Вибори Президента України

Discussion in 'Політика і політики' started by Deus igrok, Jan 17, 2010.

?

За кого я проголосував(-ла) на виборах 17/01

1. Богословська Інна Германівна

2 vote(s)
    1.9%
  2. Бродський Михайло Юрійович

0 vote(s)
    0.0%
  3. Гриценко Анатолій Степанович

10 vote(s)
    9.5%
  4. Костенко Юрій Іванович

1 vote(s)
    1.0%
  5. Литвин Володимир Михайлович

1 vote(s)
    1.0%
  6. Мороз Олександр Олександрович

0 vote(s)
    0.0%
  7. Пабат Олександр Вікторович

0 vote(s)
    0.0%
  8. Противсіх Василь Васильович

0 vote(s)
    0.0%
  9. Ратушняк Сергій Миколайович

1 vote(s)
    1.0%
  10. Рябоконь Олег Васильович

0 vote(s)
    0.0%
  11. Симоненко Петро Миколайович

1 vote(s)
    1.0%
  12. Супрун Людмила Павлівна

0 vote(s)
    0.0%
  13. Тимошенко Юлія Володимирівна

10 vote(s)
    9.5%
  14. Тігіпко Сергій Леонідович

9 vote(s)
    8.6%
  15. Тягнибок Олег Ярославович

5 vote(s)
    4.8%
  16. Ющенко Віктор Андрійович

23 vote(s)
    21.9%
  17. Янукович Віктор Федорович

6 vote(s)
    5.7%
  18. Яценюк Арсеній Петрович

8 vote(s)
    7.6%
  19. не підтримав жодного...

10 vote(s)
    9.5%
  20. не голосував...

18 vote(s)
    17.1%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Іво Бобул поки що збирає гроші

View: https://youtu.be/ARzDBzACQNg

2. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Нехай їде по селах з концертами. Бабусі допоможуть

• Подобається Подобається x 1
  3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Категорично не буду підтримувати Тимошенко, Порошенка ( гнівайтесь порохотяги ), таки Габіновича, представників гОпо.блоку. Але і не уявляю на якихось переговорах, конференціях із Меркель чи Трампом таких як Зеленський чи Іво Бобул.

• Смішно Смішно x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ПРИЙДЕТЬСЯ:))):))):)))

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я голосуватиму за Рабіновича.
    Уявляєте, Верховна Рада УКРАЇНИ, лунають перші акорди Гімну УКРАІНИ і спікер верховної ради УКРАЇНИ урочистим голосом говорить:
    Президент УКРАЇНИ Вадим-Давід Зіновійович РАБІНОВІЧ!!!
    Занавєс....

6. Lanktocha

Ну ж не всі юдеї носять прізвища Кронштейн чи Штангенциркуль. Є ж слухи, що Кравчук, насправді Блюм Лейба Маркович, а Кучма - Кучман Лейба Давидович.

7. ІгорМ

Віталій Купрій
    1 год ·
    Сьогодні визначний день у моїй політичній кар‘єрі. Я вирішив вийти з партії «Укроп» і самостійно боротись за посаду Президента України.

Цьому мене спонукало спілкування з тисячами пересічних українців. Вони хочуть бачити на головній посаді держави незалежного молодого політика, який незаплямований у корупційних скандалах і здатний забезпечити справедливість. Я готовий взяти на себе відповідальність за зміни в країні, щоб суттєво покращити якість життя людей вже в найближчий час.

Я вдячний всім моїм колишнім колегам по партії за співпрацю. Ми пройшли з вами складні часи в опозиції до антинародної влади, боролись за добробут українського суспільства. Але наразі я відчуваю, що зможу стати лідером окремої політичної сили, яка буде рішуче діяти, щоб перемогти у війні, зупинити корупцію, в рази підняти соціальне забезпечення народу.

Для цього мені потрібно самостійно формувати свою команду, ідеологію і стратегію дій. Головне слухати і чути своїх виборців, не зраджувати ніколи національним інтересам і наполегливо працювати на благо людей.

Я йду в Президенти не один. Поряд зі мною вже є люди, на яких можна спертися й яким можна довірити розбудову держави.

