Вибори 30 вересня

Discussion in 'Політика і політики' started by Студент, Jan 11, 2007.

?

За яку політичну партію ви віддасте свій голос?

1. НУНС

21 vote(s)
    20.6%
  2. БЮТ

41 vote(s)
    40.2%
  3. Партія Регіонів

7 vote(s)
    6.9%
  4. СПУ

2 vote(s)
    2.0%
  5. КПУ

1 vote(s)
    1.0%
  6. Інший варіант

16 vote(s)
    15.7%
  7. Проти всіх

14 vote(s)
    13.7%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Відповідь: Вибори 30 вересня

"Глянец" - это что по-Вашему?

2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Это когда члены комиссий понимают, чем заканчиваются недобросовестность, потеря бдительности, халатность и т.п.
    Вот в 2004 обнаружил на участке фанерную дверь в охраняемом периметре (кулаком можно пробить). Приняли меры. :)
    Или мальчик - легкий дебил в составе комиссии (кстати, от СПУ). Он и попался, выйдя из участка до окончания подсчета голосов.

3. sslonn

sslonn Well-Known Member

підвищення прохідного барєру, імхо, віддаляє від демократії...
    у нас і так неприродні блоки, а уявіть що буде, якщо 7%
    крім того значна частина населення не представлена у парламенті, тому що або їх погляди не збігаються з мега блоками/партіями, або голосували за них же, бо свої не проходять по всяких там дослідженнях і прогнозах

4. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Кем? Очень уж "охраняемый периметр" что-то напоминает.
    Из дому принесли?

А если серьёзно, то моё личное мнение:
    Не было "фальсификаций", выборы прошли нормально, если можно назвать незаконныые выборы - нормальными.

Только потому, что на данный момент Вы видите реальные результаты выборов.
    ИМХО - процент надо поднять.

5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Проте тепер буде "як у Японії": там при депутатському голосуванні вирішують 3-5-7 голосів.
    А 7 % не завадило би. Навіть 5,5% :). Зараз.

Додано через 5 хвилин
    Ну... кому скрипку Страдивари, кому - маузер Дзержинского :)

Забили досками, поставили дополнительного постового.

1. Не хочу напрягать занятых людей, выяснять подробности, но для полного списка попыток фальсификаций не хватит страницы ветки форума.
    2. У Вас все выборы - незаконные. :)
    Главнокомандующий сказал "Выборы" - отвечайте "Есть!"

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Якщо підняти прохідний бар"єр,то при тотальному єдіногласному "одобрямс" на Сході,у ВР одна ПР залишиться.

7. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

він не після - він замість.
    Мені лінь шукати зараз лінки на явні "ляпи" президента - починаючи від "любих друзів" - (а гарно Порошенко на з'їзді проїхався - га? "як до вас звернутися - навіть не знаю... Любі друзі?" - сміх в залі) - і "провалу", причому явно свідомого, тих всіх здобутків, які люди на майдані для нього вистояли.
    І до славнозвісної "коаліціяди" - коли старого обережного діда Мороза загойдали вже так, що він самостійно в регіони перекинувся.
    --
    І ні фіга це не помаранчева перемога - не існує помаранчової коаліції в жодних іпостасях. Ті ж НУНС (бувший НСНУ бувший НУ) - такий самий помаранчевий, як і президентські бжоли - тут жовте, тут чорне...
    --
    Це пряма перемога БЮТ - тепер вони можуть, кинувши мандати, без якихось президентських указів розігнати шобло під назвою ВР. Все решта - без змін.

• Подобається Подобається x 2
  8. sslonn

sslonn Well-Known Member

до чого тут результати даних виборів... я взагалі про прохідний барєр кажу...
    уявіть, якби сьогодні барєр був 7%, то наприклад, Литвин теоретично міг бути членом НУНС, а Натаха Вітрова - ПР, як вам розклад?
    підвищення прохідного барєру веде до укрупнення блоків, в них і так знаходиться купа людей з різною ідеологією і єдина мета - влада, а не впровадження своїх ідей (програм партії) у життя.
    Скажу іншими словами: якщо зліпити шоколад з калом і перемішати ви то будете їсти?

• Подобається Подобається x 1
  9. Danilo

Danilo Well-Known Member

Борисе, Ви подали розкладку у парламенті. (229) Дійсно Литвин "золотої карти" не має, але як зауважив Илько Левко "хрестоматійні 226 нікому нічого не дадуть, бо українці – не німці й не ходять сумлінно у якусь там Верховну Раду, коли є невідкладні бізнесові справи). "
    Отже напевно все ж таки доведеться залучати 20 мандатів Литвина? І де тоді гарантія що вони згодом не перейдуть до ПР, за хабарі?
    Так само залишається питання про складання повноважень 150 депутатами, наприклад тепер регіоналів, і знову ВР тоді не дієспроможна?

10. OldMan

OldMan Well-Known Member

Будет действительно весело если Тимошенко (если станет Премьером) отменит призыв в армию с 1 января 2008 года.

