буде маніпуляцій з "вбитим" хардом тим більша імовірність відновлення втрачених даних.