Фігня це. Дами водять і Hummer, і Jaguar, так і що з того? Справжнього чоловіка навіть у MINI Cooper видно, а от хто гадає про "імідж", завдяки авто, той і є, "балалайка"
Безсумніву є ... але не стільки багато щоби проводити якісь соціологічні дослідження. ....набрав в google - top women's cars. Згіднo цього сайду жіноча 10 вийшла -Ford Focus -Honda Civic -Honda Fit -Mazda 3 -Mazda MX-5 Miata -Mercedes-Benz E-class -Nissan Sentra -Subaru Forester -Toyota Camry -Volkswagen Jetta а згідно цього така 10. Chrysler Pacifica 9. Hyundai Tiburon 8. Mazda CX-7 7. Honda Pilot 6. BMW Z4 5. Nissan Versa 4. Toyota Yaris 3. Hyundai Elantra 2. Kia Spectra 1. Honda Fit набрав би ще , вийшла би ще інша... Я купив пікап бо мені потрібно для моєї роботи .... але RAV4 , тільки 6 циліндровий 3,5L мотор десь коло 250 к.с. з 20" колесами і темними сіро-чорними матовими дисками виглядає досить агресивно.І багато молодих мужчин в нас на них їздять. Багато цих моделей є з тюнінгом - велика вихлопна , повітряний надув на капоті , припіднята , з червоними амартізаторами і тормозними "черевиками".Болотники накладні прикричені шрубами , які видно... Може таких моделей на Україні не має?.. CRV виглядає більш спокійніше.Це більш сімейне авто ...Тюнінгових моделей я не бачив.
Якась вона нігерська виглядає... А ота гумова смужка намотана на диски взагалі трошки затоненька для наших доріг буде
...ну то таке... Це в street racing варіанті.Є ще в варіанті off roader (вище описана).Як знайду то виставлю знимку. Хлопці які робили тюнінг цілком не врахували смаків і доріг нашого/вашого Славного Міста(вони бідні і не знають про його існування). ========= Кожний раз як приїзжаю в мене виникає питання , чого більшість дівчат в Львові на високих обцасах. Йде бідна ..., деколи каблук в між нерівно покладеними плитками залазить , ноги підвертають.....Чи не простіше було би ходити в кірзаках і в гумових чоботах?....
йо. Я ще забув за миловидні УАЗ ПАТРІОТ і НИВА ШЕВРОЛЕ (але бачу там уже хтось за патріота згадував). Ціни дешеві, якість теж ну але... ще би. ну. В гамериці по гамериканських дорогах і на гамериканських бобіках Тутай так ніззя казати. На наших дорогах ми з любого боіка (і не тільки) збацаєм некомфорт вже з перших пару км угу, залежить гідє вартують. Я колись облизувався з цін в Канаді на авта. При білому перевезенні-розмитненні ціна зростає в 2 (нове)-4-5(б/в) рази(ів), так ото фільософське питання чо де вартує. Парадокс, але якщо в Канаді за якусь суму можна купити б/в мінівена то в нас за ті гроші хіба файно потріпаного жигулика (тут мав бути смайлик з сумними очима що чухає потилицю)
+ якість бензини. Так воно є пане... тому мій тато ремонтує і переробляє свою Ладу , а син не може купити йому яку небудь Королу 2005-06рр. , або Форд Фокус взагалі за смішну ціну за модель 06р - $5000. Все чекаємо кращих часів коли настануть в Україні.
То, что эти машины мягко сказать... знают все. Вас, как я понял, прикольнуло их российское происхождение. Может, посоветуете что-нибудь от украинского автопрома?
Trabant теж усі знають(знали), але що, хтось ЦЕ може назвати машиною? Тільки Богдан, може сподобається
Patrick, я, конечно же, прекрасно понимаю, что Вам оттуда лучше видно, как тут у нас, но в данном конкретном случае Вы ошибаетесь - насчет этих авто ЗДЕСЬ давно сложившийся стереотип. Вы не то и не там гуглили. Погуглите фразу "RAV4 - женский паркетник", и убедитесь, что я не из пальца высосал утверждение о его имидже. Первая же ссылка по Гуглю: http://testdrive.amobil.ru/view/?id=96161 весьма показательна. Здесь так сложилось, и я даже знаю почему. Подчеркиваю, лично я (лично я), этот стереотип по ряду причин не разделяю, как и Вы, но факт остается фактом - стереотип этот здесь имеет место быть.
Stepan_Bandera , оскільки у серед моделей, до яких Ви придивляєтеся, є SX4, то про всяк випадок розгляньте Daihatsu Terios (23 k$): http://daihatsu.autosite.com.ua/Daihatsu-_172_321.html http://daihatsu-ua.com/autos/view/terios Тепер його продають офіційні ділери і Вам не пропонуватимуть арабську версію без пічки і з акумулятором на 20 ампер-годин.
Гілка зайшла в тупік.Всі хто мав що порадити , вже порадили.Почалися оффтопи. 4х4 (і військові) траки це моя слабість.Я навіть був волунтером в одному з off road club - старшим куда пошлють.За це мені давали час від часу поїздити. Мої самі самі самі любимі - це з старих , з 60х років......Де все повністю механіка. Toyota Land Cruiser fj40 i Land Rover ....і вони разом
не спец, але завжди думав що якщо синтетика то синтетика, якщо напів то напів... комфорту не бракує, але чим вони відрізняються?? перепрошую??? про Смарт забули.., може і видно, але я не ризикну навіть доньці купити... я думав вони змінили назву років 15 тому... дуже прикольний SUV Isuzu VehiCROSS, але мені більше подобається лінія Land Rover. http://consumerguideauto.howstuffworks.com/vehicle-suv-buying-guides-cga.htm
Щось не дуже зрозумів Ваш допис....Є напівсинтeтичне масло , а є повністю синтeтичне. 0W-20 формула для зимового масла або ще краща 0W-50. Змінилася назва DATSUN на NISSAN. А Daihatsu це цілком інша компанія.Точніше це філіал Тойоти. В Північній Америці - це Scion. Scion ( Daihatsu) - Toyota - Lexus - це все одна компанія. Розділене виробництво - базові моделі - середні - вищого класу.
Я би сказав так: Серед паркетників / компактних кросоверів / універсалів підвищеної прохідності є (на мою думку) ДВА справжніх авто - 1. Субару Форестер старого модельного ряду. Ще трапляються на складах. 2. Сузукі Гранд Вітара. А більшість з того, що тут розглядали - то просто пошук компромісу.