11. Ізольда

Ізольда Well-Known Member

Доведіть, як само відбувається це віддалення?
    У багатьох державах владу виборюють тільки дві партії - і це тим країнам лише на користь. А той політиічний плюралізм, що є в нас, до добра не доведе. І крім того, я згодна з тим, що бар'єр треба підняти. Мабуть, у нашому парламенті ще довго не буде адекватних політиків, але завдяки підвищенню прохідного відсотка, до Ради не пройдуть найбільш неадекватні. Чи ви бажаєте бачити у Парламенті (не дай Бог) "Дебільних Дермократів" або блок "Чума" (ой, перепрошую, описка: Кучма :))

ПРодовжуючи тему, щоб я змінила у законодавстві щодо Ради. ..
    Багато депутатів є "прогульщиками". Фактично - народ надає депутатам робочі місця. Фактично - вони наші найманці, які повинні відробляти ті гроші, що ми їм платимо. Отже, якщо депутат без поважної причини не з'являється на засіданні, його треба покарати. Спочатку штрафом, а потім і взагалі позбавленням мандату.
    Перед вступом до Ради пропоную, щоб всі депутати складали іспит... з державної мови. Наприклад, диктант писали чи твір :). І щоб результати та розбори помилок проводились публічно.
    Потім, я хочу, щоб кожна партія в кінці, наприклад, року, звітувала публічно перед своїми виборцями, що конкретно вона виконала з передвиборчої прграми. І на цьому звітуванні повинні бути присутні представники інших партій, політологи, соціологи, юристи, тощо. Тобто, експерти, які могли б підтвердити або спростувати подану інформацію.
    Ну і ще одна моя мрія (мабуть, нездійсненна): ввести макисмальну кількість термінів буття депутату при владі. Наприклад, як у виппадку з Президентом - депутатом людина не може бути більше, ніж два терміни підряд. Може, таким чином, влада дещо оновиться, і ми побачимо нові, може, навіть, і не такі страшні обличчя. А то, окрім Юлі (на жаль) там більше нема на кому око зупинити.:sad:

• Подобається Подобається x 2
  12. Danilo

Danilo Well-Known Member

ОДИН термін!:) Тоді скорше.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вибори пройшли добре, свідченням того може бути Росія з її Газпромом - зашевелился, почали ікру метати....

14. Romko

І голосування поіменно,а не за партійними списками(дивіться,яка ... пролазить)

15. zenyk

zenyk Well-Known Member

.....та знаєм ми ті "газові скандали", і як вони виникають, і з якою метою і хто роздуває....

не треба ше тут в черговий раз глупоти молоти: я не завинив за газ жодної копійки, як і будь-хто чи будь-яке підприємство на Україні! Це ж ясно як Божий День! Заборгованість за газ облгази не допускають більше 1-2-х місяців - і відразу ж відключають!

а от вже якшо уряд, зібравши з народу гроші умисно не віддає їх постачальнику - то треба поставити перед урядом серйозне питання з цого приводу!!!

.....аж лють бере: газу купуєм в Туркменістані, а претензії виставляє росія....

16. Ізольда

Не можу погодитись з тотальним "одобрямс", про яке ви пишете. На цих виборах, хоча і з великим відривом, але у Запоріжжі та жа сама Юля, зайняла друге місце.
    Дуже хочеться, щоб врешті решт міф про майже радянський устрій на Сході зник. Я вже розповідала, що повальне голосування за ту чи іншу партію у нас викликано страхом втратити роботу. Але все більше людей в нас перестають себе вважати лише робочою силою. Це, звичайно, відлуння Майдану, до якого я хоч і ставлюсь досить суперечливо, але позитивних наслідків не помічати не можу.
    Аби тільки голоси виборців дійсно щось вирішували.

17. Romko

Я це прекрасно розумію,але подивіться на Донецьк...

18. Danilo

Danilo Well-Known Member

Хто б сумнівався.:) "Путін трєбуєт на ковьор"?:D

19. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

ви - напросилися.
    Сподіваюся, що ви зараз застосуєте свої знання, і розповісте нап про створення РосУкрЕнерго - так?
    З іменами, що там фігурували, персоналіями.... Відразу нагадаю - Янукович на той момент - політичний труп, всім керують "любі друзі", в неті постійно пробігає ім'я Петра Ющенко - а Віктор Ющенко "з дружнім візитом за кордоном". Наближається термін Х, Росія недвозначно заявила, що газ відключить...
    --
    Тобто - ви або знавець, і зара видасьте "на гора всю інфу громаді - або "трєпло"...
    http://www.korespondent.net/main/46664
    http://www.nrcu.gov.ua/index.php?id=4&listid=25104
    --
    а особливо - прокоментуєте оце http://www.personal-plus.net/191/1247.html
    Додано через 3 хвилини
    -1 - за хуторянство - завинили за газ саме ви. Своїм голосуванням на виборах.
    Не слід державні справи по свому хутору міряти.
    І глупота у цьому випадку - якраз ваші заяви. Вибачуся, якщо ви висвітлите отой газовий скандал - і "полюбовну порішаловку Єханурова за дорученням президента".

• Подобається Подобається x 4
  20. Ізольда

Це проблема та провина не простих людей, а тих, хто ними керує.
    Якщо б у донеччан були гарантії того, що хтось їх захистить, якщо вони проголосують не за ПР, вони би віддавали свої голоси за інших.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)