Я завжди відкритий до співпраці з патріотами України, які поділяють мої думки та прагнення. Приєднуйтесь до моєї команди! Разом ми переможемо!

• Смішно Смішно x 1
  8. Lanktocha

Піде ще побільше дрібних кандидатур, тільки одні в одних відберуть голоси, ніхто не пройде, далі залишуться при владі порохотяги або прийде хтось ще гірший.

9. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

10. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

лохів.jpg

11. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А янукович? Янкелевич Віля Фроїмович?

12. Lanktocha

Є ще випадки, коли хтось для євреїв "гой", а для "гоїв" - єврей, як найпростіше - мама не єврейка, єврей тільки батько.

Раз згадали Януковича, бачив на днях взяли інтервю у Ганці Герман, як вона розпиналась за Януковича, що такий був хороший, так добре при ньому жили, якби балатувався, був би у ІІ турі із Порошенком - впевнено би виграв, щоб такого не було, заводять проти янукоїдів кримінальні справи.

13. ІгорМ

Дисидент Степан Хмара висловив свою думку щодо кандидатів у президенти України.

View: https://youtu.be/iWkG-Ml8KHY

14. Lanktocha

Наразі Бойка не рухають, вигідний би був спаринг-партнером у ІІ турі для Порошенка, та і Тимошенко.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бойко взагалі не прохідний, який там партнер?

16. Lanktocha

Ймовірно, як висунуть свої кандидатури, Рабинович, можливо Мураєв та Королевська, то відберуть одні в одних голоси, ні на який ІІ тур не будуть претендувати.
    Але за деякими рейтингами Бойко займає IV навіть ІІІ місце, якщо підтягнуть за вуха + вже зустрічі із ймовірними виборцями проводяться.
    Та у Франції теперішній президент Макрон за жодним рейтингом не лідирував, за екзит-полами Британія не виходила із ЄС та Трамп не ставав президентом США.

17. ІгорМ

18. ІгорМ

РУХ НОВИХ СИЛ
    Вчора о 13:10 ·
    Найбільше в чиновниках дратує навіть не відверта оскаженіла корупція, до неї ми вже всі звикли, а повністю наплювацьке ставлення до людей.

Один з лідерів РНС Юрій Дерев'янко абсолютно випадково, проїжджаючи повз, побачив людей, доведених до відчаю, вони перекрили дорогу. Їх повністю ігнорувала місцева влада, яка вирішила з надуманих причин закрити середню школу. Людей не попередили, а потім і зовсім сказали: ваша думка нічого не варта, все вирішать депутати.

Звичайно, Юрій Дерев'янко допоміг людям зайти у високі кабінети чиновників і пояснити їм, що вони служать не собі та не своїм господарям, а громадянам, які взяли їх на роботу. Звичайно, РНС вже не залишить цю проблему і допоможе людям відстояти їх права, але, страшно навіть уявити, скільки ще таких випадків, коли людям допомогти нікому.

Нам потрібно змінити всю цю повністю прогнилу систему, щоб всі ми, кожен з нас, були захищеними від цього чиновницького свавілля.

View: https://youtu.be/_H57RDr1TQ4

19. ІгорМ

Богословська вирішила йти у президенти

Екс-"регіоналка" Інна Богословська заявила про намір балотуватися в президенти України.

Про це вона сказала у своєму першому відеозверненні з Facebook.

"Ці президентські вибори будуть історичними, бо Україна вже вичерпала минулий ресурс розвитку – і так, як сьогодні, жити не можна", – зазначила політик.

"Я твердо вирішила не тільки іти на ці вибори, а перемогти на цих виборах", – заявила Богословська.

"Я іду свідомо тільки на один термін. Ми маємо два завдання: навести лад у країні… і відкрити двері для тих молодих, які мають прийти у владу. Вони самі цього зробити не зможуть", – додала вона.

Last edited: Jul 27, 2018
  20. Lanktocha

Висувати кандижатуру може хто завгодно, реальних шансів зайняти високе місце, тим більше перемогти, у неї я не бачу.
    У нас таке неможливе, але у дечому непогана система як у США чи Великобританії, є 2 основні партії і переважно 2 партії висувають своїх кандидатів на найвищі посади у державі.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)