Взагалі то на 1000. Просто я записався в пятницю а коли сьогодні до них приїхав то вже було 1150 Це називається нульове ТО. Там типу спочатку заливалось масло чисто для обкатки. Тепер залили вже інакше. Далі ТО на 10000 км потім 20000 і так далі кожні десять тисяч. Вартість тих ТО буде біля 2 тис грн. ---------- Додано в 20:26 ---------- Попередній допис був написаний в 20:24 ---------- Хоча цілком вірогідно що це для висмоктування гривників з власників Санйонгів. В будь-якому випадку як як мінімум ще 2-3 ТО пройду максимум 4.
Не завжди. Є таке чудо ураїнського автопрому - ланос з мелітопольським двигуном, там на повному серйозі виготовлювачем рекомендовано ТО на 1,5 тис км. потім по 10 тис. Особливості українського двигуна. ІМХО нічого поганого в заміні масла на перших 1-2 тис пробігу не бачу. Японці можуть дозволити собі такого не робити (верстати набагато точніші за наші, відповідно шероховатість поверхні циліндрів, кілець, вкладишів, шатунів і т.д. є набагато менша, відповідно притирка не така інтенсивна.) P.S. Чим частіша заміна масла тим довше проживе двигун - думаю сперечатись не будете. В мене нульове ТО передбачене не було, але я поїхав на СТО замінив масло, і майстер пройшовся по всій ходовій з ключем перевірив затяжку, нічого не відкрутилось, але мало що могло бути, раз на раз не припадає. Враховуючи що більшість авто нищого та середнього класу збирається у нас та у Вас, то варто і масло змінити і в КПП перевірити (його могли і не долити). Мало з якого бадуна прийшов на зміну черговий Ваня.
На рахунок дотяжки гайок та перевірки рівня технологічних рідин то так би МАЛО бути, але у продавця також бадун буває. ))) А на рахунок притирки... нема на то ради, жоден продавець не буде їздити на авто 1-1,5 тис км., її вартість суттєво знизиться, і це буде вже не нове авто.
Як на мене обидва ідіоти. Десь в яму гупнуть, води засмокчуть в результаті гідроудар, двигуну капець, купа грошей. У джипа ймовірність звичайно менша але то всього навсього якихось кілька см. різниці, не завжди спасе.
Такой облом, такой облом вышел. В пятницу записался на шкоду-йети. Красивая такая. Движок 1.2. Стоит 30 000 у.е. А мужики говорят, что придурок. За эти бабки можно взять что-то поприличнее. Вот, сижу-обтекаю. Может, мужики и правы?
Який-який движок? Тут мабуть на Йеті ніхто й не катався пасажиром. Тому - 1. Залізти на автофоруми. 2. Вислідкувати якогось власника, попросити просто покатати (і дати на бензин). Що він розповість про машину ? 3. Тест-драйв в салоні. 4. Прорватися на сервіс - не до майстра, а до слюсарів. Виставити коньячок, поговорити. Нічого нового тут не придумаєш.
тут спорне питання... за такі гроші можна купити щось набагато краще! набагато!!! Якби вона коштувала як рено дастер, то да питань нема тих грошей вартує, а за 30 000 за неї то задофіга!!! то навіть не тойота і не мерседес, щоб переплачувати за ім"я і престиж... за ті гроші можна купити щось набагато краще! ІМХО
Щось я в неті такого дивгуна 1,2 не бачу. Бачу лише 1,8. Це суттє міняє справу. А на рахунок 30 тис. То за суму до 30 тис із паркетників можна взяти хіба що SSang Young (Actyon, Kyron), Nissan Кашкай (базова комплектація), Renault Duster (також темна конячка) здається і все (китайців не рахуємо). KIA та Hundai свої моделі проапгрейдили (старі вже не випускаються) і вони тепер біля 300 тис що трохи більше 30 тис баксів. Toyota Honda дещо інша цінова категорія. ---------- Додано в 10:41 ---------- Попередній допис був написаний в 10:40 ---------- О здається забув, ще до 30$ тис можна взяти Grand Vitara.
Марка: Skoda Модель: Yeti Объем двиг.: 1200 КПП: автомат Мощность: 105 Руль: левый Состояние: новая Комлектация: Yeti 1.2 TSI DSG Прошу не банить за фото. Не знаю как меньше сделать.
В порівнянні з моїм дизельним Actyon там додатково є Омыватели фар Бортовой компьютер При меншому обємі має більшу потужність (2,0/141 до 1,8/160) і менший розхід пального 9,8 до 8. В Єтті більший багажник, більша максимальна швидкість. В мене правда ще є люк і Актіон важчий на пів тони (незнаю це перевага чи навпаки) Решта треба з практики дивитись - жорсткість, надійність, шумоізоляція і т.д. ---------- Додано в 10:57 ---------- Попередній допис був написаний в 10:55 ---------- Два місяці тому збирався його брати - в салоні сказали що допродують залишки і лише бензинові (я хотів дизель) а з вересня буде IX-35. Але я радий що за ті ж гроші взяв рамний Актіон ---------- Додано в 11:01 ---------- Попередній допис був написаний в 10:57 ---------- Це ж лише передній привід? ---------- Додано в 11:02 ---------- Попередній допис був написаний в 11:01 ---------- Тест драйв http://www.autocar.co.uk/CarReviews/FirstDrives/Skoda-Yeti-1.2-TSI-S-2WD/241051/
Объем двиг.: - 1200 КПП: - автомат Дивно... Автомобілі з подібними масогабаритними показниками зазвичай комплектують 2,0+МКП та 2,5-2,7+автомат.