Карпінський Зеновій Євстахович, претендент на посаду голови Стрийської ОТГ. Усе своє свідоме життя пов’язане зі Стриєм. Зіновій Євстахович Карпінський переїхав у Стрий разом з батьками у 1962 році коли йому було сім років. Тут і закінчив загальноосвітню школу №6 і після отримання атестату пішов працювати слюсарем на Стрийський вагоноремонтний завод. За рік вступив до Львівського політехнічного інституту, де отримав освіту, а у 1978 році і диплом інженера-механіка. Наступні 22 роки він пропрацював на стрийському промисловому підприємстві «Темара» і пройшов тут кар’єрний шлях від інженера до Голови правління. Цей досвід дозволив йому у 2000 році стати Генеральним директором ТОВ «Екран», де я і працює дотепер. За роки незалежності України стрияни чотири рази довіряли Зіновію Євстаховичу роботу депутата міської ради. Ще двічі (з 2002 і з 2010 року) мав честь представляти Стрийщину у Львівській обласній раді. Також з 2005 по 2013 роки Карпінський очолював районну Асоціацію промисловців, підприємців і роботодавців. Одружений, має двох синів та п’ятьох онуків. Вони теж пов’язали своє життя зі Стриєм: дружина Лариса працює директором ТОВ «Золото Карпат», син Мирослав очолює ДП «Екран-Вікносвіт», син Юрій – керівник заводу гарячого цинкування ТзОВ «Екран».
десь вичитав... Партія подає до виборчої комісії список кандидатів у кількості одного кандидата. Виборча комісія відмовляє у реєстрації цього списку на підставі порушення гендерної квоти.
Беспредел , дискриминация и расизм. Ведь кандидат может быть трансгендерным бисексуальным афроукраинцем. Три в одном!
Трохи задовбали ці діди, що хочуть поруліть. Мені цей фейс уже скрізь в печінки в"ївся. Навіть турецьку вивчати нормально не дадуть.
На моєму екрані від сьогодні, в день голосування, зажоп продовжує агітувати. А в ютьюбі - пальчевський. Звинувачує Кличка в корупції на будівництві Подільського моста з 1993 року.
люди, а навіщо ви взагалі дивитеся рекламу ? в мене браузер Опера майже нічого не пропускає і на ноуті, і в мобільному - Опера з включеним блокуванням реклами, і живу набагато спокійніше (коли заходжу через інші браузери - це жахливо, кругом реклама )
У мене віндовз хр 2006 року придбання. Опера тут застаріла, не поновлюється. Та мені, в принципі, реклама не заважає. Вона мені до одного місця, як і оцінки "тупо" від Пріуса. Я його також не відключив. Я заходжу на півдесятка сайтів. В основному - ті, що видно на скріншоті. До речі (про вибори): мама включила П"ятий, я випадково побачив, як Порошенко займався агітацією на виборчій дільниці (у своєму звичному стилі обсирав "Зеленського і його слуг"). А потім почали крутити індійське кіно - для бабусь. Хоч так сподіваючись дійти до сердець стареньких, щоб вони проголосували за ПЄСа. Ніколи раніше не бачив, щоб на П"ятому - новинному каналі - крутили фільми. В принципі, я телевізор не дивлюся, можливо, Порошенко крутить на своїх каналах худфільми вже давно.
ДВК десь у районному центрі якоїсь області. Заходить дід, підходить до столу. За ним члени комісії, та листи паперу зі списками виборців. - Доброго ранку, діду! - привітливо вітається зі старим секретар ДВК, дівчина років 20. - Доброго, доню! Скажи, а моя баба вже проголосувала? - Так, діду! - От біда! Знов не стрів! Років десять як померла, а все голосує. Ніяк не можу з нею перетнутися..
Шість років тому баба теж голосувала? Померла баба в 2010 році, а слово "ніяк" свідчить про те, що баба голосувала таки частенько.